Hayal kırıklığı...

Haklısın, kendi arabası olsa ve ilgisiz kalsa ben kafayı yerdim herhalde.

Küçük de değil yaşlarınız.. Hani tamam durumu iyi değilse denecek çok da bir sey yok ama maddi değilse de manevi olarak desteğini göstermeliydi..

Öncelikle başın sağolsun arkadaşım.

Senin arkadaşın da hiç iş yokmuş kusura bakma.

Senin deden vefat etmiş adam benzin parasının hesabını yapıyor.

Nekesin bayrak taşıyanıymış

Maddi durumu çok iyi değil, ondan yapıyor o hesabı. Gerçi sen hesap yapma, yeter ki götür, onu benim annem-babam karşılayacak demiştim ama ...

Bu arada kızlar, baş sağlığı dilekleriniz için teker teker teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Küçük de değil yaşlarınız.. Hani tamam durumu iyi değilse denecek çok da bir sey yok ama maddi değilse de manevi olarak desteğini göstermeliydi..

Maddi durumu iyi değil derken, çok kötü de değil hani. İmkanlarını biraz zorlayarak götürebilirdi. Annem ve babam, bizi götüren teyzemin kızı ve eşine nasıl dua ettiler bir bilseniz...

Hakli cocuk emanet arabayla uzun yola çıkılmaz. Üstelik sizin hiçbir bağınız yok, basınıza bi is gelse kime nasıl hesap verecek.

Sizi anliyorum, hemde öyle bir zamanda onun size destek olmasini istemissiniz.
Ama arkadasinizida anliyorum, sonucta araba onun deyil kac saatlik yola gidicek sorumlulugu alamamis olabilir.

Ama keske baska birinden araba bulup götürseydi sizi. Cevresinde belki öyle araba istiyebilecegi biri varmi oda baska konu.
Herkesin mali kiymetli malum

Maddi durumu iyi değil derken, çok kötü de değil hani. İmkanlarını biraz zorlayarak götürebilirdi. Annem ve babam, bizi götüren teyzemin kızı ve eşine nasıl dua ettiler bir bilseniz...

Her zaman dışarıdan göründüğü gibi olmaz, belki gerçekten imkanı yoktu ve de çekindi bunu ifade etmekten.. Her yönünü düşün. Kendi ailesinde böyle bi durum olsa üzerine düşeni yapacağını durum buyken söylemesi de hoş olmamış.. Sinir olurdum şahsen.. Lise öğrencisi olsa bile yapardı sanırım ya da çevremde hep iyi örnekler oldu benim.. Bakınca mecbur değil ama insan içlenir yine de.. Gelecek düşünme derim böyle birisi ile..Ben de arada kaldım vallah.. Bozul falan da uzatma derim..

Keşke arabayı alamam ama sizinle gelirim başınızda erkek olsun diyebilseymiş. Bundan başka hangi kötü gün olabilirki yanınız da olabileceği. Başınız sağolsun.

öncelikle başınız sağolsun ama bu konuda ben olsam ben de götürmezdim sizi başkasının arabasıyla 6 saatlik yola.. eğer para sorununuz yoksa (ki masrafları ben karşılayacağım dediğinize göre yok) bir taksiyle anlaşıp gidebilirdiniz, parasını verdikten sonra sizi uçarak götürürdü.. başkasının malı üzerinden sevgilinizi sınamayın, hem çok yanlış olur hem de üzülürsünüz..

Hakli cocuk emanet arabayla uzun yola çıkılmaz. Üstelik sizin hiçbir bağınız yok, basınıza bi is gelse kime nasıl hesap verecek.

Belki de o haklıydı, dediğiniz gibi.

Sorma ya, hem de nasıl kıymetli! bu devirde iyilik yapan çok az insan var.

Ya ben de sinir oldum işte, evet mecbur değil ama bekledim işte. Aslında benim de hatam var. Bizim 2,5 yıllık bir ilişkimiz var. Ben bazı zamanlar evli gibi hissederdim. Bu yanlıştı.

[
İşte ben de o sözü bekledim. Ama beklediğim gibi olmadı.[/QUOTE]

canım bence sen illa götürsün istemedin teklif etse bile yeterdi sana o zaman bu şekilde kırılmazdın emanet araba filan o konuda arkadaşlar doğru söylüyor ama incelik yapıp teklif etseydi keşke

Bilmiyorum canım, benim kalbim kolay kolay soğumaz ki. Acı çekiyorum şu an. ((

anlıyorum seni canım,bu olayın üstüne erkek arkadasının bunu yapması seni üzmüs ama bu bence seni sevmediği anlamına gelmiyo.yada deger vermediği.

Sirket arabalari kisiye zimmetleniyor
ve kaza falan yapildiginda calisanin maasindan kesiliyor diye biliyorum .

Belki de bu riski goze almak istemedi .
Haksiz da sayilmaz .
Sevgiyle kiyaslanacak bir durum da degil bence...

