Haklısınız kızlar ben de duymuştum videolarının iyi olmadığını. Küfür içeren şeyleri izlemesini yasaklamıştım oğluma zaten az çok takip de ediyorum. Yalnız film çok popüler olunca oğlum da daha çok merak etmeye başladı. Filmde eğer küfür vs yoksa götürmek istiyorum aslında. Zaten iki gün sonra sönecek bir insan ve oğluma bak meslek sahibi olmayı seçmedi ve birden çıkış yaptı ve şimdi unutuldu diyebilir miyim diye de düşünüyorum. Kafam çok karışık. Şimdi izlemese bile iki gün sonra kanalında çıkar unutulmamak için ve illa ki görür diye düşündüm ve benim kontrolümde olsa daha mı iyi olur acaba? Yanlış da düşünüyor olabilirim tabii ki...
Haklısınız kızlar ben de duymuştum videolarının iyi olmadığını. Küfür içeren şeyleri izlemesini yasaklamıştım oğluma zaten az çok takip de ediyorum. Yalnız film çok popüler olunca oğlum da daha çok merak etmeye başladı. Filmde eğer küfür vs yoksa götürmek istiyorum aslında. Zaten iki gün sonra sönecek bir insan ve oğluma bak meslek sahibi olmayı seçmedi ve birden çıkış yaptı ve şimdi unutuldu diyebilir miyim diye de düşünüyorum. Kafam çok karışık. Şimdi izlemese bile iki gün sonra kanalında çıkar unutulmamak için ve illa ki görür diye düşündüm ve benim kontrolümde olsa daha mı iyi olur acaba? Yanlış da düşünüyor olabilirim tabii ki...
Kufurleri ya da olumsuz davranislari sizin yaninizda izlemesi ile yalniz izlemesi arasinda ne gibi bir fark var?Haklısınız kızlar ben de duymuştum videolarının iyi olmadığını. Küfür içeren şeyleri izlemesini yasaklamıştım oğluma zaten az çok takip de ediyorum. Yalnız film çok popüler olunca oğlum da daha çok merak etmeye başladı. Filmde eğer küfür vs yoksa götürmek istiyorum aslında. Zaten iki gün sonra sönecek bir insan ve oğluma bak meslek sahibi olmayı seçmedi ve birden çıkış yaptı ve şimdi unutuldu diyebilir miyim diye de düşünüyorum. Kafam çok karışık. Şimdi izlemese bile iki gün sonra kanalında çıkar unutulmamak için ve illa ki görür diye düşündüm ve benim kontrolümde olsa daha mı iyi olur acaba? Yanlış da düşünüyor olabilirim tabii ki...
Görümcemde tutturmuş sizde video çekin meşhur olursunuz (komiğiz ya biz )Asla ama asla goturmeyin.. fikir vermesi acisindan o adamin “odul aldigi” videoyu izleyin.. allahim neler turedi, cocuklari bu populer rezillikten nasil koruyacagiz bilmiyorum ama ciddi manada yasaklayin o youtube videolarini bile..
Görümcemde tutturmuş sizde video çekin meşhur olursunuz (komiğiz ya biz )bide kocamin sesi güzel ama uğraşamiyorum
Organik hoşafın bilim ödülü aldığı bir toplum buAsla ama asla goturmeyin.. fikir vermesi acisindan o adamin “odul aldigi” videoyu izleyin.. allahim neler turedi, cocuklari bu populer rezillikten nasil koruyacagiz bilmiyorum ama ciddi manada yasaklayin o youtube videolarini bile..
Bir kadın bir erkek gibimKizim siz cekin ben izlerim
Ulen gene begendigim bir yorum kıyamet mi kopacak neOrganik hoşafın bilim ödülü aldığı bir toplum bu
Ne desem ban olacak, nerde işe yaramaz var, baş tacı işte
Gök olayları da olacak bolcaUlen gene begendigim bir yorum kıyamet mi kopacak ne
götürmeyin. kardeşim 10 yaşında ve çok istedi babam asla izin vermedi ama ağladığı için aldım ben götürdüm.
yarısında çıkardım çocuğu. babama da söyledim hatta böyle böyle bir halt ettim diye.
film genel olarak ergen filmi. bel altı espri çok fazla. mesela bir arabadan bahsederken bile telefondaki kişi arabanın kadın olduğunu düşünüyor "uff ne ses çıkarır bu beee,ne bineriz buna beee" tarzı cümleler var ve bunu direkt olarak bir kadın düşündürmesi için konuşuyorlar.
enes baturun videolarını ben izliyorum bazen benim oynadığım oyunları oynuyor çünkü. ama aşırı küfürlü. ki benim ağzım bozuktur ben bile ne diyor ya bu diyip kapatıyorum bazen. çocuklarınızı bu kanaldan uzak tutun derim.
götürmeyin. kardeşim 10 yaşında ve çok istedi babam asla izin vermedi ama ağladığı için aldım ben götürdüm.
yarısında çıkardım çocuğu. babama da söyledim hatta böyle böyle bir halt ettim diye.
film genel olarak ergen filmi. bel altı espri çok fazla. mesela bir arabadan bahsederken bile telefondaki kişi arabanın kadın olduğunu düşünüyor "uff ne ses çıkarır bu beee,ne bineriz buna beee" tarzı cümleler var ve bunu direkt olarak bir kadın düşündürmesi için konuşuyorlar.
enes baturun videolarını ben izliyorum bazen benim oynadığım oyunları oynuyor çünkü. ama aşırı küfürlü. ki benim ağzım bozuktur ben bile ne diyor ya bu diyip kapatıyorum bazen. çocuklarınızı bu kanaldan uzak tutun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?