hayalin diyet günlüğü

cnım aynen bende öyle şu bikaçgündür kendimden geçtim yerkennn bir atlatsak su regl olayını cok güzel olucak wla.

Son kiloları vermek daha zevkli olacak hayal kaydirigubbakcemile2. Benide hedef kiloma yaklaştıkca hırs ve heyecan kapladı Regli dönemin geliyormuş canım bencede çikolata yemektense barbunyayı tercih etmekle iyi yapmışsın hem ekmek de yokmuş akşam. Amma :)) evet altınbaşağı bir paket değilde yarım yeseydin daha iyi olabilirmiş. Ben çok acıkınca genelde ara öğünlerimde meyveyi tercih ediyorum. Daha doyurucu olanları elma gibi çok aç değilsemde kiraz, kayısı, erik yiyorum.

haklısın hayatım diyet bisküvi bile olsa 1 paket yenirmi yakaydirigubbakcemile3bende meyve yiyordum ama bugün yanıma almamışım özellikle yeşil elma acayip bir tokluk hissi veriyor :lepi:ay tatlım regl olacağımdan böyleyim yoksa her regl bitimi acayip bir azim geliyor üstüme yani regl öncesi ve sonrası acayip fark ediyor inşallah dediğin gibi son kalanlarıda hevesle veririzzemuszemus

özlemkumsal cnım aynen bende öyle şu bikaçgündür kendimden geçtim yerkennn bir atlatsak su regl olayını cok güzel olucak wla.

evet hayatım bi olup bitse süper olacak vallazemuszemus

uvvvvvv hanfendiii o altınbaşak nolmuş öyleeeee??? canın bişey istedikçe kendine yuuuhhh de içinden dağıt beynini:) kilo olarak çok bi artısının olacağını sanmıyorum ama yine de yapma canım her ne kadar diyet bisküvi olsa da.. gidecek o 3 kilooo başarı öyküsü yazacaksın :) hadi bakalım kolay gelsin:)

tebrik ederim hayalcim çok büyük bir azimle devam ediyorsun yola bende devam ediyorum ve o küçük çikolatalardan bugğn sadece 1 tane yedim bundan sonra böyle birde çok ince dilim kakolu kek 49 kilo gibi gözüktüm tartıda ama 2-3 gün daha 50 olmazsam şu cetveli değiştiricem

kızlar geldimmmzemuszemusevet özlemcim o altınbaşak fenaydı dünnkaydirigubbakcemile3haklısın hayatım kendimi bırakmamam lazım regl diye falanopuyorumnanaktan

fişne tebrik ederim tatlım 49ları gördün demek rakama bak ya şiir gibi rüya gibi valla süpersin şekercimzemuszemus

gelelim bugünkü menüme dünden iyi olduğu kesin ama ne yaparsam yapayım ne kadar dikkat edersem edeyim malesef regl öncesi vucudum su tutuyor her ay edindiğim tecrübelerime dayanarak söylüyorum neyse pazar günü tartıldığımda ne çıkarsa çıksın moralimi bozmıcam çünkü en az 1, 2 kilo fazla gösterebilir hep aynı şey oluyor. aynen devam edicemm sonunda mükafatını görürüm inşallah:))

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği,1 kk peynir, domates ,salatalık
ara:elma
öğlen: 4 köfte, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek
ara:elma
akşam: 1 tabak sebze yemeği , yoğurt ,salata, 1 dilim ekmek
ara:meyve+ 1 bardak süt

ayyy şu regl olsun da bitsin ya sinir ediyor beniii kütük gibi şişiyorumm patlıcakmış gibi hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile3

herkese selam şekerlerrrzemuszemusbugün sabah hiç iyi uyanmadım gece boyu dişim ağrıdı :gitme:uyanınca bir baktıp acayip şişmiş apse yapmış hiç keyfim yok birşeyde yiyemiyorum hep sıvı şeyler süt çorba vs. regl de olamadım henüzz ay çok fena bir haftasono oldu benim için bu yaa:gitme:birde yarın tartılıcam hiç umudum yok karnım göğüslerim şişmiş iyice kesin fazla çıkacak regl yüzünden olsamda kurtulsam bir ya offfkötükedihüsoneyse şimdi ağrı kesici içip biraz uzanıcam antibiyotiğe de başladım çok kötü bu diş ağrısı ya inşallah geçerr öptüm hepiniziia.s.

