aynen cnm ya denemekten zarar gelmezzz faydası olursa bizde yaparız hemsonuçları yazarsınn o zmn 15 gün sonra görüşürüz :)xoxo
tinkerbell Hayalcim diyet listesi çok da güzel doyurucu bir liste. Bencede yapılabilir katı da değil sağlıklı gibi aşağı yukarı bende bu şekilde besleniyorum yalnız ben daha hiç bir simit yemedim onun yerine kepekli yarım simit bulursam yiyorum. Hamur işinde çok lezzetli olursa kendime dur diyemediğimden. :) Makarnanın yağsız yapılmasını ben hiç düşünemedim iyi fikir bu şekilde yapıp uzak durmama gerek kalmaz böylece
avukathanım tatlım azıcık daha diren bence 54 bile çıkarsın.. Gerek yok bence diyet listesine yeme düzenin iyi bence.. Biraz daha bekle 2-3 gün daha.
bugün başladım tatlım 56 ileopuyorumnanaktaninşallah faydası olurda boşa gitmez emeklerim yaakaydirigubbakcemile3
hayatım bana da çok doyurucu geldi gerçekten dün acıkırmıyım acaba falan diye düşündüm ama hiç acıkmadım bende buna benzer besleniyordum ama açıkcası hayatımda pek et yoktuu o da lazım dimi sonuçta birde menülerde her çeşit şey yicem o da güzel inşallah işe yarar tatlımopuyorumnanaktan
bebişim 2 haftadır değişmedi sinir oldum yaa başladım bugün bende:) zaten 2 haftam kaldı tatile 3 kilo verebilirmiyim bilmiyorum ama ne versem kar artık şekercimkaydirigubbakcemile3
kızlar önce menümü yazayım dün yazdığım listeye birebir uydum sadece 4 kayısı ekledim o kadarkaydirigubbakcemile3
sabah:1 dilim ekmek, 1 kk peynir
öğle:2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
ara: 4 kuru kayısı
akşam:6 köfte, yeşil salata
2.5 litre su
acıkacağımı düşünüyordum ama hiç acıkmadım fazlasıyla tokum bile diyebilirimkaydirigubbakcemile3 2,3 gün denicem bakalım tartıyı oynatabilirsem devam edicem bu arada bugün tartıldım 56 çıktım 200 gramcık gitmiş nihayet şu 55lere bir insemmkaydirigubbakcemile3yarın 1.5 aydan sonra ilk defa simit yicem çok mutluyum çokk inşallah işe yarar da boşa gitmez yaaa.s.
Canım tebrik ediyorum seni, süpersin!
balperisi hayalcıgım 55 lerı gordun demek tebrık ederım,harıkasın.
Kelebekcıkten haber yok ya hergun bakıyorum gelmıs mı dıye..
Bnede 56 ların basını gordum nıhayet ama kacamaklarım devam edıyor.
cok cok opuyorum hayalcım,hedefıne cok az kaldı ha gayret:içelim:
avukathanım hayalcimmmm datlumm süppersn yaaa benim başlığıma yazdıgını gördüm 900 gr gitmiş yaaa! Hmen tebrik etmem gerek dedim yaaaa süper darısı başıma tatlm yaa:)
fisne hayalcim harikasınbende bugün tatil alışverişine çıktım 49 oldum sonunda sende 55 lere gelmişsin maşallah bugün sanki fazla kalori almışım gibi geldi bana o yüzden yazmak istiyorum sizinde bir görüşünüzü alıyım
sabah 8.30 yarım simit yarım poğaça çok az kaşar peyniri
ikindi 1 küçük yeşil elma
akşam 7.30 1 haşlanmış mısır
aslında yediklerim az ama kalorisi fazla gibi geldi bana.
tarhanabazlama Canım tebrik ediyorum seni, süpersin!
asrınnaz gerçekten süpersin bu işi nasıl başardınız yaaa umarım bende sizin gibi vazgeçmeyip başaranlardan olurum....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?