- 6 Haziran 2022
- 665
- 899
- 18
- Konu Sahibi zatenkirilmisbirkediyim
Bir gün böyle bir post açacağım asla aklıma gelmezdi.. Çok utanıyorum gerçekten burdaki aldatılanlara o kadsr akıl verirken falan iyiydi.. burda o kadar aldatılma hikayesi okudum ki gece ruyalarıma girdi falan neyse bugun kalktım 3 aylık hamileyim eşim de hep benden 3 saat sonra uyuyor anime izliyorum diyor. Ne yapayım inanıyorum.. Bu gece saat 4 de uyandım dedim bakim gerçekten anime mi izliyor. Vp girdim bir tane numara oyundan tanışmışlar bir kızla dedim olsun arkadaşıdır benimde var oyundan erkek kankalarım ama öyle kardeş gibiyiz hepsini de eşim tanıyor ama bu kızı ben tanımıyorum neyse biraz okudum gece 2 de kıza yazmış böyle şöyle yaptın seni cezalandıracagim falan o da ne cezası demiş ellerini yukarı kaldırıp kemerimle baglicam sonra öpücem sonra pantolonum kemer olmadigi için çıkacak falan kız da şok ta diyor senin karakterin bu muymuş falan bu arad rusya da yaşıyoruz rusçayl anladigim kadarı ile çevirdim bu bile bana yetti kız gerçekten konuyu kapatmaya çalışıyor ama bi taraftanda hoşuna gidiyor gibi emojiler atıyor gerçekten kızda suç bulmuyorum evli oldugunu bilmiyordur ya da biliyordur bu beni alakadar etmez. en son eşim dişlerimi falan geçiricem demiş kızda dişlerini yıka falan demiş konuyu kapatmşlat eşim demiş bu oyundu bazem böyle oyunlar oynarız falan kızda emoji atmış tabi demiş. belki arada msjlar var silmiştir bilmiyorum. Ben eşimin telndeki tüm msjları kendime attm onun telnden sildimki sabah uyaninca gördüğümü anlasin. Rusyada yaşıyorum hiçbir akrabam yok Anneme gündüz olunca hemen yazcam ama acaba abime mi yazsam? Ne yapsam babam yok bu arada o yuzden babam yok diye hiçbir zaman güvenmedim erkeklere. Korktugum başıma geldi.. Babamda karı kızla gezen birisi annemi terketti. Yani abim her zaman arkamda durur benim birde hamileyim 3 kere düşük yaptm bu 4 üncü iyi Allaha şükür demekki Allah gerçekten bebek sahibi olmamızı istemiyormuş.. Hamileyken böyle bir şeyle karşılan oldu mu neyalmam lazım hiç ağlamadım bebegime bir şey olmasln diye rusçayi da derdimi anlatacak kadar biliyorum hamileyken nafaka alabiliyormuyuz?