- 26 Temmuz 2012
- 207
- 2
- 318
- 39
Sanırım "günah çıkarmaktan" kastımın "kendini rahatlatma" çabası olduğunu idrak edebilmişsinizdir..
Hala bu kızla köydeki kadınları nasıl bir tutuyorsunuz?
Allah esirgesin böyle bir durumda eşime duyduğum kinin aynısını o kıza da duyardım..
28 yaşında benden daha büyük bir insan bu 17-18 yaşında cahil bir genç kız değil..
Ayrıca farkındaysanız hala "ne kadar bekleyeceğimi bilmediğim kişiyi mi bekleyim" diye akıl soruyor yani hiç de pişman olmuşa benzemiyor...
Hala buraya ne diye soruyor sizce bunun açıklaması var mı?
Besbelli sizin gibi birilerinin çıkıp "etmiş bir hata" gibi bir laf edip de içini rahatlattırmak çabası bence başka da birşey değil...
Son olarak "evet keyfi evli kadınla birlikte olan metrestir gözümde.." Allah akıl fikir versin herkese bence de...
kadın kız artık her neyse arasın macera senin benim onun kocası buna uymak zorundamı ??
Canım benim sen bana cevap yetiştireceğine kıza bir kaç cümle bişey yazsanda bu kulupte olduğunun anlamı olsun. Buraya üye olmaktaki amaç acaba başkalarına sataşıp zaman geçirmek mi. Ben konu sahibi arkadaşa yorum yaptım sana yapmadım ki. Herkes kendi ailesinden sorumludur dedim. Adam iki kadınıda kandırmış dedim, bundan sonra doğru olan adamla görüşmemek dedim. Kadını kınamadım kınamamda. Valla adam kendi çocuğunu karısını düşünmüyorsa bize bilmem ne yemek düşer. O yüzden çok büyük bir yanlış var ortada bizde tüm iyi niyetimizle arkadaşa bitir bu işi diyoruz. İşi öyle bir noktaya getirdiniz ki sanki biz kıza hak veriyoruz Allahım ya gülmemek elde değil
Burada aldatılan kadın olduğunu nereden çıkardınız sorabilir miyim?
"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığı da pek kötü canım
Ben ona yazacağımı yazdım zaten yorma kafanı sen...Siz bitir diyorsunuz ama bu kızın bitirmeye niyeti yok ki...
Ben de onu anlayamadınız mı merak ediyorum? "Kızın yaptığının yanlış olduğunda hemfikiriz sadece gördüğüm kadarıyla..
Ama 28 yaşında bir kadın bunun farkında değil hala...Tahammül edemiyorum bu insanlara...
senin dediğin gibi olsa 5 yılda çoktaan pişman olur bırakırdı acaba boşanır mı beni alır mı diye düşünüp beklemeye devam etmezdi canımYorum yazmış farkındayım bitircem diye. belki birimizin yorumu samimi gelirde diğer kadına bir yararımız olur. Hep hakaretle bir insana doğru yolu gösteremeyiz ben bunun korkusundayım. Mevlana bile ne olursan ol yinede gel demiş. İnsanız nihayetinde hatalar yapıyoruz ama önemli olan hatamızın farkına varıp tövbe etmek. Herkes yüklenirse doğruyu görmekte zorlanır. Yoksa dibine kadar yanlış zaten ve bu benim annemin başınada geldi ama biz babamla hallettik olayı diğeri beni enterese bile etmez. onun ailesinden tek bir kişiye duyurmadık. Rabbimin adaleti o kadar büyük ki bazı şeyleri ona bırakmaktan yanayım.
aldatılan arkadaşlar yazmış yukarlarda cnm bakarsan görürsün yazamayanlarda kendini belli ediyo zaten yaptığı yorumlardan neyse onlar beni ilgilendirmezde...yoo bence süper bi mantık ne yapayım şimdi kızın biri gitmiş 5 yıl evli adamla olmuş saldırayımmı burdan hakaretmi edeyim bahanemi vereyim kusura bakma da benimde kız kardeşlerim var başıma gelmesini istemediğim şeyi kınamam ben..benim kocamla birlikte olduda aferin mi dedim kıza ne saçmalıyosun anlamadım elin kızı elin evli adamı elin aldatılan kadını ben burda tü k.ka deyince benim başıma gelmicekmi yanitamam cnm sen kına yargıla senin başına gelmesin sana dokunan da dokunmayanda yılan bin yaşasın....
