Hayalinde aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
söyledim okdr sinirlendiki senin kararınl bekliyorum dedi kimse seni orada zorla tutamaz benim önümdede ne eşim ne annem duramaz sen bir kelime söyle gelip alayım seni oradan dedi ama sakin ol bebegi düşün dedi
Ozaman gelsin alsin sizi sakin afetmeyin boyle bir adami. Heleki boyle bir abiniz varken sakin boyun egmeyin

yok anlık şeytana uymak falan ben anlamam aynısını ben yapsam or damgasl yerim o yüzden konuşcak bir şey yok teşekkür ederim yorumunuz için ama böyle şeylerle kafamı karıştırmayın lütfen
Şu yanıtını okuduktan sonra anladım sen genç ama akıllı bir kadınsın helal olsun sana. Çünkü bazı kadınlar bir kereden bir şey olmaz deyip affediyorlarsa sonra 1 hafta sonra burda konu açıyorlar kocam beni yine aldattı diye. Yolun bahtın açık olur umarım canım 🌸

Şu yanıtını okuduktan sonra anladım sen genç ama akıllı bir kadınsın helal olsun sana. Çünkü bazı kadınlar bir kereden bir şey olmaz deyip affediyorlarsa sonra 1 hafta sonra burda konu açıyorlar kocam beni yine aldattı diye. Yolun bahtın açık olur umarım canım 🌸
teşekkür ederim))

Ben sadece bebeğinizi babasız büyütmemek adına ileri derece de bişey yoksa bir şans verebilirsiniz dedim siz kararlıysanız sorun yok yeni hayatınızda el değmemiş birini bulmanız dileğiyle sevgiyle kalın hoşçakalın.
El değmemiş biri farklıdır, evlendikten sonra elini başka birine değdirmeye kalkmak farklıdır bunun bi ayrımını yapın.

dimi bir de ben eşime karşı soğuk olsam anlarım ama degilim hep tatmin etmeye çalışıyorum fantazilerini soruyorum yok diyor farklı şeyler yapalım renk katalım ilişkiye dedim yok dedi Telefn uzerinden fantezi yapak diye bile teklif etmiştim demekki beni arzulamıyor başkaları ile yapmak daha cazib ona..
Bazı Erkeklerde gram beyin yok.

Gir bi ılık duş al hemen
Ates biz buyuklerde tehlikeli hele gebeyken doktora git once bi iyiles.. abin bilet alsin sana bir an once don ulkene ailene.. bebegini dogurup okursun hayat kocadan ibaret degil..nafakanida alirsin..
Sinirlendim agzima geleni dedim diyor ki senin erkek kankalarına bsy atmadigin ne malum : d bunun olacagini biliyordum.. Bir şey attin demiyorum ben sadece şaka yapmştm karşılıklı birçey olmadı diyor gidip dışarda aldatmadim diyor vs vs geveledi durdu

Sinirlendim agzima geleni dedim diyor ki senin erkek kankalarına bsy atmadigin ne malum : d bunun olacagini biliyordum.. Bir şey attin demiyorum ben sadece şaka yapmştm karşılıklı birçey olmadı diyor gidip dışarda aldatmadim diyor vs vs geveledi durdu
Yuh bir de üste çıkıyor ahlaksız pislik.

en iyi savunma saldiridir😐
Kocan ne is yapiyor? Bir gun evde yokken topla tasini taragini yallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X