- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
Onlarda zaten yaş sinırı çok yukardaSanırım ben bu konuda daha farklı düşünüyorum. Filmi oğlumla beraber izledim. Pişman da olmadım. Yanlış anlaşılmasın Enes Batur harikadir demiyorum ama özellikle son zamanlardaki videolarinda bariz bir düzelme var. Filmdeki araba sahnesinde cinsel ima vardı evet ama hatırladığım kadarıyla argo tabirler yoktu. Hatta birçok yerde küfür etmeyelim uyarıları vardı. Mademki çocukları küfürlerden koruyacagiz o zaman günah keçisi tek kişi olmasın. Çocuklar Cem Yılmaz Şahan Gökbakar gibi birçok ismin hiçbir filmini izlemesin. Konu Sahibi karar sizin. Ben nacizane fikirlerimi yazdım. Filmin sonu da guzel bir ana düşünce içeriyor. Bunu da söylemeden geçmeyim.
Recep İvedik serisi 7 yaş üzeri diye biliyorum.Onlarda zaten yaş sinırı çok yukarda
13 a biliyorum bendeRecep İvedik serisi 7 yaş üzeri diye biliyorum.
Recep ivedik 13+Recep İvedik serisi 7 yaş üzeri diye biliyorum.
Recep İvedik 5 filmi 7 yaş ve üzeri aile eşliğinde uygundur ibaresi var. Zaten ne fark eder ki televizyonda yayınlanıyor çocuklar sansurlenen yerlerde ne dediğini rahatça anlıyor.Recep ivedik 13+
Kesinlikle hayırYanlış yere yazdıysam özür dilerim .
8 yaşında oğlum var. Bu enes batur filmine gitmek istiyor. Ben kararsızım. Filmin içeriğini bilmiyorum. Adam hakkında da bilgim yok. Filme giden ya da bilgisi olan var mı? Çocuğu götürebileceğim bir film mi acaba?
ne ödülü almış kiOna verilen ödül geri alındı
Sebep olumsuz örnek
Keşke kimse gitmese azalarak tükense
Yorum yok
Goturmeyin bence. Kufurbazin teki. Film de eminim kendisi kadar kalitesizdir.Yanlış yere yazdıysam özür dilerim .
8 yaşında oğlum var. Bu enes batur filmine gitmek istiyor. Ben kararsızım. Filmin içeriğini bilmiyorum. Adam hakkında da bilgim yok. Filme giden ya da bilgisi olan var mı? Çocuğu götürebileceğim bir film mi acaba?
Sanırım ben bu konuda daha farklı düşünüyorum. Filmi oğlumla beraber izledim. Pişman da olmadım. Yanlış anlaşılmasın Enes Batur harikadir demiyorum ama özellikle son zamanlardaki videolarinda bariz bir düzelme var. Filmdeki araba sahnesinde cinsel ima vardı evet ama hatırladığım kadarıyla argo tabirler yoktu. Hatta birçok yerde küfür etmeyelim uyarıları vardı. Mademki çocukları küfürlerden koruyacagiz o zaman günah keçisi tek kişi olmasın. Çocuklar Cem Yılmaz Şahan Gökbakar gibi birçok ismin hiçbir filmini izlemesin. Konu Sahibi karar sizin. Ben nacizane fikirlerimi yazdım. Filmin sonu da guzel bir ana düşünce içeriyor. Bunu da söylemeden geçmeyim.
Anaaa.simdi izledim o nasil video oyle.enes batur dedikleri bu muAsla ama asla goturmeyin.. fikir vermesi acisindan o adamin “odul aldigi” videoyu izleyin.. allahim neler turedi, cocuklari bu populer rezillikten nasil koruyacagiz bilmiyorum ama ciddi manada yasaklayin o youtube videolarini bile..
HakikatenOnlarda zaten yaş sinırı çok yukarda
Hayır birde cem yilmaz ve şahan gıkbakarla bu yutuber midir necidir çocuğu bir tutmakHakikaten
Allah’ını seven defansa gelsin
Örneklere bak çay demle
Sanıyor ki, onu eleştiren berikini sever
Hayır! Küfürlü filmleri videoları sevmiyoruz, o dediklerinin kıyısından geçmedik, asalet timsaliyiz.
Kendi kulvarında bir örnek verse, yoo bilmez ki versin.
Altın kelebekne ödülü almış ki
Hımm ben 5 i bilmiyorum. Zaten ilk filmini izlemiştim ve maaile yasak artık bizde. Hatta eşim izlerdi çocuklardan gizli ona bile yasakladım. Git dışarıda izle dedim.Recep İvedik 5
Recep İvedik 5 filmi 7 yaş ve üzeri aile eşliğinde uygundur ibaresi var. Zaten ne fark eder ki televizyonda yayınlanıyor çocuklar sansurlenen yerlerde ne dediğini rahatça anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?