- 4 Ocak 2011
- 110
- 1
- 116
Pardon da ben uzerime alinmayayim, o alinmasin o zaman kimin icin yazdiniz mesajinizi? Zaten moda cikmis, uzerinize niye alindiniz falan. Sutten cikma ak kasik kadinlar derseniz konu sahibini eleatiren herkes uzerine alinir alinmalidir da. Herkes adina da konusurum cunku bayanlarin evli erkeklerle beraber olup burda elestiri yapacaklarini sanmiyorum, yani saglikli dusunen biri boyle yapmaz de mi? Sinir sahibiyimdir, evet. Ama agir mesaji uazan sizainiz. Sizin tarziniz sinir be savunma dolu. Ben aldatilirsn diye demedim, empati kur kendini Onun yerine koy diye dedim. Kimse alsatilmasin, iyi kotu hicbir kadin aldatilmasin, iste benim sinirim bundan, ben en aci sekilde aldatildigim icin aldatilmanin hatadan fazla oldugunu dusunuyoruM. Belki gidecek kapisi yoktur, cocuklarinin babasiz olmasini istemiyorsue falan, yani ne olursa olsun ayrilmadiysa bir eRkek ikinci kadin nasil ona inanip evli erkekle birlikte olaBiliyor, ki guvenmek zordur bilirsiniz. Neyse hayatimda hep tartismaktan kacmisdir. Uzuluyorum. Senin evliligine de laf soyleyen yok, sanirim dusuncesi bile sizi sinirlendirmeye yetmis. Allah ne sizi ne baska aileyi dagitmasin. Size gorE erkek yapmistir, elin kadini degil. Bana gore her ikisi de yapmistir. Dedigim gibi hic kimseyle tartisamam ben, sadece mesajinizi cok sert buldum, telefonla yazdigim icin de hatali kisimlar icin uzgunum. Beni de iyice insanlarin dusuncesini yargilayan kisi ilan etmissiniz ama ilk mesajinizda siz yargiliyordunuz konu sahibini elestirenleri, sutten cikma ak kasik diyerek
Bende bu birlikteliği kesinlikle tasvip etmiyorum ama şöylede bir gerçek var...İnsan sevdiği zaman karşısındaki azılı katilde olsa gönlün gözü kör oluyor. Burada ki en büyük günah adamın bence masum 2 kadının duygularıyla oynamış ve yapamayacağı vaatlerde bulunmuş. Konu sahibi arkadaş hatasının zaten farkında ve yaptığı hata yanlızca kendine zarar vermiş çünkü adamın karısına bunu yansıttığını sanmıyorum. Erkek milleti evindeki huzuru kolay kolay bozmaz ama dışarıda masum bir insanın hayatını altüst eder. Şimdi bu sevipte inanan bayanı suçlamak yerine ona bir abla bir kardeş olarak elinden tutup doğru yönlendirmeye bakmak lazım. Kesinlikle sen namussuzluk yapmadın arkadaşım. Bunun adı namuzsuzluk olsaydı köylerde kuma olarak binlerce kadın var hepsimi aynı. Bu konuda çok dikkatli konuşmak gerek kendi başınıza gelmese bile evlatlarını, yiğenleriniz, kardeşleriniz var. Rabbim yar ve yardıncın olsun ama sana bir abla tavsiyesi bu evli erkeklerin sevgililerine söylediği tek bir doğru yoktur. Gerçekten evliliği bitmiş olsaydı kimseyi umursamaz boşanır ve gerçekten seni sevseydi hemen atağa geçer evlenirdi. Başkasıyla evlen istersen sen bilirsinde demezdi. Hatanın neresinden dönersen kardır.
sonuna kadar katılıyorumm
tamam kardeşim ben yazdım herkes alınsın üstüne sende herkes adına konuşmuş ol benim için mahsuru yok...
