Hayalinde aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum bizimkiler hemen bir doktor buldular bu sefer iyi doktor her dedigini yapıyorum İnşallah İyi olur
Nasıl bilmiyorum ya elinizde telefon hiç araştırmadiniz mi bu kadar düşük sonrası vücut ne denli hırpalanıyor . Bunu o doktor da mi demedi. Siz de kendi kendinize neden bu kadar düşükten sonra bu yaşta çocuk istiyorum demediniz mi hiç?.

Mesajları okuyup engelledim ondan önce tüm mesajları kendime yolladım merak etmeyin küçük olsamda teknolojide bendne iyisi yoktur

Teşekkür ederim bir şey sorucam ss nasık atılıyor bana öğretmirisiniz bazıları inanmıyor buda sinirimi bozuyor

Şimdi konu tamam ama ilk sayfada yazdıklarınızı unutmamak lazım ki son sayfalardaki o tutarlılık devam etsin. Bir de araya ufak duygu eklersek olur bu iş bence.

Sakin kalın kimseyle paylaşmadan önce sadece eşinizle bir konuşun fiziksel aldatma olmadığına eminseniz anlık bir şeytana uyma diye düşünün hamilesiniz bir de çocuğunuz olacak normalde kötü huyları yoksa bir şans verebilirsiniz
Konu sahibi yapsaydı, kocası da bir anlık hata canım, affettim derdi kesin. :olamaz:
Kadın yapsa en hafif ihtimalle dövülüp sokağa atılır. Geçen gün bir adam eşini öldürüp Facebook'ta durum yapmış namusumu temizledim diye.
Siz hala neden bahsediyorsunuz? Azıcık hemcinsinizin yanında olun ya. Biraz şu erkek korumacılığını bırakın. Siz de kadınsınız, başınıza bir şey gelse yine biz oluruz yanınızdan. Şurada aklı vicdanı olan hiçbir kadın imkanları dahilinde yardımını esirgemez sizden.
Konu sahibi sizin adınıza üzüldüm. Ama yine de güçlü duruyorsunuz, ona sevindim açıkçası.

Nasıl bilmiyorum ya elinizde telefon hiç araştırmadiniz mi bu kadar düşük sonrası vücut ne denli hırpalanıyor . Bunu o doktor da mi demedi. Siz de kendi kendinize neden bu kadar düşükten sonra bu yaşta çocuk istiyorum demediniz mi hiç?.
evet araştırdım ama ginekolog bekleminin anlamı yok dedi vallahi Birde igneyle deneylim dedi

20 haftada bebegimi goriyim herçey iyi olunca İnşallah Azerbaycana bilet alıp gidicem boşanma falan sonra halledsrim stres çekemem şuan bile 38 derece ateşim yakseldi bebegim için korkuyorm birde ilgileniyorum ş gibi yapiyor onun yuzunden bebegime bsy olmasın
Bencede ulkene git bisanma vs teferruat kalacak.. ama atese dikkat et

Ben size hak verdim ama konular acmistiniz sonra baska konulara gidip kimse benim konularıma yazmıyor yeeeaahh diye bir icerlemistiniz. Baktınız olmuyor bir de böyle denemek istediniz ben anlıyorum sizi.
millet konuma yazsın diye ALDATILDIM diye konu açtım evet neden çünkq ben bir ilgi manyagiyim degil mi

Sakin kalın kimseyle paylaşmadan önce sadece eşinizle bir konuşun fiziksel aldatma olmadığına eminseniz anlık bir şeytana uyma diye düşünün hamilesiniz bir de çocuğunuz olacak normalde kötü huyları yoksa bir şans verebilirsiniz
Bence sen dalga geciyorsun bizimlen😐😂 bacim diger konuda gobegim catladi seni aklayacam diye..ortaligi karistirdin gittin😐😂

Bence sen dalga geciyorsun bizimlen😐😂 bacim diger konuda gobegim catladi seni aklayacam diye..ortaligi karistirdin gittin😐😂
Niye bacım gııı bu dünyada namuslu gocamı galdı bu saftrik yakalanmış yakalanan en beceriksiz aldatan erkek aslında en masumu benim gözümde aha bitane daha attım ortaya hadi bakam ellerinize gayret beğenmedim butonuna çökün gari 🤣🤣🤣

millet konuma yazsın diye ALDATILDIM diye konu açtım evet neden çünkq ben bir ilgi manyagiyim degil mi

Bence boğaz köprüsünün bile bir gideri var satılabilir yani. İlgi manyağı demeyelim de dikkat çekmeye çalışıyor diyelim. Neyse sen zaten yeterince soktasın şimdi dimi bence konuna odaklan. Biraz duygu, şaşırma, ne bileyim bir doğallık ekle.

Niye bacım gııı bu dünyada namuslu gocamı galdı bu saftrik yakalanmış yakalanan en beceriksiz aldatan erkek aslında en masumu benim gözümde aha bitane daha attım ortaya hadi bakam ellerinize gayret beğenmedim butonuna çökün gari 🤣🤣🤣
Tamamda masum
Yakalandi diye affetmesi mi gerekir😐😂 yani boyle yakalamasa zaten fiziksel yapacakti her turlu.. sans vermemin mantigi var mi sence😐

Tamamda masum
Yakalandi diye affetmesi mi gerekir😐😂 yani boyle yakalamasa zaten fiziksel yapacakti her turlu.. sans vermemin mantigi var mi sence😐
Ne bilem bacım hepsi aynı gibi geliyo bana erkeklerin hepsi güvenilmez ha bidaha evlenmem diyorsa sadece çocuğuna adayacaksa ömrünü boşansın

gerçekten kızda suç bulmuyorum evli oldugunu bilmiyordur ya da biliyordur bu beni alakadar etmez

kadın eşimi boşanmış olarak biliyor o yuzden yüz vermiş yoksa kesinlikle asla ikinci tarafı suçlamam

Konuyu okuya okuya geliyordum ama ilk mesajdaki şu detay ne ara değişti anlamadım.
Konu sahibi kadınla mı konuşmuş nedir, biri beni aydınlatabilir mı?

Son düzenleme:
Bence boğaz köprüsünün bile bir gideri var satılabilir yani. İlgi manyağı demeyelim de dikkat çekmeye çalışıyor diyelim. Neyse sen zaten yeterince soktasın şimdi dimi bence konuna odaklan. Biraz duygu, şaşırma, ne bileyim bir doğallık ekle.
Bdv'ye "süt içmeyi sevmiyorum" diye başlık açmış biri, iki ay önce üye olmuş daha, her yere içi boş, gereksiz yorumlar yazıyor, canının çok sıkıldığı belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X