Hayalinde aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sandım kı " ben yapsam affeder mısın dedim? Yok dedı " yazınca oyle oldu sandım.

Sakin ve söz dınleyen bırısınız bellı
Yoksa 40 tane dayınız olsa evlenmeyı kabul etmezdınız. Abınız arkanızda oluyorken dayılara laf mı duserdi orası da garip.

Siz de zaten asırı sakinsiniz suan affedersınız. Bebege bısı olacak dıyorsunuz hormonlar tavan zaten daha agresıf olmanız gerekıyorken asırı sakinsiniz . Olacagı varsa olut zaten olacak olan. Böyle bırınden bebek olsa ne olmasa ne. Abiniz de zaten 2 laf eder sonra " kulagını büktüm yapmaz bır daha " der
Konu kapanır boylelikle
Hakkınızda hayırlısı olsun dıyorum
Yok Abim bizden uzakta şehirde okuyordu ben o dayimlarla kavga etmesin diye hep sustum aile içi şiddet olmasın diye ama pişmanım keşke ozaman abime anlatsaydım Diyorum. Abim inanın çok iyi birisi sadece Yurtta kalıyordu şehire habeir yoktu biz köydeydik. Sonra şehire taşınınca da Nişanlandım

Yok Abim bizden uzakta şehirde okuyordu ben o dayimlarla kavga etmesin diye hep sustum aile içi şiddet olmasın diye ama pişmanım keşke ozaman abime anlatsaydım Diyorum. Abim inanın çok iyi birisi sadece Yurtta kalıyordu şehire habeir yoktu biz köydeydik. Sonra şehire taşınınca da Nişanlandım
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bebegınızı saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallah

vallahi teşekkür ederim bakın güldür güldür şhov açımışım saat 8 den beri İzliyorum gülmek için arada buraya girip bakıyorum.. Bana güç olsunlar diye hani gaza geleyim diye bu bile suç oldu.. Birazdan uyuycam ateşimin düşmesini bekliodum teşekkür ederim
Gaza gelmene gerek yok bence , eşin aldatmayı yatma yoksa aldatma da yoktur diye düşünen biri.
Sakinleşmem , daha fazla üzülmemen için demiştim . Dini inançlarınız doğrultusunda yapmanız gereken dua vs varsa onları da deneyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla beraber vakit geçirin biraz evsen uzaklaşmak iyi gelebilir . Ben gerçekten üzülmenizi istememiştim . Yaşadığınız insanın ruhunu acıtma ihtimali olan bir şey . Eşiniz evde yatıyormuş şok oldum , atın o adamı evden , ne münasebet. Ben sinir krizi geçireyim , ateşim yükselsin hamileyken , beyefendinin umrunda olmasın . Eşiniz ve siz çalışıyor musunuz

Hakkınızda hayırlısı olsun
Bebegınızı saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallah
İnşallah çok saol
Gaza gelmene gerek yok bence , eşin aldatmayı yatma yoksa aldatma da yoktur diye düşünen biri.
Sakinleşmem , daha fazla üzülmemen için demiştim . Dini inançlarınız doğrultusunda yapmanız gereken dua vs varsa onları da deneyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla beraber vakit geçirin biraz evsen uzaklaşmak iyi gelebilir . Ben gerçekten üzülmenizi istememiştim . Yaşadığınız insanın ruhunu acıtma ihtimali olan bir şey . Eşiniz evde yatıyormuş şok oldum , atın o adamı evden , ne münasebet. Ben sinir krizi geçireyim , ateşim yükselsin hamileyken , beyefendinin umrunda olmasın . Eşiniz ve siz çalışıyor musunuz
gülüyor bir de ciddiye alıncak bir şey yok keşke msji silseydim diyor cidiye almadim silmedim diyor gerçekten sinir krizi geçiriyorum

Sevgili konu sahibi arkadaşım.

Yazdıklarından akıllı ve hanımefendi bir kız olduğun belli oluyor. Seni çok sevdim.

Sana şöyle yap ya da böyle yap diyemem. Başıma böyle bir şey gelmedi. Ama adamın yolu belli. Hangi yolun yolcusu ise o yolda yürüyor.

Yaşın çok genç. Pırlanta gibi bir kız olduğuna eminim. Eşin olacak öküz keşke kıymetini bilebilseydi.

Ailenin arkanda olmasına çok sevindim.

Kararın ne olursa olsun hakkında hayırlı olan olsun.

