hayal edin,evlendiniz çocuğunuz oldu,ismini de eşiniz koydu,ama yıllar sonra....

Dedigniz gibi kizlar zor durum fakat ne yapilir onca seneden sonra..birsey yapilmaz..kizima karsi mutlaka sevgim azalma soz konusu olmaz di bu durumda ama esime karsi buyuk bir nefret olusurdu sanirim..KIZIM olursa Secim benimmmm :)

eşimi iyice pataklardım ilk önce çünkü sinirlendiğimde yerimde duramamklavana karşı tavrım çok büyük olurdu.mahkemeye gidip kızımın ismini değiştirirdim ve bende eski sevgilimin ismiyle hitap ederdim,hatta inadına rüyalarımda bile eski sevgililerimin adını sayıklardım o duysun diye numaradanda olsa.hıncımı alamam hiç bi zamann sinirlendiğimdekötükedihüso aman allahım büyük konuşmıyım yinede Yarabbim ya allah kimseyi böyle konularla yüzyüze getirmesin onur kırıcı ve çok çirkin olaylar!sadece beni sevmeli bir tek beniiiii ve bir tek beni hatırlamalı aşka dair..

hiç hoş bişey değil.şimdi hayatımda varolan kişiyle evlensem,eski kız arkadaşının ismini biliyorum.diğerlerini de anlattı ama en uzun süren tek bi tanesi var.artık onu çoktan unuttuğunu düşünüyorum.evlensek ve bi kızımız olsa,bana öyle bişey teklif ederse dünyam başıma yıkılır heralde:1shok:
herkesin içinde tokadı yapıştırırım suratınaÇok üzgünüm çoook terbiyesiz! resmen bana,benim sevgime saygısızlık yapmış ve ihanet etmiş oluyor.madem unutamamıştı evlenmeseydi benle o zaman diye düşünürüm.

haha mesela benım adım güneş gül gül ısmını abım ve dayım koymus hahah eskı maıtalarının adıymıs gül yengemler duyunca tabı delıye donduler güneş dıye cagırmaya baslıadılar o gunden sonra mam bend eınat olsun dıye gül benım adım dıorum muhahah ne gadar gorumceyım ama

hahah=))) buda iiyiimiş.fenasın vallakaydirigubbakcemile3

üzülürdüm tabi o durumda ama kız çocuklarnın ismini anneleri erkeklerinkini de babaları koyarsa bu tür olaylara mahal werilemeyebilir bence

SIKIYOSA öyle bisey yapsin :1closedeyes:
baska bise demiyorum valla anladiniz siz onu aklinialirimsmile

oğlumun adını eşim koydu...kızlarımın isimlerinide ben koydumm....kaydirigubbakcemile5

bence kızın adını anne koymalı erkeğinkinide baba yoksa mutlaka bir şüphe kalır hele ki ben bu yazıyı okudukdan sonra aklıma takılırda durur...

valla 5 para etmezmiş derim..sonrada gider kızımın adını deiştiridim mahkemede:)

ayy düşünürken bile sinir bozucu ya
Allah böle durumlarla karşılaştırmasın
öğrendiğimde çocuğun kaç yaşına geldiği de önemli
ama eğer küçükse bi tanede göbek adı koyarım
bari her ismini sölediğimde sinirlerim zıplamaz.
bayanssulusmile

Kötü bi durum ya yıkılırdım heralde ama Aşkım sadece erkek olursa adını koyacak kız olursa bana bıraktı :))

Basımdan asagı kaynar sular dökülürdü .. Soka girerdim ve onu unutamadıgını düsünürdüm .. Cünkü benim eski sevgilimin adını suan ki erkek arkadasım söylettirmiyor .. Hatta benim dedemin ve 2 kuzenimin aynı zamanda onun kendi dedesi ile yegeninin 2. adı da aynı isim annesi ve babası kullanıyor sadece ama digerleri berke diyor ..bilmiyorumkismile

evde kesin bir kavga kıyamet kopardı alsanaalsanasmile
bu bence bir erkeğin eşine yapabileceği en büyük saygısızlıklardan bir tanesidir:umursamaz:
kesin burnundan getirirdim:mymeka:

ufff zor bir durum ya
üzülürdüm ama çokta sinirlenirdim ya
hayır ismini değiştirmeyi düşünürdüm galiba.
çok kızdım ama ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…