hayal edin,evlendiniz çocuğunuz oldu,ismini de eşiniz koydu,ama yıllar sonra....

o güne kadar eski sevgilileri hakkında coktan bir sürü bilgi edinmiş olurum ve koymasına böylelikle engel olurdum ama bana anlatmadıgı bi askının ismiyse ve bunu ögrenirsem onun icin pek hayırlı olmazdı sanırım ayrılmasamda ona cok kırılırdım ve bi süre uzak dururdum ne bileyim ya cok zor bi durum

koymasını istemezdim eger öyle bir sey olsaydı bu onu hala sevdiğini unutamadıgını gösterirdi bence.

kocişim taaaaaaa bekarken ismi belirlemiş...
eski sevgilisininde ismini biliyorum ...
kociş onun adını dahi duymak istemiyor bide ismini kızmızamı koyacak...
böyle bişey olmuş olsaydı yıkardım ortalığı..
yapmazdıda zaten

ne Olacakki dünyada tek onun eski sevgilisindemi var o isim.Çok fazla sallamazdım heralde.Ama tabikide ona kızardım yada kızmış gibi yapardım

Bız de ısım koyamadık henuz kızımıza.Istedıgım bırkac ısım var o da esımın eskı sevgılılerının ısmı öf ya. O da akıllım sagolsun zamanında anlatmıs bazen bı ısım soyluyorum aa benım o ısımde sevgılım vardı fılan dıyor Benım gıcık olacagım sey de yıllar sonra o kızla karsılasıp kızıma senın adını koydum fılan demesı

Eger herhangi bir eski sevgiliyse diyecektim -ki; 'herhangi' olsa heralde o ismi koymazdi kizina..
Demekki birseyler birakmis o kiz yüregindede ismini koyuyor..
Ben birazcik icerlerdim heralde..

sevgilimle ilk başladığımız zamanlar böyle bi konu çıkmıştı telefonda,bende demiştimki kızım olursa bir ismi kesinlikle x olcak demiştim,hem hoş geliyor hem de guzel falan demiştim..ama ben nasıl anlatıyorum çocukluktan beri o ismi isterim kızıma falan diye ..oda o isim olmaz demiştii..o an dank etti meğer bunun 4 yıl beraber olduğu kız arkadaşının adıymış,adam onu yeni unuttum derken tekrar kızına x ,x demek ne kötü olurdu Bende nedense bi anda vazgeçiverdim o çok sevdiğim isimden hiç zorlanmadım ...Şuan sözlüyüz ilerde ,ilerde inşallah evlenirsek guzel guzel isimler bulurum kızıma

Yani bence sinir bozucu bir durum canım...

bende kız dogurdum kocamada sen karışamazsın eskileri koyarsın bide boşarım seni deddim ve kendim koydum adını hahahay

Böyle bir şey olsa soluğu adliyede alırdım, ne de olsa açmam gereken iki tane dava olurdu; çocuğumun ismini değiştirmek için ve boşanmak için...

yorumlara baktım tabı 2-3 sayfadakı herkes kız olursa ben koyacagım demiş..oldu yaaaaa teadüf siz gıdıp koydunuz eskı sevgılısının adını nerden bıleceksınız misal sevgılısının adı ayşeydi gıttınız ayşe koydunuz adını eşegın aklına karpuz kabugunu düşürmek de var işin ucunda o yuzden en iisi araştırmak!

Ayyy valla bilemiyorum parçalarım heralde onu aman Allah'ım.. Allah böyle durumlara düşürmesin kimseyi. Vala çocuk büyük değilse mahkeme yoluna kadar giderim isim değiştirmek için kaldıramam ben öyle bir şeyi ya

cocuk buyuk degilse kesin kesin ismini degistirirdim
Kocam olucak kisininde bu cesaretinden sonra bir sure gormek felan istemezdim heralde:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…