1.ben ağır mesaj filan yazmadım kimseye hakaret etmedim namussuzlukla suçlamadım sadece düşüncelerimi yazdım.
ayrıca hakikaten çok kötü yazmışsınız okumakta zorluk çektim..haklısınız bende kimseyle tartışmak istemiyorum..benim yazdıklarımı anlayan anlamıştır sizin için tekrar tekrar yazamıcam k.bakmayın..geçmiş olsun zor bi dönem geçirmişsiniz sinirlerinizin yıpranmış olması çok normal allah kolaylık versin...ayrıca aldatılma lafına bile sinirlendin demişsin yaa yok cnm sinirlenmedim kurup kurup kendini boşa üzen bi tip değilimdir ben diğer mesajımdada söyledim gibi kim ne ederse kendine eder ben kaybetmekten korkmam eşimde böyle bi hata yaparsa beni kaybeder yani kendi bileceği iş
Bende bu birlikteliği kesinlikle tasvip etmiyorum ama şöylede bir gerçek var...İnsan sevdiği zaman karşısındaki azılı katilde olsa gönlün gözü kör oluyor. Burada ki en büyük günah adamın bence masum 2 kadının duygularıyla oynamış ve yapamayacağı vaatlerde bulunmuş. Konu sahibi arkadaş hatasının zaten farkında ve yaptığı hata yanlızca kendine zarar vermiş çünkü adamın karısına bunu yansıttığını sanmıyorum. Erkek milleti evindeki huzuru kolay kolay bozmaz ama dışarıda masum bir insanın hayatını altüst eder. Şimdi bu sevipte inanan bayanı suçlamak yerine ona bir abla bir kardeş olarak elinden tutup doğru yönlendirmeye bakmak lazım. Kesinlikle sen namussuzluk yapmadın arkadaşım. Bunun adı namuzsuzluk olsaydı köylerde kuma olarak binlerce kadın var hepsimi aynı. Bu konuda çok dikkatli konuşmak gerek kendi başınıza gelmese bile evlatlarını, yiğenleriniz, kardeşleriniz var. Rabbim yar ve yardıncın olsun ama sana bir abla tavsiyesi bu evli erkeklerin sevgililerine söylediği tek bir doğru yoktur. Gerçekten evliliği bitmiş olsaydı kimseyi umursamaz boşanır ve gerçekten seni sevseydi hemen atağa geçer evlenirdi. Başkasıyla evlen istersen sen bilirsinde demezdi. Hatanın neresinden dönersen kardır.
Köyde kuma olan kadının pekçoğu ailesinin zoruyla ikinci kadın olmayı kabul ediyor..
Siz onlarla konu sahibi gibi keyfi birlikte olanları bir tutamazsınız..
Kimse kusura bakmasın 5 yıl boyunca bu adamlar görüşmüş, şimdi baktı ki adamın boşanacağı yok, burada günah çıkarıyor..
Acaba kaçımız aldatılmış olsaydık şöyle derdik "Bizim gözü kör olasıca herifte suç, zavallı kızı ve beni kandırmış"????
Normal görmeyin artık böyle aşkla sevgiyle evli erkekle birlikte olanı...Allah insana nefis vermiş değil mi?
Sonra burayı okuyup da "haa ben evli erkeklerle birlikte olayım sonra geleyim günah çıkarayım" diyenlerin olması işten bile değil...
Biz tövbe haşa Allah mıyızda konu sahibi arkadaş gelip bizden günah çıkaracak. Ya bazı şeylere yorum yaparken mantıklı cümleler kurun. Artı ben bu olayı tasvip etmediğimi zaten berittim. Hem sanane ve banane ki onu yargılıyoruz. Valla seni bilmem ama ben eşimin yaptığı hatayıda kimseye mal etmem. Beni sevse zaten yapmaz demi ama. Yapıyorsada bedelini kendi öder. Ha diğer kadında nasıl öderse öder umrumda olmaz. Gelelim köydeki kadınlara elbette bazıları zoraki evlilik yapıyor ama sonuç yine değişmiyor. ne yani köyde yapan masum şehirde yapan metres yok böyle bişey herkes eşit. Konu sahibi keyfi yapmış veya yapmamış orası kendi problemi önemli olan bundan sonra yapıp yapmayacağı onca nasihate rağmen. buraya yazmasının sebebide bu konuyu kimseyle paylaşamaması. Buda gösteriyor ki yaptığı çok büyük yanlış. Bak onu savunmuyorum ne diye böyle anladın yorumundan onuda anlamıyorum. Ben kimseyi kınamadım bu yaşıma kadar rabbimde bunu nasip etmesin. Allah herkese akıl fikir versin.
