Hayal mi gerçek mi? Enes batur

Interneti nasıl ve ne zamana kadar engelleyebiliriz? Öylesine değil, samimiyetle soruyorum. Artık teknoloji ve internet devri.. Ben şimdi engellesem birkaç sene sonra mutlaka girecek ve bu cinselliği çocuktan saklamak gibi daha çok ilgisini çekecek malesef. Üstelik artık çocuklara ödevleri bile internet ortamından veriliyor.
Bu yüzden engellemek yerine takip edip doğru ve yanlışı öğretmeye çalışıyorum.

Yorum için teşekkürler. Anladığım kadarıyla genellikle (özellikle altını çiziyorum yanlış anlaşılma olmasın. Genellikle dedim herkes değil!) gidenler sorun yok diyor, gitmeyip benim gibi sadece fragman ve yorumlara göre cevap verenler izlemeyin diyor. Tekrar teşekkürler. Yalnız bir düzelme yapalım lütfen; 19 yaşındaki biri artık bayaa bayaa adam sınıfına girebilir. Malum 18 sonrası artık aileden kopabilme yaşıdır...

Yorumları okudum,benim gibi düşünen anneler olduğunu görünce mutlu oldum.Küfürden nefret ediyorum.

Ben bilginin bu kadar kolay ulasildigi devirde pis zihniyetlerle bir arada olmalarindan korkuyorum... ben 28 yasindayim 80 li yaslarinda bi adamin bi kopege tecavuz etmeye calistigini gordum bikac gun once ve hazmedemiyorum.... boyle bi goruntuye boyle bir igrenclige maruz kaldiklarini dusunmek beni uzuyo ve korkutuyo ve bunun gb bisuru sey... cocuklarin kimlikleri olusamadan ogrendikleri bunca seyle basetmeleri ....

October sky bu filmide izleyin oglunuzla cok guzeldir

Hayır birde cem yilmaz ve şahan gıkbakarla bu yutuber midir necidir çocuğu bir tutmak
Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar ile enes Batur'u bir tutan kim? Eğer benim mesajima istinaden yazdiysaniz cevap verme gereği duyuyorum. Ben onları asla bir tutmam zaten enes Batur savunucusu da değilim sadece söylemek istediğim amaç çocukları kufurden uzak tutmaksa çözüm sadece Enes Batur izletmemek değil. Ona gelene kadar küfürleri siralayan birçok ünlü var.

Sinirinizin sebebini anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…