Hayal kirikligi . . .

evet 3. sınıftayım da yüksek lisans falan.. 3-4 yıl var yani evliliğe... bakalım... tartıyorum ediyorum.. bazı hareketlerini değiştireceğini söylüyor.. değişirse ne ala.. değişmezse de üzülerek ayrılacağım.. inanılmaz güzel bir uyumumuz olmasına ragmen olmuyor işte bazı şeyler eksik olunca.

Sevmiyormuş belki de sizin bitirmenizi istedi sorumluluk almamak için sizi suçlamak için....

Ozaman evlilik düsüncesini zamana birak, bu sürede daha iyi tanimaya calis. Derslerine konsantre ol cnm. Hakkinda hayirlisi olur insallah :)

Sevmiyormuş belki de sizin bitirmenizi istedi sorumluluk almamak için sizi suçlamak için....

Evet zaten en son bunu düsündürttü bana. Babasi beni ogluna layik görmedigini bile söylemis, oda agzini acip birsey söylememis...
Sevse böyle olmazdi zaten...

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.
Umarım bundan sonra mutlu olursunuz .
Canınızın acısı geçer diyeceğim ama biliyorum geçmeyecek.

Çok iyi anlıyorum sizi
O kadar sevip o kadar şımartıyoruz ki , durum bu oluyor işte .
Bütün ama bütün erkekler
Onlara kıymet vermeyen kızları seviyorlar
Ben buna en sonunda emin oldum.
Bir dahaki ilişkinizde de sevseniz de
Belli etmeyin.
Ben de öyle yapacağım...

inşallah en kısa zamanda atlatırsınız, yazdıklarınızdan zaten mantıklı biri olduğunuz belli, evlenince düzelir diye beklentiye girmemişsiniz. yaşınız çok genç inanın ilerde hiç bir izi kalmayacak.
dipnot: yazdıklarınızı uzun olmasına rağmen çok kolay okudum, çok düzenli yazmışsınız.

Eynen öyle. Evlenince hersey değisio. Gözünüzü açın kızlar ağzınızı değil... evlendikten sonra geldiğim bu memlekete anneler kızlarına bunu söyluyo...

Daha faala zamanininizi vermediginize sukredin. Atlatmal zorundasiniz.Zor unutuluyor ama guclu olmalisiniz.Evlenip en kotusunu yasayabilirdiniz. Sukredin.Cunku ben sukrediyorum.

Tesekkür ederim insallah sizde mutlu olursunuz. Demekki biz yanlis insanlari bulmusuz, iyi örneklerde var cnm :) Umudumuzu kaybetmeyelim elbet birgün dogru insan karsimiza cikar Allahin izniyle. Tabi bugüne kadar yasadiklarimiz bizim icin tecrübe oldu. Yaptigimiz hatalari tekrarlamayiz insallah...

Tesekkür ederim :) insallah... hayat bu ne yasanirsa yasansin yinede devam ediyor. O izin kalmayacagi günü sabirla bekliyorum...

Bir daha aşık olmasak kafi

Daha faala zamanininizi vermediginize sukredin. Atlatmal zorundasiniz.Zor unutuluyor ama guclu olmalisiniz.Evlenip en kotusunu yasayabilirdiniz. Sukredin.Cunku ben sukrediyorum.

Tabiki bugünüme sükürler olsun. Nisani atmasaydim bugün evli olacaktim ve basimi duvarlara vuracaktim neyaptim ben diye...

Tabiki bugünüme sükürler olsun. Nisani atmasaydim bugün evli olacaktim ve basimi duvarlara vuracaktim neyaptim ben diye...
Kesinlikle.Verilmis sadakalarimiz varmis. Benim de basimdan gecti hatta aile uyelerimizin cogunun basindan gecti. Cok kotu seyler yasandi. Onlar benim icin bir ornek. Allahtan yuzunu gostermis. Hic uzulmeyin baska seylerle mesgul olun. Ben oyle yapiyorum.

Konunun devamini okudukca, kesin onca seye ragmen evlenip pisman olmustur diye düsünmüstüm. Beni yanilttiginiz icin sizi tebrik ederim

Kararda tam isabet

Sen hatayi bastan yapmissin. Sadece 3 yılda BIRSURU seyine katlandim diyorsun. Neden o kadar az zamanda sana birsuru sey yasatan adama katlanirsin? Neden onunla nisanlanirsin? Okulunu nasil birakirsin? Ne icin neye guvenerek? Devamini okumadim cunku gerek duymadim. Senin dusmanin sensin bence. Umarim bu iliskiden cikardigin dera birdaha baskasi icin kendi hayatını zehir etmemen gerektigi olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…