Öyle tabıı kı
Ama bıraz olsun kocanızı tanıyorsunuzdur.

Ben esımle o tarz bır durum yasasam
Benı ölüdrecek dusuncesıne kapılmam acıkcası. Cunku bıraz olsun tanıuorum
Ama Surrender Surrender kocanin yalanını, sadakatini yakaslasan demez misin 'demek ki bunca sene bildiğim adam değilmiş' diye. Sonuçta o artık yabanci birisi,belki bilmediğin neleri var. İnsan her şeyi bekler bence.
Şiddet vs değil ama ayrılıp yeni ve mutlu bir ilişkiye baslayinca çirkinlesip asla tahmin etmeyecegim şeyleri yapan embesil bi erkek arkadaşım olmuştu. Ki normalde pırlanta gibi, cebinde kedi mamasiyla besleyen, sakin mizaçlı, duygusal bir adamdı.
Elindekini kaybeden insanlardan her şey beklenir
Teşekkür ederim bir şey sorucam ss nasık atılıyor bana öğretmirisiniz bazıları inanmıyor buda sinirimi bozuyor
Mesaj yazdığın yerde dosya ekle diyor ya. Oraya basip ss aldığın resmi ekleyebilisin
IMG_20220828_114940.jpg

Madem mecbur evlendin hayatin zorluklarini babanin annenin iliskisinden biliyorsun .hazir kurtulmussken bir is yada egitime kaydolup meslek ogrenseydin .kendi parani kazanirdin .

Ama Surrender Surrender kocanin yalanını, sadakatini yakaslasan demez misin 'demek ki bunca sene bildiğim adam değilmiş' diye. Sonuçta o artık yabanci birisi,belki bilmediğin neleri var. İnsan her şeyi bekler bence.
Şiddet vs değil ama ayrılıp yeni ve mutlu bir ilişkiye baslayinca çirkinlesip asla tahmin etmeyecegim şeyleri yapan embesil bi erkek arkadaşım olmuştu. Ki normalde pırlanta gibi, cebinde kedi mamasiyla besleyen, sakin mizaçlı, duygusal bir adamdı.

Mesaj yazdığın yerde dosya ekle diyor ya. Oraya basip ss aldığın resmi ekleyebilisinEki Görüntüle 3120584
Canım ınsan evladından her sey beklenır . Benım demek ıstedıgım sey az cok bılırsın karsındandakının şiddete meili olup olmadıgını ondan bahsedıyorum aslında. Kendısı ölüm kalımdan bahsedıp kız arkadasına annesının telını verdıgını yazmıs. Esı şiddet yanlısı bır ruh hastası gıbı aksettırmıs
Ondan dolayı oylr dedım.

Son düzenleme:
Sakin kalın kimseyle paylaşmadan önce sadece eşinizle bir konuşun fiziksel aldatma olmadığına eminseniz anlık bir şeytana uyma diye düşünün hamilesiniz bir de çocuğunuz olacak normalde kötü huyları yoksa bir şans verebilirsiniz
Sen anlık şeytana uysan kocan affeder mi? Kadınları böyle böyle gurursuz yapıyorlar.

abin kaç yaşında?
26
Sevgili konu sahibi arkadaşım.

Yazdıklarından akıllı ve hanımefendi bir kız olduğun belli oluyor. Seni çok sevdim.

Sana şöyle yap ya da böyle yap diyemem. Başıma böyle bir şey gelmedi. Ama adamın yolu belli. Hangi yolun yolcusu ise o yolda yürüyor.

Yaşın çok genç. Pırlanta gibi bir kız olduğuna eminim. Eşin olacak öküz keşke kıymetini bilebilseydi.

Ailenin arkanda olmasına çok sevindim.

Kararın ne olursa olsun hakkında hayırlı olan olsun.
Teşekkür ederim))

Mesaj yazdığın yerde dosya ekle diyor ya. Oraya basip ss aldığın resmi ekleyebilisinEki Görüntüle 3120584
ben de bu kelime yok..

Yaşınız daha 21 diyosunuz 19 da evlendim yazmışsınız. Üç düşük olmuş bu dördüncü çocuk sanırım. Yanlış anlamadim umarım. Aceleniz ne vücudunuz daha kendini toplamadan üst üste bebek düşünmek neden?
Bilmiyorum bizimkiler hemen bir doktor buldular bu sefer iyi doktor her dedigini yapıyorum İnşallah İyi olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X