geçmiş olsun cnm yaa diş ağrısı cok kötü gercekten kısa zmnda sağlığına kavuşman dileğiyle bitanem

hayatım çok geçmiş olsun o diş ağrısını bende çok iyi bilirim. inşallah kısa zamanda iyileşirsin opuyorumnanaktan
tartılma işini ertele istersen regl olduktan sonra tartılırsın. bende regl olamadım daha ama tartıda fazla çıkmıyorum heralde yine geç olacağım 18 yaşına kadar böyle düzensiz devam ederse bir doktora görünürüm. ama bu aralar sınav stresi falan derken o yüzden biraz gecikti heralde.

geldim canlarımmmopuyorumnanaktanbugün sabah nihayet regl oldum nihayet dediğime bakmayın tam günüm 28.gün belirtilr 1 hafta öncesinden başladığından maşallah 2 haftamı alıyor oldu olacak bitti derkenkaydirigubbakcemile3neyse tartıda aynı çıktım ve çok mutlu oldummm çünkü hep 2 kiloya yakın fazla çıkardım :lepi:dişimde epeyce inmiş pamuk gibi oldum yani bugün kelebekçim ve fisnecim çok teşekkür ederimmm bebişler hemen menümü yazayım haftasonu olduğundan geç kalktım falan ama yarından itibaren süper menülerimle burdayımmm 55leri görmem lazım artık sabırsızlanıyorum temmuza ne kaldı şurda yaa:teytey:

sabah&öğle: 1 yumurta, 1kk peynir, domates,salatalık,3 zeytin,3 dilim çavdar ekmeği (
akşam:haşlanmış patates ve havucun üstüne döktüğüm yoğurtlu saata ve kornişon turşu:))

canım benim çok sevindim kilonun aynı çıkmasına regl bittiğinde kilo kaybın nasıl olucak çok merak ediyorum..benm daha 4 dünüm var reglime..bakalım beni neler bekliyo

canım benim çok sevindim kilonun aynı çıkmasına regl bittiğinde kilo kaybın nasıl olucak çok merak ediyorum..benm daha 4 dünüm var reglime..bakalım beni neler bekliyo

bakalım tatlım bende merak ediyorum işin garibi hep fazla çıkardım olduğum kilomdan bu defa aynı çıktı hayret:)) çarşamba günü tartılmam artık sanırım haftaya pazara belli olur herşeyy bebişimopuyorumnanaktan

süpperrr o zaman sen en az 1.5 kilo vermişssindir. ben de artık 6lı bir rakam görmek istiyrum tartıda ya sıkıldım! çatlamak üzereyim ama sizden güzel haberler gelince ben de hırslanıyorum durmak yok yola devam( ohh yeah tayyeaaap)

ay ağzından bal damlıyor tatlım inşallah öyledir pazar gününü iple çekiyorum valla bende meraktan çatlıcamkaydirigubbakcemile3

sabah:1kk peynir,1 dilim çavdar ekmeği, domates salatalık
ara:3 kuru kayısı
öüle:1 kase çorba,1 kase yoğurt, 3 galeta
akşam:yarım kase çorba, salata, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek,
ara: 1 elma

2.5 litre su

ay kızlar inşallah 1 kilo bile az görsem çok mutlu olacağım vallaopuyorumnanaktanağzınızdan bal dmlıyor şekerleropuyorumnanaktanhala şişkinlik olduğundan hiç veremeyecekmiş gibi hissediyorum regl psikolojisi olsa gerek geçecek inşallahkaydirigubbakcemile3hemen menümü yazayım buraya size yazmayınca eksiklik hissediyorum valla artık yazayımda rahatlayayımkaydirigubbakcemile3

sabah:1 kk peynir, 1 dilim ekmek, domates, salatalık
öğle: yarım kase çorba, 4 kaşık sebze yemeği, 3 kaşık yoğurt,1 dili ekmek
ara: 3 kuru kayısı
akşam: ton balıklı salata, yoğurt
ara: 15 fındık

2.5 litre su

şekerler şimdi baktımda pazar günü benim diyette 1. ayım doluyor desteğiniz olmasa bu kadar devam edemezdim valla iyi ki varsınızkaydirigubbakcemile5çok merak ediyorum 1 ayda toplam ne kadar vermi olacağım gel pazar gelllllllllllllllll:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…