Coco var animasyonDediğim gibi zaten youtube kanalına izin vermiyorum ama film 7+ olunca acaba küfür yok mudur diye düşümdüm. Argo olabilir tabi ama küfür varsa ve sizin anlattığınız gibiyse Evet götürmeyeyim. Başka film varsa ona götürürüm ya da bowling artık.
Yorum için çok teşekkürler .
Herkese yorumları için teşekkür ediyorum.
Yanlış yere yazdıysam özür dilerim .
8 yaşında oğlum var. Bu enes batur filmine gitmek istiyor. Ben kararsızım. Filmin içeriğini bilmiyorum. Adam hakkında da bilgim yok. Filme giden ya da bilgisi olan var mı? Çocuğu götürebileceğim bir film mi acaba?
Bence 8 yaşındaki çocuk Enes Batur sayıklıyorsa gayet izlemiştir o videoları iş işten geçmiştir emin olun. Daha çocuk yaştan biseyler yapıp didinip dünya çapına ermiş bir youtuber Enes Batur ve siz çocuklar yemek yesin diye onun videolarını izlettiniz şu kk da yazanın arkasında ne analar var biliyoruz yeme beni kk. Dikkat eden var onları ayırıyorum. Ayrıca Enes Batur videolarını son 1 yıldır düzeltiyor güncel videolarında küfür göremezsiniz genç ve başarılı biri kötülemeyin. Filme gelince bence de çocuğunuzu götürmeyin 15 -25 yaş aralığına hitap ediyor anladigim kadarıyla. Recep içeriklerin cem yılmazların alkışlandığı toplum Enes Batura daha çok saygı göstermeli çocuk yaratıcı en azından.
Coco var animasyon
Bence 8 yaşındaki çocuk Enes Batur sayıklıyorsa gayet izlemiştir o videoları iş işten geçmiştir emin olun. Daha çocuk yaştan biseyler yapıp didinip dünya çapına ermiş bir youtuber Enes Batur ve siz çocuklar yemek yesin diye onun videolarını izlettiniz şu kk da yazanın arkasında ne analar var biliyoruz yeme beni kk. Dikkat eden var onları ayırıyorum. Ayrıca Enes Batur videolarını son 1 yıldır düzeltiyor güncel videolarında küfür göremezsiniz genç ve başarılı biri kötülemeyin. Filme gelince bence de çocuğunuzu götürmeyin 15 -25 yaş aralığına hitap ediyor anladigim kadarıyla. Recep içeriklerin cem yılmazların alkışlandığı toplum Enes Batura daha çok saygı göstermeli çocuk yaratıcı en azından.
9 yasindaki oglum gitti sinif arkadaslariyla ve cok mutsuz cikti sinemadan
filme gittiginden beri bir kere bile adini agzina almadi
neden sevmedin diye sordum cvp vermedi
bence goturmeyin
Buna da +1i koyayım. Ağzı bozuk biri sayılmam ama o tarz insanlar da muhabbet arasında rahatsız etmezler kendi küfürmetremce :) Ancak bu baya ileri.
Minecraft zamanı keşfettimdi, kendi halinde takılan bir çocuktu ve git gide küfürler artmaya başladı.
Agar.io zamanları hele... Rakiplere nasıl küfürler... Hadi biz yetişkiniz, neyse de, çoluk çocuk izliyor diye düşünmeden edemezdim.
Belki buraya kadar yine "Kafa dağıtmaca, kendi eğlencesi" olarak adlandırılabilir ve fakat denetimsizlikten çok nemalandı bu youtuberlar, hiçbir ikaz, yaş sınırı olmaksızın her konu konuşuldu oyunlar içinde.
Ve belki kendisi yaptığının farkında bile değil (Ki boş olmak bunu gerektirir) şu bisikletli oyunlarda kafasından kurguladığı "Baba-oğul konuşmaları" diyorum, daha da bir şey demiyorum. Şahit olduysan anladın beni.
Ve şaştım ki "Filmin yaş sınırı var mı?" diye bakarken, +7 sınırını gördüm. Çok yazık.
Yanlış yere yazdıysam özür dilerim .
8 yaşında oğlum var. Bu enes batur filmine gitmek istiyor. Ben kararsızım. Filmin içeriğini bilmiyorum. Adam hakkında da bilgim yok. Filme giden ya da bilgisi olan var mı? Çocuğu götürebileceğim bir film mi acaba?
Filmin sonu nasıldı ki? Çok farklı bir yorum oldu teşekkürlerSanırım ben bu konuda daha farklı düşünüyorum. Filmi oğlumla beraber izledim. Pişman da olmadım. Yanlış anlaşılmasın Enes Batur harikadir demiyorum ama özellikle son zamanlardaki videolarinda bariz bir düzelme var. Filmdeki araba sahnesinde cinsel ima vardı evet ama hatırladığım kadarıyla argo tabirler yoktu. Hatta birçok yerde küfür etmeyelim uyarıları vardı. Mademki çocukları küfürlerden koruyacagiz o zaman günah keçisi tek kişi olmasın. Çocuklar Cem Yılmaz Şahan Gökbakar gibi birçok ismin hiçbir filmini izlemesin. Konu Sahibi karar sizin. Ben nacizane fikirlerimi yazdım. Filmin sonu da guzel bir ana düşünce içeriyor. Bunu da söylemeden geçmeyim.
Sanırım ben bu konuda daha farklı düşünüyorum. Filmi oğlumla beraber izledim. Pişman da olmadım. Yanlış anlaşılmasın Enes Batur harikadir demiyorum ama özellikle son zamanlardaki videolarinda bariz bir düzelme var. Filmdeki araba sahnesinde cinsel ima vardı evet ama hatırladığım kadarıyla argo tabirler yoktu. Hatta birçok yerde küfür etmeyelim uyarıları vardı. Mademki çocukları küfürlerden koruyacagiz o zaman günah keçisi tek kişi olmasın. Çocuklar Cem Yılmaz Şahan Gökbakar gibi birçok ismin hiçbir filmini izlemesin. Konu Sahibi karar sizin. Ben nacizane fikirlerimi yazdım. Filmin sonu da guzel bir ana düşünce içeriyor. Bunu da söylemeden geçmeyim.
Filmin sonunda çok popüler olan Enes Batur eski hayatına ve arkadaşlarına dönebilmek için kendini kötü gösteren kurmaca bir video hazırlıyor. Bunun sonucunda her şeyi geride bırakıp Antalya'ya ve arkadaşlarına dönüyor. Tekrar söylüyorum asla Enes Batur çok iyidir demiyorum ama filmde küfür yoktu. Enes Batura gelene kadar kötü örnek olup iyi yerlere gelen birçok insan bastaci konumunda.Filmin sonu nasıldı ki? Çok farklı bir yorum oldu teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?