Hayal kırıklığı...

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Merhaba bayanlar,

bir konuda fikrinizi almak istiyorum.

Geçtiğimiz perşembe gecesi dedemin (babamın babası) vefat haberini aldık. Saat 12:00ye geliyordu. Memleketimiz otobüsle yaklaşık 8 saat uzaklıkta. O saatte otobüs bulmak mümkün değildi tabii, kendi aracımız da yok. Babam da şehir dışındaydı. Annemle ne yapıcaz, nasıl gidicez derken o dayılarımı aradı, ben de erkek arkadaşımı aradım. (Tabii dayılarımdan hayır çıkmadı, zaten ben biliyordum sizi bu gece götürelim demeyeceklerini. Aramız bozuk çünkü.)
(Bu arada erkek arkadaşımda bir araç var fakat kendisinin değil. Patronunun, yani şirket arabasını kullanıyor. Patronu da şu an yurt dışında. O yurt dışındayken bizimkinin fazla işi olmuyor)
Erkek arkadaşıma durumu anlattım, "bu araba çok benzin yakıyor, biliyorsun" dedi. Ben de "o önemli değil, masrafları biz karşılayacağız" dedim. "Sizi bu gece götürsem ben yarın dönemem, yarın patronun evine kargo gelicek, sucu gelicek, sizi harem otogarına götürsem olmaz mı" falan filan dedi. Ben de "tamam, anneme bir sorayım" dedim kapattım ama kırıldım zaten ağlıyordum, kötü durumdaydım. Annem de "öyle olmaz, ordan da otobüs bulamayız" deyince internetten bir şeyler bakmaya çalıştım falan filan.

Sonra tekrar 2. defa aradım erkek arkadaşımı. Yine "bir yolu yok mu, lütfen sen götür" dedim. Bana "aktarma gitseniz olmaz mı, şöyle yapın, böyle yapın, uçakla gidin" falan filan yine. Bunu da kapattım.

3. defa aradım, baktım yine "ben bunu patronuma söyleyemem" diyor. Tepemin tası attı. "Senin ailende bir cenaze olsaydı, ailene ya kusura bakmayın patronuma söyleyemem mi diyecektin ve götürmeyecek miydin?" dedim. "Tabi ki götürecektim" demez mi?

Biraz bağırdım, konuşmak istemediğimi söyleyip kapattım. Nihayetinde biz o gece gidemedik. Cuma sabahı erkenden yola çıktık, teyzemin kızı ve eşi götürdü beni ve annemi. Tabii yetişemedik cenazesine. 1 gün sonra mezarı başında Yasin okumak nasip oldu.

Bizimki de o gece bana mesaj yazmış ki, "patronuma söyledim, kusura bakmasınlar yapamayız dedi" diye. gördüğün gibi patron izin vermedi demek istemiş. Bir de, zaten siz de istemezdiniz benim olmayan bir araçla yola çıkmayı. Yoo, aslında istemiştim. Çaresiz kalmıştık çünkü, resmen 3 defa arayıp yalvarmıştım.

Memleketten dün akşam döndüm. Orda kaldığım 2-3 gün boyunca beni doğru düzgün aramadı bile. Ben mi büyüttüm bilmiyorum ama o kadar kırgınım ki...

böyle zamanlarda belli oluyo işte, hayırsız çıktı

Büyütmemişsiniz tabiki.
İşte böyle zamanlarda görüyoruz sevdiklerimizin gerçek yüzünü.
Hani olmadı diyelim gerçekten götüremedi sizi,yine hergün birkaç defa arayıp,teselli etmesi,yanında olduğunu belirtmesi gerekirdi.

canım Allah korusun elin arabası ya bişiolsa sorumluluk biraz fazla tabi senin acında var o an insan ne yapacagını bilemez.ya bence bunu hayırsızlık olarak görme kendi arabası olsa zaten götürürdü.bide mesafa cok sa gideceginiz yere kac saatlik yoldu.sende bagırınca kızınca darılmıs sanki aramaması ondan bence..

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım benim allahım sabırlar versin
Ben hiç istemem ayrıl demeyi severken de ayrılmak çook zor ama bence beş para etmez biriymiş bu adam sana değer vermiyor gibi geldi iyice düşün taşın birazcıkta dene bakalım ne karar vereceksin

Bence sen buyutmuyorsun tamam goturme imkani yok diyelim sen kendi ailenden biri olsa ornegini vermisken sana verdigi cevaba bak sonradanda patrona soyledim izin vermedi yalanida cabasi

Icinede sana karsi gercek sevgi olsaydi.
Sen aradiginda patronun arabasini bosver der hemen baska araba ayarlayip kosar gelirdi.

ne diyceğimi bilemedim :26:

ama seven erkek böyle olmaz...bence...

çevresinde arabasını alacak başka insan ,tanıdığı yokmuydu...?

ben eminim ki çoğu kişinin sevgilisi ne yapar eder o gece yetiştirirdi..

