hayal kırıklığı.

Allah layığını versin diyorum sadece,5 yıl diyosun ya...bilmiyorum.
değerini kendin düşürdün canım,kimse değil.

Bir hata yapmışsın belli. Her hatanın bir dönüşü vardır inşallah. O adamı at hayatından. Yeni bir hayatın olsun. Evlen yuvanı kur. Yaşın da geçiyor. Bebek sahibi olmaya bak bir an önce. Kimse unutulmaz değil. Evli bir erkek hele hiç değil. 5 yıl seni aldatmış belli ki. Bu beni nasılsa bekler demiş. Bekleme. Çek restini bitir. Diğer kadının çektiklerini düşünmek bile istemiyorum Bir başkasına bunları yapan zaman gelir sana da yapar. O zaman geç olur.

Yıllar önce daha 16 17 yaşlarındayken senin düştüğün tuzağa düşecektim. Benden oldukça büyük bir adamın aşırı ilgisi hoşuma gitti görüşmeye başladım. Evliymiş ama boşanacaklarmış. Karısıylada yıllardır ayrı yaşıyolarmış. Bi kızı varmış annesiyle yaşıyor dedi. Bunun gibi bisürü şey söyledi. Sürekli telefonda konuşuyoruz akşamları bile o yüzden şüphelenmedim. Ama iki hafta sonra onun numarasından arandım. Arayan kişi sesimi dinledi konuşmadı bile ama karısı olduğunu anladım. Arkadanda bir çocuğunun sesi geliyordu. O zaman kendime geldim. İnsan bazen gözünün önünde duran gerçeği göremiyor. Kimsenin ahını alma. Ben yeni evliyim çok mutluyum tertemiz bi hayatım var. O adamın peşinden gitmiş olsaydım bugün nerede olurdum düşünmek bile istemiyorum. Sende kendine yazık etme derim. Böyle erkeklerden hiçkimseye hayır gelmez...

Tüylerim diken diken oldu

5 yıldır karısını sizinle aldatmış. Üzüldüm sevgilinizin eşine. Belki öğrendi yada öğrenecek, kimbilir ne kadar üzülür sizin yüzünüzden. Boşanmak isteyen adam 5 yıldır boşanamaz mı? Ama olay şu. O kadın karısı ve siz ise her an bırakabileceği el altı bir sevgilisiniz. Onu bırakmanız hiç sorun değil, asıl istemediği karısıyla boşanması çünkü. Sevgiliniz karısını istiyor, sizi değil. Beklemezsen evlenirsin başka ne demek?

Hep derim biz kadınlar kendi cinsimize bunu yapıyorsak erkekler ne yapmaz diye.

şamşırığım şamşıklandı

ne erkekler varya..iğrenç erkekler var gerçekten Allah bizi böyleleriyle karşılaştırmasın :113::113::113:

ikinci kadın olmayı midesi kabul edene herşey müstehak biz sizi kınadık diye başımıza gelecekse sizden ne farkımız kalacak ki?

fark var...unutma..öyle böyle bir farkda değil hem de kocaman bir fark var ama burada söylersem banlanırım.

o çocuğun hakkı o kadının hakkı sizin gibi midesizlerden misli misli çıksın.

o adamı da şeytan görsün...gerçi sen görmeyi çok istiyorsun değil mi?

bence herkes adına konuşmayın belkide kendini püri pak görüp arkadaşa saldıranlar vardır aralarında siz niye üstünüze alınıp savunma yapıyosunuz anlamadım...evet böyle bi olay herkesin başına gelebilir ve hatadır..benim kocam karşıma böyle bi olayla gelse ' ahh ben kocamı seviyorum, nolur beni bırakıp gitmesin, alsın hevesini geri gelsin ,erkek benim kocam yapar gelir'gibi cümlelerle basite indirgemem bi hata yapmıştır bedeli ise beni kaybetmek olur salya sümük adam peşinden ağlamam ben..(bu arada yok aldatılırsan filan diyosun ya sen takma böyle şeyleri kafana canım benim bak sinir sahibi olmuşsun insanların düşüncelerini yargılayacak kadar da ileri gidiyosun)...aldatıldığını bile bile sırf inat uğruna çocuklarına acı çektiriyosa bi kadın kötüdür benim gözümde kardeşim benim düşüncem bu evlilik 2 kişilik diyosunuz ya evet öyle ama ama dışardaki kadın benim evliliğimi düşünmek zorunda değil ben evliliğimde kocamı bilirim 3.bi kişi beni ilgilendirmez yani ortada bi hata varsa bunu bana kocam yapmıştır elin kadını değill

Hayal kırıklığına uğrayacak bir durum değil ki bu böyle olacağını 5 senedir göremediyseniz suç adamda değil sizde.Sonuçta hak ettiğinizi yaşamışsınız yani yapacak birşey yok.

şu hayatta kendi kendimize ettiğimiz zulmü başka hiç kimse edemez yazık değil mi giden senelerine ? 2 tatlı söz, 2 yemin hemen mi alt üst etti bütün değerlerini ? ne denir ki, umarım son verirsin bu duruma.. umarım pişmanliğinin bedelini alır ve mutlu huzurlu günler görürsün..

Benim anlamadığım, bekarların suyu mu çıkıyor da evli erkeklere sarkıyor bu kadınlar?
Daha mı cazip geliyor onlar ya da imkansız olduğu için daha mı çekici?