Kadının suçu yok diyen pek sefkatli arkadaşlarımızı allah korusun da aldatılırlarsa görmek isterim.. Burada adam suçsuz demiyoruz da hadi adam ş..zin teki ise konu sahibi de bu adama kanıp 5 yıl beraber olmak zorunda mı ya ? Neyin savunmasını yapıyorsunuz çok merak ettim????
Kadının suçu yok diyen pek sefkatli arkadaşlarımızı allah korusun da aldatılırlarsa görmek isterim.. Burada adam suçsuz demiyoruz da hadi adam ş..zin teki ise konu sahibi de bu adama kanıp 5 yıl beraber olmak zorunda mı ya ? Neyin savunmasını yapıyorsunuz çok merak ettim????
merhabalar bayanlar. kafamı kurcalayan bir olay hakkında görüşlerinizi almak istedim. yaşım 28 bekarım. beş senedir devam eden düzenli bir ilişkim var(dı).daha doğrusu ben bekleyen tarafım. sevdiğim erkek evli eşiyle problemlerinden dolayı kağıt üzerinde evliler. çocukları var.belki bana kızacaksınız evli bir adamla ne işin var diye ama eşiyle hiç bir şekilde diyaloğu olmadığını biliyorum ve ona güveniyorum. birbirimizi seviyoruz ama sadece sevmek yetmiyor galiba.eşiyle şu anda boşanamıyor ailevi nedenlerden dolayı. bana tek dediği bana güven bir gün boşanıp seninle evlenecem. kendisini yeterince beklediğimi artık bu olayı netleştirmesi gerektiğini söyledim daha zaman istiyor benden. olan bana oluyor bu arada zamanım geçiyor. Bu arada görücü usulü beni istemeye geldiler. Kendisi bu olay için bana kızdı.Sen niye onları eve çağırttın diye. Bende artık yaşımın geçtiğini evlenip yuva kurmak istediğimi söyledim ona. Ve bu konuda ona baskı uygulamaya başladım ve o beni seviyorsan beklersin dedi. Eğer illa evlenmek istiyorsan hayat senin kararını ver ya bekle ya evlen dedi.Geçen beş yılıma mı yanayım, adam olup beni sahiplenemediğine mi yanayım, çok sevip çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ona mı yanayım.Sözle seviyorum demek yetmiyormuş anladım. Çok acı çekiyorum. Onu unutmak için yapacağım evlilik hayırlı olur mu o da muamma. Beni isteyen kişiyle evlenip yuvamı kurmam mı doğrusu. Sevdiğimi ne kadar bekleyeceğimi bilmeden beklemek mi doğrusu?
sevince insanın gözü kör oluyormuş olmasın o zaman .burda erkek-kadın ikiside suçludur .çünkü ortada masum bir kadın ve çocuğu var .adama kimse suçsuz demiyor ki .ama tek taraflı asla değil .bu kız adamın evli olduğunu biliyor ve 5 seneden beri bu ilişkiyi sürdürüyor .kadının kadına yaptığınıda kimse yapmıyor yani .o mutlu onun yuvasını bozucam mutsuz olucaklar diyen bir çok kadın var etrafta .bazıları bunu macere olarak görüyor .buda bazı ahlaksız adamların işine geliyor işte .ben bu kızın elinden tutup ablalık yapmıcam ki kendisi yaşca benden büyük hani öle 18 lik kız da değil neyse ne hali varsa görsün kendine etmiş zaten bir gün bulur .
pek şefkatli deyince üstüme alındım cnm tamam kocam aldatırsa ilk sana yazacam söz sonra gider beni aldattığı o..... birlikte döveriz tammam..yeterki sizin içiniz soğusun yahu ne çok aldatılan kadın varmış bu kk da yaa yazık sinirlerini diğer kadından çıkaramamışlar burda bulsalar konu sahibini bi kaşık suda boğacaklarhepinize daha çok yargılayın yetmez bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?