öncelikle başınız sağolsun...

erkek arkadaşınız bence kendini ifade edememiş yada samimi davranmamış gibi anladım...

ilk verdiği cevabı hepsinden çok garipsedim... çok benzin yakar sözü çok çoookk yanlış bence... siz ağlarken o benzin düşünüyor 5 kuruş paranda olmasa cebinde bu lafı söylemen anlamsız çünkü hiç yeri değil çünkü para hesabı yapmanın..

aramamasının sebebi sizin tepkili olduğunuzu tahmin ettiğindendir diye düşündüm ama yine bir hata içinde... arabayla götürüp götürmemesi önemli değil ama size destek olup desteğini manevi yönde eksik etmemeliydi...

Oncelikle basiniz sagolsun. Allah sabir versin.
Bence durumu abartmadiniz. Haklisiniz. Soyle bisey var: patronunun arabasi ve kaza fln yapsa Allah korusun nasl hesabini verir. Ama siz ornek vermissiniz senin ailende olsa napardin diye. Verdigi cevap aslinda gosteriyor asil dusuncesini.
Ama sonucta dedenin cenazesine yetisememissiniz bu yuzden.

Allah rahmet eylesin öncelikle...
Adamı yerin dibine sokmaya gerek yok bence abartmayalım.
Erkek arkadaşım dedem öldü dese benim aklıma o araba gelmez çünkü araba "benim" değil. Emanet malla izinsiz 16 saatte göze alamam açıkcası. Bu erkek arkadaşının karakteri, sana verdiği değer, sevgiyi vs ölçen bi'kıstas olmamalı. Sen üzüntülü olduğun için kırılmışsın ama o mantıklı davranmış. Patronu nasıl biri bilemem ama bunun için işten bile kovulabilir yani.

Cidden siz neden uçakla gitmediniz? Yol cenaze için uzun çünkü:44:

Belki de o haklıydı, dediğiniz gibi.

Sorma ya, hem de nasıl kıymetli! bu devirde iyilik yapan çok az insan var.

O gece biz taksiyle de konuşmuştuk. Ama taksi 1000 tl istedi, o kadar da para veremezdik. Yani meblağ olarak fazla geliyor o kadarı. Ayrıca, son cümleniz çok hoşuma gitti. Haklısınız, belki de başkasının malı üzerinden onu sınamamalıyım.

canım bence sen illa götürsün istemedin teklif etse bile yeterdi sana o zaman bu şekilde kırılmazdın emanet araba filan o konuda arkadaşlar doğru söylüyor ama incelik yapıp teklif etseydi keşke

Evet, çok doğru söylemişsiniz. Teklif etmek, konuşmanın seyrini değiştirebilirdi.

anlıyorum seni canım,bu olayın üstüne erkek arkadasının bunu yapması seni üzmüs ama bu bence seni sevmediği anlamına gelmiyo.yada deger vermediği.

Sirket arabalari kisiye zimmetleniyor
ve kaza falan yapildiginda calisanin maasindan kesiliyor diye biliyorum .

Belki de bu riski goze almak istemedi .
Haksiz da sayilmaz .
Sevgiyle kiyaslanacak bir durum da degil bence...

Aslında sevgisini ölçmek gibi bir amacım yok. Sadece neden böyle bir iyilik yapmadı, diye düşündüm. Çünkü ben iyilik yapmayı çok seven bir insanım. Onun da öyle olduğunu düşünürdüm. Düşündüğüm şeyi göremeyince hayal kırıklığı yaşadım sadece.

Sağolasın, Allah razı olsun. Yazdıklarına boynumu büküyorum, hiçbir şey diyemiyorum

Sağolasın, Allah razı olsun. Dediğin gibi o verdiği cevap çok yanlıştı. Hala inanmakta zorluk çekiyorum.

Uçakla gitmedik çünkü havaalanı bizim gitmemiz gereken yere, 2 saate yakın sürer. Araç var mı ordan oraya bilmiyoruz. Yine yetişemezdik, saati uygun değildi. Sadece Atatürk havaalanından kalkıyor, biz de anadolu yakasının en uzak mesafesindeyiz. Yani vs. vs.

Evet büyütmüşsünüz çünkü o araç erkek arkadaşınızın patronunun aracıymış kendisine ait değil Siz tabi o üzüntüyle kendisini yanlış anlamışsınız ama oda sorumlu olduğu araca çünkü kafasına göre hareket edemez, araca bişey olsa sorumluluğu kendisine ait.. Bunu anlatamamış bahaneler uydurmuş ama sizde o stresle anlamışsınız.. Bence kendisine ait olsaydı sizi kırmaz götürürdü

Son düzenleme:
Herkesin iyilik çerçevesi farklıdır bu onu kötü veya düşüncesiz yapmaz he kendi aracı olsaydı düşüncesiz yapardı. Emanet araç için diretmek yanlış olmuş bence. Ben benim olmayan bi'araçla iyilik yapmaya çalışmam mesela. Ayrıca sen onun kız arkadaşısın senin kadar üzülemez deden için, mantığını kullanmaya devam eder ama kendi dedesi ölürse mantığını kaybeder.
Hassas davranıyosun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…