Hayalleri gerçekleştirmek için de uygun ortamım olmadı gibi düşünüyorum belki yanlış bilmiyorum,artık başa da dönemem,hayat geriye de sarılmıyorŞuanlik hayalim daha sakin, minicik biyerde yaşamak ama oldugum yeri de seviyorum. İleride neden olmasin...
Hayaller kendi kendine gercekleşmiyor hem hayal kurup hemde o hayale engel olacak davranişlar icerisinde olursaniz hayalleriniz tabi ki gercekleşmez veya zor olur.
Ailenizi siz secmediniz ama evliligi, evlendiginiz adami, cocuk yapmayi siz sectiniz.
Hayallerini gercekleştirenlerin kimisi biseylerden fedakarlik ediyor, kimisi ince ince işliyor, kimisi cok calisiyor, kimisi şansli oluyor. Hem dusuncesiz plansiz davranip hemde hayallerinizin gercekleşmesini beklemek biraz uçuk kaciyor.
Öyle işte.
Bende size katılıyorum.Siz de oturun düşünün, şu anda ne yapmak isterdiniz, nerede kiminle nasıl hayat yaşamak isterdiniz, ya da şimdiki siz sahiden olmasını istediğiniz siz misiniz, memnun musunuz kendinizden, kabuğunu kırmaya çalışan orada sıkışıp kalmış birisi gibi mi hissediyorsunuz ya da kanatları olan özgür bir kuş gibi mi? Hayat devam ediyor, hayat akıyor. Hiçbir şeye mahkum olmak zorunda değilsiniz. Kırın zincirlerinizi ve hedeflediğiniz ne varsa ona doğru koşmaya başlayın. Geç değil.
Hayallerdeki hayatı yaşamanın da bir bedeli var bence. Yani hayal edip önünüze geleni kabullenirseniz hayaller kabul olmuyor. Bence hayallerindeki hayatı yaşayanlar daha ziyade elindekiyle yetinmeyen daha fazlasını daha iyisini isteyen insanlar. Baskıcı ailesine başkaldırıp çok uçuk hayatlar yaşayan insanlar tanıdım mesela elindeki üç kuruş parayla bilmemkaç yıl önceden bir toprağım olsun diye ıssız yerden arsa alıp o yörelerin geliştiğini pahalandığını gören insanlar tanıdım. Bu insanlar sadece hayal etseler olmazdı bu insanlar kendileri için risk alıp bir adım attılar. Siz risksiz bir hayatı seçmiş konfor alanında kalmış olabilirsiniz.Slm kızlar..hayalinizdeki hayatı yaşıyor musunuz,yaşıyorsanız bunu nasıl başardınız...çok sıkıldım,bunaldım..hayalimdeki hiçbir şey gerçekleşmedi..Kalabalık hoş sohbetli masa etrafında toplanan bi ailem olsun isterdim ama hep problemli bi ailem vardı dertleri sıkıntıları,sıkıntılarımız bitmedi,bitmeyecek..Ya böyle benim yok bari kocamın bi köyü olsun bazen gidip bi köy havası almayı hayal ederdim 5 yıldır evliyim onun da be köyü var ne doğru düzgün ailesi..diyeceksiniz ki hayallerine göre birini seçseydin erken evlendim belki ailemden kaçtım bunları hiç düşünemedim..hep çalıştım küçüklüğümden beri,gezmek tozmak isterdim baskıcı ailem izin vermedi,evlendim çocuk çoluk kendimizi toparlayalım derken o da olmadı,ilk yıllarımda çok sıkıntılı geçti zaten evlilikte hala da küsüp günlerce konuşmayan kocam var ben sorun ne olursa olsun dayanamayıp konuşan biri olsun isterdim..yani karışık oldu ama ne hayal ettiysem zıttını yaşadım hep..siz başardıysanız ben neyi eksik yaptım
Genel olarak evet.Hayalimdeki işi yapıyorum çok şükür,anne oldum ama yanlış adamdan o ayrı konuSlm kızlar..hayalinizdeki hayatı yaşıyor musunuz,yaşıyorsanız bunu nasıl başardınız...çok sıkıldım,bunaldım..hayalimdeki hiçbir şey gerçekleşmedi..Kalabalık hoş sohbetli masa etrafında toplanan bi ailem olsun isterdim ama hep problemli bi ailem vardı dertleri sıkıntıları,sıkıntılarımız bitmedi,bitmeyecek..Ya böyle benim yok bari kocamın bi köyü olsun bazen gidip bi köy havası almayı hayal ederdim 5 yıldır evliyim onun da be köyü var ne doğru düzgün ailesi..diyeceksiniz ki hayallerine göre birini seçseydin erken evlendim belki ailemden kaçtım bunları hiç düşünemedim..hep çalıştım küçüklüğümden beri,gezmek tozmak isterdim baskıcı ailem izin vermedi,evlendim çocuk çoluk kendimizi toparlayalım derken o da olmadı,ilk yıllarımda çok sıkıntılı geçti zaten evlilikte hala da küsüp günlerce konuşmayan kocam var ben sorun ne olursa olsun dayanamayıp konuşan biri olsun isterdim..yani karışık oldu ama ne hayal ettiysem zıttını yaşadım hep..siz başardıysanız ben neyi eksik yaptım
