Yaptığım yanlıştan çıkacağıma inanıyorum. Beni eleştiren, sitem eden, kınayan, yardım etmek isteyen, aklımı başıma almam için yorumlar yazan her bayandan da Allah razı olsun. Ben değerliyim ve kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim.
Yıllar önce daha 16 17 yaşlarındayken senin düştüğün tuzağa düşecektim. Benden oldukça büyük bir adamın aşırı ilgisi hoşuma gitti görüşmeye başladım. Evliymiş ama boşanacaklarmış. Karısıylada yıllardır ayrı yaşıyolarmış. Bi kızı varmış annesiyle yaşıyor dedi. Bunun gibi bisürü şey söyledi. Sürekli telefonda konuşuyoruz akşamları bile o yüzden şüphelenmedim. Ama iki hafta sonra onun numarasından arandım. Arayan kişi sesimi dinledi konuşmadı bile ama karısı olduğunu anladım. Arkadanda bir çocuğunun sesi geliyordu. O zaman kendime geldim. İnsan bazen gözünün önünde duran gerçeği göremiyor. Kimsenin ahını alma. Ben yeni evliyim çok mutluyum tertemiz bi hayatım var. O adamın peşinden gitmiş olsaydım bugün nerede olurdum düşünmek bile istemiyorum. Sende kendine yazık etme derim. Böyle erkeklerden hiçkimseye hayır gelmez...
Ben o kadar cok hatalar yaptim ki... Ve ben yada diger bayanlar burada sutten cikma ak kasik falan degiliz. Oyle olmamiz icin bizim de evli erkekle beraber olup konu sahibi arkadasimiza aman sen ne yaptin boyle, dememiz lazim. Ama siz bu durumu herkesin basina gelebilir, hata diyerek basitlestiriyorsunuz. Esiniz yapsa, ah kocacigim, hata yapmissin olur boyle seyler diyebilir misiniz? Bu hata degil, hatadan fazlasi. Eger bosanamiyorsa bilmem ne sebeple bile, bu esinin kotu oldugunu gostermez ve durum erkegin hala evli olmasidir
Evlilik iki kisi arasinda olmali ve boyle hata!!!lar evlilikte olmamali.
Yaptığım yanlıştan çıkacağıma inanıyorum. Beni eleştiren, sitem eden, kınayan, yardım etmek isteyen, aklımı başıma almam için yorumlar yazan her bayandan da Allah razı olsun. Ben değerliyim ve kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim.
haklısınız bayanlar bu zamana kadar duygularımla hareket ettim ve kaybettim. Başkasıyla evlensem de evlenmesem de en doğru karar ondan ayrılmak. Bana hayır gelmez bu adamdan...
bence herkes adına konuşmayın belkide kendini püri pak görüp arkadaşa saldıranlar vardır aralarında siz niye üstünüze alınıp savunma yapıyosunuz anlamadım...evet böyle bi olay herkesin başına gelebilir ve hatadır..benim kocam karşıma böyle bi olayla gelse ' ahh ben kocamı seviyorum, nolur beni bırakıp gitmesin, alsın hevesini geri gelsin ,erkek benim kocam yapar gelir'gibi cümlelerle basite indirgemem bi hata yapmıştır bedeli ise beni kaybetmek olur salya sümük adam peşinden ağlamam ben..(bu arada yok aldatılırsan filan diyosun ya sen takma böyle şeyleri kafana canım benim bak sinir sahibi olmuşsun insanların düşüncelerini yargılayacak kadar da ileri gidiyosun)...aldatıldığını bile bile sırf inat uğruna çocuklarına acı çektiriyosa bi kadın kötüdür benim gözümde kardeşim benim düşüncem buevlilik 2 kişilik diyosunuz ya evet öyle ama ama dışardaki kadın benim evliliğimi düşünmek zorunda değil ben evliliğimde kocamı bilirim 3.bi kişi beni ilgilendirmez yani ortada bi hata varsa bunu bana kocam yapmıştır elin kadını değill
İşte bundan bahsediyorum. Yapılanın doğru olduğunu iddia etmiyor ki burada kimse..
Konunun temeli ben de değilim burada, asıl mesele şu, bu kadın fikir istiyor bizden. Ne yapmalıyım, bekleyeyim mi diye? Cevap: HAYIRR!!
Tü kaka derken asıl meseleden uzaklaşıyoruz..
İşte bundan bahsediyorum. Yapılanın doğru olduğunu iddia etmiyor ki burada kimse..
Konunun temeli ben de değilim burada, asıl mesele şu, bu kadın fikir istiyor bizden. Ne yapmalıyım, bekleyeyim mi diye? Cevap: HAYIRR!!
Tü kaka derken asıl meseleden uzaklaşıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?