hayal kırıklığı.

tamam kardeşim ben yazdım herkes alınsın üstüne sende herkes adına konuşmuş ol benim için mahsuru yok...
1.ben ağır mesaj filan yazmadım kimseye hakaret etmedim namussuzlukla suçlamadım sadece düşüncelerimi yazdım.
ayrıca hakikaten çok kötü yazmışsınız okumakta zorluk çektim..haklısınız bende kimseyle tartışmak istemiyorum..benim yazdıklarımı anlayan anlamıştır sizin için tekrar tekrar yazamıcam k.bakmayın..geçmiş olsun zor bi dönem geçirmişsiniz sinirlerinizin yıpranmış olması çok normal allah kolaylık versin...ayrıca aldatılma lafına bile sinirlendin demişsin yaa yok cnm sinirlenmedim kurup kurup kendini boşa üzen bi tip değilimdir ben diğer mesajımdada söyledim gibi kim ne ederse kendine eder ben kaybetmekten korkmam eşimde böyle bi hata yaparsa beni kaybeder yani kendi bileceği iş

sonuna kadar katılıyorumm

sonuna kadar katılıyorumm

Bende senin yorumlarını yeni okudum ve bende senin gibi düşünüyorum. Eşim beni aldatsa diğer kadına sen benim yuvamı bozdun demem...eşime bizim yuvamızı bozdun derim. Diğer tarafla muhattap bile olmam. Herkes yaptığı hatanın bedelini mutlak suretle ödeyecektir şüphesiz. Ben kendi yaptığım hatalara üzülürüm sadece. Bu sebebten konu sahibi arkadaş zaten ağır bir bedel ödüyor birde bizmi ödetmeliyiz hakarete giden dengesiz yorumlarla. Bizene onun hatasından biz sadece insani duygularımızla yol gösterebiliriz. Hayat kendi hayatı dinler veya devam eder. Neyse canım tehlikeli sularda fazla yüzmemek gerek anladın sen

Kimse namussuz demedi zaten. Hepimiz dusuncelerimizi yaziyoruz ve sizden cevap beklemiyorum ki kusuruna bakayim. Madem sizin icin de mahsuru yok canim kardesim, olay tatliya baglanmistir. Allah size yasatmasin, evet, zor gunlerdi. Beni kaybetti ama sadece kaybetmekle kalmiyor, cok inciniyorsun, asla ustesinden gelemiyorsun, unutamiyorsun. Keske sizin gibi kolay kestirip atabilseydim ama yapim geregi sanirim, ben beni kaybetti deyip yoluma eskisi gibi devam edemiyorum. Hep bir yanim agriyor yani. O yuzden boyle aldatilmanin aldatmanin anlasilir tarafini goremiyorum. Neyse simdi duygu somurusu yapiyorsun falan diyebilirsin, malum beni hep kotuye yoruyorsun, burada bitireyim canim kardesim.

Köyde kuma olan kadının pekçoğu ailesinin zoruyla ikinci kadın olmayı kabul ediyor..
Siz onlarla konu sahibi gibi keyfi birlikte olanları bir tutamazsınız..
Kimse kusura bakmasın 5 yıl boyunca bu adamlar görüşmüş, şimdi baktı ki adamın boşanacağı yok, burada günah çıkarıyor..
Acaba kaçımız aldatılmış olsaydık şöyle derdik "Bizim gözü kör olasıca herifte suç, zavallı kızı ve beni kandırmış"????
Normal görmeyin artık böyle aşkla sevgiyle evli erkekle birlikte olanı...Allah insana nefis vermiş değil mi?
Sonra burayı okuyup da "haa ben evli erkeklerle birlikte olayım sonra geleyim günah çıkarayım" diyenlerin olması işten bile değil...

Biz tövbe haşa Allah mıyızda konu sahibi arkadaş gelip bizden günah çıkaracak. Ya bazı şeylere yorum yaparken mantıklı cümleler kurun. Artı ben bu olayı tasvip etmediğimi zaten berittim. Hem sanane ve banane ki onu yargılıyoruz. Valla seni bilmem ama ben eşimin yaptığı hatayıda kimseye mal etmem. Beni sevse zaten yapmaz demi ama. Yapıyorsada bedelini kendi öder. Ha diğer kadında nasıl öderse öder umrumda olmaz. Gelelim köydeki kadınlara elbette bazıları zoraki evlilik yapıyor ama sonuç yine değişmiyor. ne yani köyde yapan masum şehirde yapan metres yok böyle bişey herkes eşit. Konu sahibi keyfi yapmış veya yapmamış orası kendi problemi önemli olan bundan sonra yapıp yapmayacağı onca nasihate rağmen. buraya yazmasının sebebide bu konuyu kimseyle paylaşamaması. Buda gösteriyor ki yaptığı çok büyük yanlış. Bak onu savunmuyorum ne diye böyle anladın yorumundan onuda anlamıyorum. Ben kimseyi kınamadım bu yaşıma kadar rabbimde bunu nasip etmesin. Allah herkese akıl fikir versin.