Hayal ettıgım hıc bır sey olmadı .Ama bir sekılde devam etmek zorundayımSlm kızlar..hayalinizdeki hayatı yaşıyor musunuz,yaşıyorsanız bunu nasıl başardınız...çok sıkıldım,bunaldım..hayalimdeki hiçbir şey gerçekleşmedi..Kalabalık hoş sohbetli masa etrafında toplanan bi ailem olsun isterdim ama hep problemli bi ailem vardı dertleri sıkıntıları,sıkıntılarımız bitmedi,bitmeyecek..Ya böyle benim yok bari kocamın bi köyü olsun bazen gidip bi köy havası almayı hayal ederdim 5 yıldır evliyim onun da be köyü var ne doğru düzgün ailesi..diyeceksiniz ki hayallerine göre birini seçseydin erken evlendim belki ailemden kaçtım bunları hiç düşünemedim..hep çalıştım küçüklüğümden beri,gezmek tozmak isterdim baskıcı ailem izin vermedi,evlendim çocuk çoluk kendimizi toparlayalım derken o da olmadı,ilk yıllarımda çok sıkıntılı geçti zaten evlilikte hala da küsüp günlerce konuşmayan kocam var ben sorun ne olursa olsun dayanamayıp konuşan biri olsun isterdim..yani karışık oldu ama ne hayal ettiysem zıttını yaşadım hep..siz başardıysanız ben neyi eksik yaptım
Hepsi sizin tercihiniz ama.Slm kızlar..hayalinizdeki hayatı yaşıyor musunuz,yaşıyorsanız bunu nasıl başardınız...çok sıkıldım,bunaldım..hayalimdeki hiçbir şey gerçekleşmedi..Kalabalık hoş sohbetli masa etrafında toplanan bi ailem olsun isterdim ama hep problemli bi ailem vardı dertleri sıkıntıları,sıkıntılarımız bitmedi,bitmeyecek..Ya böyle benim yok bari kocamın bi köyü olsun bazen gidip bi köy havası almayı hayal ederdim 5 yıldır evliyim onun da be köyü var ne doğru düzgün ailesi..diyeceksiniz ki hayallerine göre birini seçseydin erken evlendim belki ailemden kaçtım bunları hiç düşünemedim..hep çalıştım küçüklüğümden beri,gezmek tozmak isterdim baskıcı ailem izin vermedi,evlendim çocuk çoluk kendimizi toparlayalım derken o da olmadı,ilk yıllarımda çok sıkıntılı geçti zaten evlilikte hala da küsüp günlerce konuşmayan kocam var ben sorun ne olursa olsun dayanamayıp konuşan biri olsun isterdim..yani karışık oldu ama ne hayal ettiysem zıttını yaşadım hep..siz başardıysanız ben neyi eksik yaptım
Bu aralar ben de böyle hissediyorum. Neyi hayal etsem olmuyormuş gibi. Hayattan çok büyük beklentilerimi olmamasına rağmen hep ters gidiyor birşeyler. Ya da ben hep ters gidenleri görüyorum.Slm kızlar..hayalinizdeki hayatı yaşıyor musunuz,yaşıyorsanız bunu nasıl başardınız...çok sıkıldım,bunaldım..hayalimdeki hiçbir şey gerçekleşmedi..Kalabalık hoş sohbetli masa etrafında toplanan bi ailem olsun isterdim ama hep problemli bi ailem vardı dertleri sıkıntıları,sıkıntılarımız bitmedi,bitmeyecek..Ya böyle benim yok bari kocamın bi köyü olsun bazen gidip bi köy havası almayı hayal ederdim 5 yıldır evliyim onun da be köyü var ne doğru düzgün ailesi..diyeceksiniz ki hayallerine göre birini seçseydin erken evlendim belki ailemden kaçtım bunları hiç düşünemedim..hep çalıştım küçüklüğümden beri,gezmek tozmak isterdim baskıcı ailem izin vermedi,evlendim çocuk çoluk kendimizi toparlayalım derken o da olmadı,ilk yıllarımda çok sıkıntılı geçti zaten evlilikte hala da küsüp günlerce konuşmayan kocam var ben sorun ne olursa olsun dayanamayıp konuşan biri olsun isterdim..yani karışık oldu ama ne hayal ettiysem zıttını yaşadım hep..siz başardıysanız ben neyi eksik yaptım
Ayni seyi bende yasiyodumProblem evliliğim değil ki,ailem hep benim ailem sonuçta hala onların problemleri devam ediyor hala bi akşam kahkahalı neşeli bi sofra kurulmuyor..
Sorun kaçış olarak kolay yolu seçip evlenmenizde. Okuyup mesleğinizi alıp,daha iyi bir maaşla ve daha iyi şartlarda calisabilseydiniz hepsi olurdu. Bundan sonra oğlunuz ve eşinizle hayatın tadını çıkarın.ailelere takılmayınSlm kızlar..hayalinizdeki hayatı yaşıyor musunuz,yaşıyorsanız bunu nasıl başardınız...çok sıkıldım,bunaldım..hayalimdeki hiçbir şey gerçekleşmedi..Kalabalık hoş sohbetli masa etrafında toplanan bi ailem olsun isterdim ama hep problemli bi ailem vardı dertleri sıkıntıları,sıkıntılarımız bitmedi,bitmeyecek..Ya böyle benim yok bari kocamın bi köyü olsun bazen gidip bi köy havası almayı hayal ederdim 5 yıldır evliyim onun da be köyü var ne doğru düzgün ailesi..diyeceksiniz ki hayallerine göre birini seçseydin erken evlendim belki ailemden kaçtım bunları hiç düşünemedim..hep çalıştım küçüklüğümden beri,gezmek tozmak isterdim baskıcı ailem izin vermedi,evlendim çocuk çoluk kendimizi toparlayalım derken o da olmadı,ilk yıllarımda çok sıkıntılı geçti zaten evlilikte hala da küsüp günlerce konuşmayan kocam var ben sorun ne olursa olsun dayanamayıp konuşan biri olsun isterdim..yani karışık oldu ama ne hayal ettiysem zıttını yaşadım hep..siz başardıysanız ben neyi eksik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?