hayal edin,evlendiniz çocuğunuz oldu,ismini de eşiniz koydu,ama yıllar sonra....

kıyameti koparırdım nolcak.o ismi koyduğuna koyacağına pişma ederdim

yada bi çocuk daha yapar erk olursa adını ben koyardım:)

ilk ismi kendi adım olcak...eşimde öyle olmasını istedi..herhalde yanınada eski sevgiliisinin ismini koymaz..ona birlikte karar verelim dedik...

kız ya da erkek fark etmez adı DENİZ olacak dedik hatta düğün davetiyemizin bir köşesinde yazıyor

benimkinin eski sevgilisi Türk değil aklinialirimsmile
şansımı seveyim...

yırtarımmmm heralde ama oda yapmaz diye düşünüyorum çünkü bi tanıdıgımız var adam sevdiği kızın adını kendi kızına koymuş ve karısı anlatıyo bana bunu ama kadının elinden hiçbişe gelmiyo neyse benim herif dediki karısına çok büyük saygısızlık yapmış
benim babam anneme bunu yapaydı yani benim adım babamın eski sevdiğinin yada sevgilisiinni adı olsaydı 18 yaşıma geldiğimde hemen adımı değiştirirdim babamada kapak olurduuuuu

Benim adımı dayım koymuş. Eski sevgilisinin adı. Yengem Belki o yüzden pek sevmez Beni, Hoş Be de ondan pek haz etmem ya neyse.. Ben de oğlum olursa "Barış" istiyorum, lise zamanlarında Barış diye Bi sevgilim olmuştu, 1 ay Bile sürmedi ayrıldık ama Ben ismi çook seviyorum.Ama annesi "oğlun olursa Demir koy, Benim hep içimde kaldı o isim" demişti. Demir de hoşuma gitmedi değil. ama Barış koysam sevgilim ilerde arıza çıkarır mı ki.. Ben de sevgilimin eskiden Bakıştığı kızların Bile adını Biliyorum. o yüzden proBlem olmaz ha isim çok güzel olur koyarım, ama Benim Bilgim dahilinde gelişirse olaylar. koyduktan sonra ismin eski sevgilisinin adı olduğunu öğrenecem falan filan yok işte o Bozar...ama koyarım eğer Biliyorsam neden koymicam isim o kızın adına mı tescilli sanki

Eşim, benim bunu öğrendiğimde vereceğim tepkiden çekinir ve buna teşebbüs bile etmez sanırım
Eğer ki ederse de dünyasını başına yıkarım

:)geçmişe mazi derler.ama kimsenin öyle bişey yapacağını sanmıyorum.

Bir arkadaşımın tanıdığı oğluna koymuş eski sevgilisinin adını. Bir de ayak bileğinden dizinin arkasına kadar dövme yaptırmış adını. Kocası da oğlunu çok sevdiği için yaptırdığını sanıyormuş. Ne acı ya! Erkek için de kadın için de.Demek ki hala unutamamış ve kocasını kandırıyor.

Benim abimin kızının adı da eski sevgililerinden birinin adı.Aslında sevgili bile denmez, daha çocuk denecek yaşta çıktığı kızlardan birinin adı.Ama kesinlikle onu düşünerek koymadı, bunu biliyorum. Zaten eşi daha çok istemişti o ismi. Kızı unutamadığı yada birşey ifade ettiği için değil güzel bir isim olduğu için koymuştur. Şimdi söylesem hatırlamaz bile belki.Ama eşine söylesem kıyamet kopabilir tabii :)

Bebeğimizin erkek olduğunu öğrenince eşimin ablası OZAN koyun yaa nolur benim Ozan diye sevgilim vardı, çok iyi çocuktu, ne diye gidip onla evlenmediysem zaten dedi. Gül gül öldük :) Koymadık tabii.

kahrolurdum sanırım.mafoldumben en iyisi kız olursa annesi, erkek olursa babası koysun adını problem çıkmaz böylece.bilmiyorumkismile

erkek yada bayan çok sevdigi sevgilisini unutamamışsa ve hala onu düşünüyorsa o hala onu çok sevdigi anlamına gelir çocugada o yüzden ex sevg.adlarını koyuyorlar bir ark. biliyorum bende eski kız ark.adını koymuş ama eşinin haberi yok tek ben biliyorum niye yaptııgnı sordum verdigi cevap şu oldu hala seviyorum unutamadım...cevapa bakarmısınızohaoldumsmile

bosardim gitsin unutamadigi sevgilisiyle evlensin ne demek ya eski sevgili ismi bitmistir benim icin

benım esımde bazen kız olursa yagmur esra felan koyalım olurmu karıcım dıyor bende hıc hayal kurma kız olursa ben erkek olursa sen ne bılıyım eskı kırıklarının olmadını o ısımler onun ıcın havada bulut sen o mevzuyuda unut dedım kısaca ve hıc bırsey dıyemedı olay bukadar basıt aslında. o durumda olanlarada allah olaylık versın :enbuyukkk:

çevremde bi abim var kızının adı selen
dedimki çok güzel bi isimi nerden esti bu isim dedim eski sevgilimin adıydı ben koydum kızıma diyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kızardım.Zoe affederdim hala aklında onunla ilgili bişeyler var demekki unutmamış demekki ben ve o varım kalbinde anlaşılan.Uzun süre konuşmazdım

yok daha neler diycemde isim bu yani çokta sorun etmem kavga çıkartsamda ne yani bu sebeple boşancakmıyım karısı benim neticede o eskide mazi olmuş kim takar nihahahaha guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…