Kaç sefer yazıldı bunlar bilmiyorum "eşimle kardeş gibiyiz, çocuklarım için ayrılamıyorum, yatakları zaten ayırdır, ailevi sorunlar var oyüzden şimdilik ayrılamıyorum" ve hala buna inanan insan varsa o akılsız başıyla çoook beklesin "ikinci kadın" olmayı hakediyor çünkü..Sizi istemeye geleni de kabul etmeyin lütfen..Siz bu mideyle onu da aldatırsınız evlenince..

haklısınız bayanlar bu zamana kadar duygularımla hareket ettim ve kaybettim. Başkasıyla evlensem de evlenmesem de en doğru karar ondan ayrılmak. Bana hayır gelmez bu adamdan...

Koskoca 10 sayfa yazılmış.
Herkes bir şeyler yazmış konu sahibinin 10 sayfa içinde
sadece yukarıdaki iki yorumu var.
Değerli olduğunuz, duygularınız ile hareket edip kaybettiğiniz,
Hata üstüne hatalar zincirleri eklediğiniz Kadınlar Kulübü'ne
konu açınca mı aklınıza geldi?
Eminim buradakiler etki- tepki olayına girmeseydi
5 yıl hatalar zinciri yapan bir insan olarak bir 10 yıl daha yolunuza devam ederdiniz.
Edeceksiniz de ...
Allah kimden razı kimden razı olmayacağını iyi bilir!

Son düzenleme:

Pardon da ben uzerime alinmayayim, o alinmasin o zaman kimin icin yazdiniz mesajinizi? Zaten moda cikmis, uzerinize niye alindiniz falan. Sutten cikma ak kasik kadinlar derseniz konu sahibini eleatiren herkes uzerine alinir alinmalidir da. Herkes adina da konusurum cunku bayanlarin evli erkeklerle beraber olup burda elestiri yapacaklarini sanmiyorum, yani saglikli dusunen biri boyle yapmaz de mi? Sinir sahibiyimdir, evet. Ama agir mesaji uazan sizainiz. Sizin tarziniz sinir be savunma dolu. Ben aldatilirsn diye demedim, empati kur kendini Onun yerine koy diye dedim. Kimse alsatilmasin, iyi kotu hicbir kadin aldatilmasin, iste benim sinirim bundan, ben en aci sekilde aldatildigim icin aldatilmanin hatadan fazla oldugunu dusunuyoruM. Belki gidecek kapisi yoktur, cocuklarinin babasiz olmasini istemiyorsue falan, yani ne olursa olsun ayrilmadiysa bir eRkek ikinci kadin nasil ona inanip evli erkekle birlikte olaBiliyor, ki guvenmek zordur bilirsiniz. Neyse hayatimda hep tartismaktan kacmisdir. Uzuluyorum. Senin evliligine de laf soyleyen yok, sanirim dusuncesi bile sizi sinirlendirmeye yetmis. Allah ne sizi ne baska aileyi dagitmasin. Size gorE erkek yapmistir, elin kadini degil. Bana gore her ikisi de yapmistir. Dedigim gibi hic kimseyle tartisamam ben, sadece mesajinizi cok sert buldum, telefonla yazdigim icin de hatali kisimlar icin uzgunum. Beni de iyice insanlarin dusuncesini yargilayan kisi ilan etmissiniz ama ilk mesajinizda siz yargiliyordunuz konu sahibini elestirenleri, sutten cikma ak kasik diyerek

Peki ne diyelim sizce ? Mesela şu nasıl.. Üzülme canım tabi boşar eşini ve seni alır sabret, ya da çocuğu mu varmış aman çocuk dediğin ne ki sende yapıver bi tane, yok bunu da beğenmediyseniz son çare git büyü yaptır belki bağlanır diyeceğim Asıl mesele bir evliliği dağıtmaya çalışan bir kadın, hatta bunu başaramadığı için de içine dert olmuş bir kadın..

Şöyle bir şey mi dememiz bekleniyor: "Canııım boşver sen onu üzülme, karısını boşamaz o. Hem gül gibi kızsın elini sallasan karısını boşayacak adam dolu"

Bende bu birlikteliği kesinlikle tasvip etmiyorum ama şöylede bir gerçek var...İnsan sevdiği zaman karşısındaki azılı katilde olsa gönlün gözü kör oluyor. Burada ki en büyük günah adamın bence masum 2 kadının duygularıyla oynamış ve yapamayacağı vaatlerde bulunmuş. Konu sahibi arkadaş hatasının zaten farkında ve yaptığı hata yanlızca kendine zarar vermiş çünkü adamın karısına bunu yansıttığını sanmıyorum. Erkek milleti evindeki huzuru kolay kolay bozmaz ama dışarıda masum bir insanın hayatını altüst eder. Şimdi bu sevipte inanan bayanı suçlamak yerine ona bir abla bir kardeş olarak elinden tutup doğru yönlendirmeye bakmak lazım. Kesinlikle sen namussuzluk yapmadın arkadaşım. Bunun adı namuzsuzluk olsaydı köylerde kuma olarak binlerce kadın var hepsimi aynı. Bu konuda çok dikkatli konuşmak gerek kendi başınıza gelmese bile evlatlarını, yiğenleriniz, kardeşleriniz var. Rabbim yar ve yardıncın olsun ama sana bir abla tavsiyesi bu evli erkeklerin sevgililerine söylediği tek bir doğru yoktur. Gerçekten evliliği bitmiş olsaydı kimseyi umursamaz boşanır ve gerçekten seni sevseydi hemen atağa geçer evlenirdi. Başkasıyla evlen istersen sen bilirsinde demezdi. Hatanın neresinden dönersen kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…