Sanırım "günah çıkarmaktan" kastımın "kendini rahatlatma" çabası olduğunu idrak edebilmişsinizdir..
Hala bu kızla köydeki kadınları nasıl bir tutuyorsunuz?
Allah esirgesin böyle bir durumda eşime duyduğum kinin aynısını o kıza da duyardım..
28 yaşında benden daha büyük bir insan bu 17-18 yaşında cahil bir genç kız değil..
Ayrıca farkındaysanız hala "ne kadar bekleyeceğimi bilmediğim kişiyi mi bekleyim" diye akıl soruyor yani hiç de pişman olmuşa benzemiyor...
Hala buraya ne diye soruyor sizce bunun açıklaması var mı?
Besbelli sizin gibi birilerinin çıkıp "etmiş bir hata" gibi bir laf edip de içini rahatlattırmak çabası bence başka da birşey değil...
Son olarak "evet keyfi evli kadınla birlikte olan metrestir gözümde.." Allah akıl fikir versin herkese bence de...

Son düzenleme:
arkadaşım çok mu safsın çok mu akıllısın vallahi anlayamadım .ben bir genç kadının kendini bile isteye bu duruma neden soktuğunu anlayamıyorum .5 seneme mi yanayım diyorsun evli bir erkekle 5 dakika bile geçirmene yan bence .yazık değil mi çocuklu adamın yuvasını yıkıyorsun haa yıkılıncada rahat mı ediceksin peki ?onu bıraktı benim oldu şimdi mutluyum mu diyeceksin ?ya senide bırakıp başkasına koşarsa ne olucak ki senide aldatmıştır kesin 5 sene içinde sen daha uyu .ben bir kadının bu kadar vicdansız olmasına çok şaşırıyorum .ortada bir çocuk var .adam seni kandırıyor şeker 5 senede boşatamadıysan hiç boşatamazsın sen o görücülere he de bence .

Kadının suçu yok diyen pek sefkatli arkadaşlarımızı allah korusun da aldatılırlarsa görmek isterim.. Burada adam suçsuz demiyoruz da hadi adam ş..zin teki ise konu sahibi de bu adama kanıp 5 yıl beraber olmak zorunda mı ya ? Neyin savunmasını yapıyorsunuz çok merak ettim????

Yahu kandırıldı tamam da bir insan 5 yıl boyunca hiç mi aklını başına toplamaz.

Bence konu sahibi hala aklını başına toplamamış.
Aslında görücü gelen kişiyi begenmiş, aklına yatmış,
bir tarafta 5 yıl boyunca beklediği ve daha ne kadar bekleyecegini bilmediği adam,
diğer tarafta evlenmek için gelmiş adam.

Eeee yaş da 28 olmuş , en azından yeni geleni kaçırmayayım derdinde.

Kimse kusura bakmasın bu durumun hiç bir şekilde açıklaması olamaz...

O görücü gelen adam olmasaydı hala evli bir adamla olan birlikteliğini sorgulamayacaktı...

Tasvip etmemenizi anlıyorum ama bedduaları anlamakta zorlanıyorum, hak verin veya eleştirin fakat eleştirmek= beddua etmek değildir + Kötü üslupla yazılan yorumlar uyarı alır.

sevince insanın gözü kör oluyormuş olmasın o zaman .burda erkek-kadın ikiside suçludur .çünkü ortada masum bir kadın ve çocuğu var .adama kimse suçsuz demiyor ki .ama tek taraflı asla değil .bu kız adamın evli olduğunu biliyor ve 5 seneden beri bu ilişkiyi sürdürüyor .kadının kadına yaptığınıda kimse yapmıyor yani .o mutlu onun yuvasını bozucam mutsuz olucaklar diyen bir çok kadın var etrafta .bazıları bunu macere olarak görüyor .buda bazı ahlaksız adamların işine geliyor işte .ben bu kızın elinden tutup ablalık yapmıcam ki kendisi yaşca benden büyük hani öle 18 lik kız da değil neyse ne hali varsa görsün kendine etmiş zaten bir gün bulur .

Dikkat et sen kınarken senin başına gelmesin.

pek şefkatli deyince üstüme alındım cnm tamam kocam aldatırsa ilk sana yazacam söz sonra gider beni aldattığı o..... birlikte döveriz tammam..yeterki sizin içiniz soğusun yahu ne çok aldatılan kadın varmış bu kk da yaa yazık sinirlerini diğer kadından çıkaramamışlar burda bulsalar konu sahibini bi kaşık suda boğacaklar hepinize daha çok yargılayın yetmez bu kadar

Neden herkes kadını suçlamış en büyük suçlu çocuğu bile varken eşini aldatan '' erkek '' değil mi ?

O adam karısından boşanmaz senin aşkından ölse bu senin hayatın istersen evlen demezdi dimi ?

Bu yaşlarına yazık etme ...

amacım yargılamak değil elbet ama,,, anlayamadığım tek şey
nasıl emin olabiliyorsun, eşiyle ilişkisi olmadığına?? ve bir erkek kaç kadını sahiplenebilir? 5 sene sence kısa bir süre mi?
eşini istemeyen erkek anında boşanır. burada erkeklerden bahsediyoruz canım, yaşın bazı şeylerı algılayabilecek kapasitede bence.

kendine bir iyilik yapmak istiyorsan, yüreğini al ve git.

illa ki yanmak istiyorsan,,, boşlukta yaşadığın 5 seneye yan. en azından sana tecrübe kazandırır.

Son düzenleme:

kadın kız artık her neyse arasın macera senin benim onun kocası buna uymak zorundamı ??

Burada aldatılan kadın olduğunu nereden çıkardınız sorabilir miyim?
"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığı da pek kötü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…