Hayalinizdeki doğum hediyesi tabiki eşinizin alacağı

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
40
İstanbul
9 ay karnımızda taşıdık binbir zorluklarla doğuracağız e bi takdir hakediyoruz özellikle eşimiz tarafından ve hayalimizde bir hediye oluyor illakiii sizinki nedir hadi paylaşalım

erkeğe göre değişir bu, normalde de hediye alıyosa düşünür muhakkak, benimki de düşünmediği için ben istedim normalde istemem böyle şeyler ama doğum sonrası hastaneye gittiğim bütün arkadaşlarımda yeni takılar gördüğüm için benim de olmasını istedim,
ele güne karşı gibi birşey:1:

tavsiyem altın olarak anne-kız ya da anne-erkek kolyeleri var çok zarif taşlı incili falan fiyatları da makul, maddi duruma göre pırlantalı olanlarda var ben anne-kız kolyesini sverek takıyorum

hımmm benm herif çiçeğe böceğe para vermez valla...klasik sen bi çiçeksn lafıyla geçiştirir çiçek mevzusunu...ama buğün hangi model bileziği beyendimi sordu..doğum hediyem belli sanırsam...artık kaç çift bilezik olur bilemem:))))

ben her konuda azıcık odun olan kocacığımdan bu konuda beni şaşırtmayacağını bildiğimden doğum hediyes istiyorum ben dedim . sonra düşünüp sinirim bozulacağından ben söliiim. hala da unuttucağından adım gibi eminim dur bu konuyu gayet çaktırtarak yine gündeme getirim :)) ne istesem acabaaa ???

Benim eşim her zaman beni çiçeklere boğan adam doğumda aşırı heyecandan çiçek almayı unuttu:1:
ama istediğim telefonu aldı doğum hediyesi olarak..

benimde son günlerim eşim hediyemi almış şimdiden.Oğlumuzun adı tuğra olacak inşallah ve eşimde tuğralı kolye almış.Çiçeğimide hastanedeyken yaptırcakmış.O heyecanla unutmazsa tabi :))

bende düşünüp duruyordum acaba hediye alıcakmı ne alıcak diye çiçek almadı zaten odayada çıkarılmıyordu çiçek ama çok güzel bir set almış ince zarif bişey çok mutlu oldum

eeeeeeeeeeee okadar orkide istedimki eşime malum oldu heralde almış getirdi fakat karlı bir günde doğurunca orkidem soğuk kurbanı oldu ve dondu zavallım çok üzgünüm

Ben bembeyaz çiçekler getirmesini isterdim, bi kucak.. Bakalım ne olacak.. :)

Son düzenleme:
AY heycandan unutuyorlardır yaa yazıkkk :D Çiçek ve cumhuriyet altın bekliyorsunuz ama o adam orda cocugu sağlıklı eşi sağlıklı cıksın diye dokuz doğuruyor :(

eşim 1 ayın sonunda ancak getirdi çiçekleri, halbuki boyle şeyleri unutmaz. hiç beklemezdim ondan :ssz:

Back
X