gelelelim bugüne önce menümü yazayım sonrada kendimi eleştireyim hemenkaydirigubbakcemile3
sabah:1 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir,yarım domates,yarım salatalık
ara:-
öğle:1 kase mercimek çorbası, 1 dilim çavdar ekmeği
ara:1 paket altınbaşakkötükedihüso
akşam:3 kaşık çorba, 1 kocaman tabak barbunya
ara:-
şekerler malum regl öncesi dönem bugün sabah fark ettimki tüm belirtiler ortaya çıkmaya başladı benim maalesef 1 hafta öncesinden başlar. aniden sinirlenmeler, kendini mutsuz hissetmeler, aniden değişen ruh hali vs. birde fiziksel belirtiler varki ikisi bir araya gelince ayın en kötü dönemi oluyor benim için bu dönem. vücudumda acayip bir şişkinlik hissediyorum, bacaklarım ağrıyor, belim ara ara ağrıyor, kendimi çok yorgun hissediyorum birde tabiki en önemlisi iştahım acayip artıyor diyet bisküviyi normalde 3 tane ancak yiyn ben bugün 1 paket altınbaşakı mideye indirdim akşam çok aç olmadığım halde dolu dolu 1 kase barbunyayı yedimm çikolata falan yemiyim diye en azından yemek yiyeyim dedim bebişler neyse cuma ve cumartesi çok dikkat edicem ve çok güzel menülerle gelicem ama pazara tartılmaya korkuyorum valla acayip şişmeye başladım yine her ay olduğu gibi bir atlatsaydım şu dönemi hayırlısıyla kazasız belasızkaydirigubbakcemile3
Son kiloları vermek daha zevkli olacak hayal kaydirigubbakcemile2. Benide hedef kiloma yaklaştıkca hırs ve heyecan kapladı Regli dönemin geliyormuş canım bencede çikolata yemektense barbunyayı tercih etmekle iyi yapmışsın hem ekmek de yokmuş akşam. Amma :)) evet altınbaşağı bir paket değilde yarım yeseydin daha iyi olabilirmiş. Ben çok acıkınca genelde ara öğünlerimde meyveyi tercih ediyorum. Daha doyurucu olanları elma gibi çok aç değilsemde kiraz, kayısı, erik yiyorum.
özlemkumsal cnım aynen bende öyle şu bikaçgündür kendimden geçtim yerkennn bir atlatsak su regl olayını cok güzel olucak wla.
geçmiş olsun cnm yaa diş ağrısı cok kötü gercekten kısa zmnda sağlığına kavuşman dileğiyle bitanem
herkese selam şekerlerrrzemuszemusbugün sabah hiç iyi uyanmadım gece boyu dişim ağrıdı :gitme:uyanınca bir baktıp acayip şişmiş apse yapmış hiç keyfim yok birşeyde yiyemiyorum hep sıvı şeyler süt çorba vs. regl de olamadım henüzz ay çok fena bir haftasono oldu benim için bu yaa:gitme:birde yarın tartılıcam hiç umudum yok karnım göğüslerim şişmiş iyice kesin fazla çıkacak regl yüzünden olsamda kurtulsam bir ya offfkötükedihüsoneyse şimdi ağrı kesici içip biraz uzanıcam antibiyotiğe de başladım çok kötü bu diş ağrısı ya inşallah geçerr öptüm hepiniziia.s.
canım benim çok sevindim kilonun aynı çıkmasına regl bittiğinde kilo kaybın nasıl olucak çok merak ediyorum..benm daha 4 dünüm var reglime..bakalım beni neler bekliyo
süpperrr o zaman sen en az 1.5 kilo vermişssindir. ben de artık 6lı bir rakam görmek istiyrum tartıda yasıkıldım! çatlamak üzereyim ama sizden güzel haberler gelince ben de hırslanıyorum durmak yok yola devam( ohh yeah tayyeaaap )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?