erkekte ahlaksız dedim orda okumadın galiba .bide artık şundan sıkıldım kınama başına gelir bu ne ya beduuanın kibarcası mı oluyor ?ne yapalım alkış mı tutalım evli birinle ilişki yaşayan birine .kuranı yalan yanlış yorumluyorsunuz .neyse dediğim gibi erkek masum demedim diyorum ama kadında masum değil .ne o bekar adam mı yok ortada .evli birine neden kapılıyorsun ama bu aşk deyip geçmek bunun arkasına sığınmak ne saçma şey yarabbim .ya neyse ben evli birinle birşeyler yaşayan kadın -erkek farketmez bütün insanlara diyorum zaten .erkekler kötü evet erkekler cinsellik için kadınların duygularını hiçe sayarak davranabilir ama sen doğru düzgün yolunda gitsen hiçbirşey yapamazlar ayrıca o adamada sorsak şimdi oda şunu der ona söyledim evli olduğumu ama hala benle .sorunlarım vardı bi ara boşluğa düştüm karımı aldattım ama kız peşimi bırakmıyor .yada beni o baştan çıkardı benim evim var çocuğum karım var onları sevmesem boşanır onla evlenirdim zaten vs vs .bu iki insan ne derse desin suçluu okadar .
Sen benim dediğimi anladığına emin misin? İyice oku ondan sonra başla "tüü k.ka"larına
senin dediğin gibi olsa 5 yılda çoktaan pişman olur bırakırdı acaba boşanır mı beni alır mı diye düşünüp beklemeye devam etmezdi canım
5 yılda olmadı belki 6. yılda olcak bunu sen bilemezsin ki. belki aklı yok zaten olsa yapmaz böyle hata belki burdan biri vesile olcak kafa dank etcek. Ben bile 32 yaşında kafa dank etti Allaha yöneldim. Bu hayatta saniye saniyeyi tutmaz bilmezmisin. Yeterki Allah bir vesile yaratsın. O kızın buraya bu konuyu açmasıda belki bir vesile bilemeyiz canım. Birisi taşlarken birisi zeytin dalı uzatıyor. Karar kızın yoksa daha büyük bedeller ödemek zorunda kalacak. O masum çocukların günahları hiç bişeye benzemez. Ama biraz insaflı olalım. Rabbim bile onca büyük günahlarımızı affederken biz kul olarak nasıl böyle hiddetleniyoruz. Neyse başkasının yaptığı hata yüzünden hiç tanımadığım insanlarıda kırmak istemiyorum Allah hepimize hidayet versin
ayyy pardon canım neymiş benim anlamadığım acaba??????? ama bak sen beni ne güzel anlamışsın senin gibileri anlamadığımın farkındasın buda bişey
okudum cnm merak etme sadece soru sordum bu kızı bu kadar yargılayanlara...ben herkes karısını aldatsın yada ohh 5 yıl birlikte oldun aferin filan demedim ki ayrıca kuranı yalan yanlış yorumlayanda ben değilim sanırım benim üstümden böyle bişey yapanlaraydı sözün..benim söylediğim tek şey ; eşim beni aldatıyosa benim gözümde hatalı olan eşimdir dışardaki kadın değil...bunu anlamak bu kadar zormu yaa herkes bi anda kızı savunduğumu sanıp üstüme oynuyo
5 yılda olmadı belki 6. yılda olcak bunu sen bilemezsin ki. belki aklı yok zaten olsa yapmaz böyle hata belki burdan biri vesile olcak kafa dank etcek. Ben bile 32 yaşında kafa dank etti Allaha yöneldim. Bu hayatta saniye saniyeyi tutmaz bilmezmisin. Yeterki Allah bir vesile yaratsın. O kızın buraya bu konuyu açmasıda belki bir vesile bilemeyiz canım. Birisi taşlarken birisi zeytin dalı uzatıyor. Karar kızın yoksa daha büyük bedeller ödemek zorunda kalacak. O masum çocukların günahları hiç bişeye benzemez. Ama biraz insaflı olalım. Rabbim bile onca büyük günahlarımızı affederken biz kul olarak nasıl böyle hiddetleniyoruz. Neyse başkasının yaptığı hata yüzünden hiç tanımadığım insanlarıda kırmak istemiyorum Allah hepimize hidayet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?