Son düzenleme:
canım başın sağolsun bu bir sınavdı ve o sınavı geçemedi maalesef çok üzücü bir durum olmuş eger seni yeterince sevseydi sen bizi götür demeden o zaman sizi almaya geliyorum derdi üzüldüm ilişkini bir daha gözden geçir derim

Basiniz sagolsun,

Bencd erkek arkadasinizi zor bir durumda birakmissiniz. Adamin kendi arabasi degil, 8 saatlik bir uzakliktan bahsediyorsunuz . Git-gel 16 saat. Emanet araba hem de patronun arabasi. Emanetin omru kisa olur derler Allah korusun ya birsey olsaydi.

Ben suna inaniyorum ki bazen bazi seyleri zorlamamak gerek. Evet bu cenaze, hicbirseye benzemez ama her konusa oldugu gibi bu konudada nasipten oteye gecemiyoruz.

böyle zamanlarda belli oluyo işte, hayırsız çıktı

Aslında hayırsız değildir ama ne bileyim işte çok kırıldım.

Evet canım, ben de böyle düşünüyorum. İşin açıkçası, babamın 5 kardeşi var. (Abisi de var, ablası da, kardeşi de.) Bu 5 kardeşten 3ü ile hiç konuşmuyor ve biz de (annem, kardeşlerim) konuşmuyoruz. Diğer ikisi ile muhabbetimiz yok denecek kadar az. Durum böyle olunca, bizim o cenazede gözükmememiz insanların ağzına laf vermek olacaktı. Hoş, ne derlerse desinler umrumda değil. Ama işte, annem babamın yanında olmayı çok istedi. Allaha şükür geç de olsa gidebildik.

Özel araçla 6 saatlik yol canım. Sence ben o haldeyken darılmaya hakkı var mı?

Değer veriyordu ama bilemiyorum.

Bence sen buyutmuyorsun tamam goturme imkani yok diyelim sen kendi ailenden biri olsa ornegini vermisken sana verdigi cevaba bak sonradanda patrona soyledim izin vermedi yalanida cabasi

Orda yalan söylediğini düşünmüyorum, söylemiştir patronuna. Gerçi patronunu çok iyi anlatırdı, onun verdiği cevaba da şaşırdım. Yani diyeceğim, madem patronun öyle söyledi. Bunu bana açık açık yazman gerekmiyor ki. İzin vermedi de geç yani.

sende haklısın canım sen zaten kötü durumdaydın sende haklısın kuzum isallah yaptıgını telafi eder

Icinede sana karsi gercek sevgi olsaydi.
Sen aradiginda patronun arabasini bosver der hemen baska araba ayarlayip kosar gelirdi.

Aynen canım, ne yazık ki öyle.

Evet, bence de bir erkek istese ne yapar eder o gece yetiştirirdi. Ayrıca, başka bir araç bulmak isteyen de bulurdu.

İşte ben de o sözü bekledim. Ama beklediğim gibi olmadı.

Başınız sağ olsun.. Durumunu anlıyorum canım, haksız da bulmadım seni. Bi fedakarlık yapması gerekirdi bence. İnsan böyle anlarda arkasında birisi olsun, bişeyleri yoluna koysun diye bekliyor.. Ben de olsam bozulurdum. Böyle insanlarla gelecek düşünülmemeli.. Benim şahsi fikrim bu.. Ha belki o da çok zor durumda kalıcaktı götürseydi ama ben çoğu şeye tanık oldum, hem kendi ilişkilerimde hem de arkadaşlarımın ilişkilerinde.. İnsan değer verip, bir seyler yapmak isteyince yapıyor.. Arkadaşının durumunu bilmiyorum ama aranızdaki para konusu da bana saçma geldi.. Kaç yaşındasınız ki sizler?

Ben de nasip olmadığına inanıyorum. O gece ben ve ailem bir imtihandaydık gerçekten. Erkek arkadaşım o zor anımda yanımda olamadı.

İkimizde 25 yaşındayız. Onun durumu da benimki de çok iyi sayılmaz. Hatta onun ailesinin durumu benim ailemden daha vasat. Aynen dediğiniz gibi, insan öyle zamanlarda hiçbir şey yapamaz hale geliyor. Eli, ayağı titriyor. Yanında biri ona destek olsun, işleri yoluna koysun istiyor.

ben erkek arkadaşını çok da haksız bulmadım.kendi arabası olsa da ilgisiz kalsa kızmakta haklısın ama şirketin arabasıyla gitmek istememiş olabilir.çok kızma bence.ama seni arayıp ilgilenmiyorsa ona birşey diyemem.

Öncelikle başın sağolsun arkadaşım.

Senin arkadaşın da hiç iş yokmuş kusura bakma.

Senin deden vefat etmiş adam benzin parasının hesabını yapıyor.

Nekesin bayrak taşıyanıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…