hayaller,hayatlar , mutsuz bir evlilik , 24 yaşında beyinde timör

ne zaman istersen yaz. ben mutsuluktan beslenırim kimbilir belki bir an bile olsa faydam olur sana. en azından SLOGANIMIZ TEBESSUM OLUR.SEVGİYLE KAL HAYAT TAM DA BU AN NE ÖNCESİ NE SONRASI UNUTMA BUNU

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:))))))

ne zaman istersen yaz. ben mutsuluktan beslenırim kimbilir belki bir an bile olsa faydam olur sana. en azından SLOGANIMIZ TEBESSUM OLUR.SEVGİYLE KAL HAYAT TAM DA BU AN NE ÖNCESİ NE SONRASI UNUTMA BUNU
Canım benim ya..Sen nasıl birisinki hala başkalarının dertleriyle uğraşıyosun..Boşver beni sen..Fırsat buldukça kendinden bişeyler yaz olur mu..Merak ederim..
Kendine çok iyi bak yazacaktım ama sonra, çok güçlü olduğunu düşünüp onu yazmayı bile gereksiz gördüm..

Çok haklısın.Kesinlikle pişman olmadım.Yıllar öncesine dönsem yine ona evet derdim, ama yine o gün geldiğindede ayrılırdım.Ne aşkıma pişmanım ne ayrılığıma.Bidaha o kadar aşık olamadım.Henüz evli değilim gerçi bundan sonra zaman ne gösterir bilemem ama bana sorarsan birdaha kesinlikle o kadar aşık olamam.Zaten istemiyorumda.Allah sadece sevgi dolu bi hayat nasib etsin.Aşkla olmaz.Aşk doğru cevap değil çok iyi anladım.Umarım sende çok mutlu olursun, hayatta herşey insanlar için.Bugünki mutsuzluğunda,yarınki mutluluğunda.Hep böyle gitmez buna inan. Çok mutlu ol.İyi geceler.

her şey daha zor sanki bugün vertigo olduğunuda öğrendim ama yılmayacağım ah biri eşime azcık yol gösterse daha ilgili olsa bilmiyorum zaman ne getirecek ama sevgiye ihtiyacım çok fazla

her şey daha zor sanki bugün vertigo olduğunuda öğrendim ama yılmayacağım ah biri eşime azcık yol gösterse daha ilgili olsa bilmiyorum zaman ne getirecek ama sevgiye ihtiyacım çok fazla
bütün kadınlar kulübü arkanda lütfen güçlü ol ne diyordu şarkı:hayattt kadere inat seni sil baştan yaşayacağım

Eşine Allah yol göstersin başka türlü iflah olmaz..Güzelim benim, sevgiye ihtiyacım var demen içime işledi.Oyle iyi anlıyorum ki seni..Bilmiyorum yeterli olur mu ama ben seni çok sevdim..İnşaallah herşey düzelir.Bu gücünle tüm rahatsızlıklarının üstesinden gelirsin..İnşaallah seni gerçekten seven,hakeden insanlar olur etrafında ömrün boyunca. .

her şey çok yoluna girdi . tedavim çok iyi gidiyor eşim sanırım az olsun anladı ki bazı şeyleri ailesiyle beni üzen kimseyle görüşmüyor. muthiş mutluyum son zamanlarda . inanın bu da sağlığıma yansıyor.

Allah yardimcin olsun ins sagligina kavusur hep mutlu olursun.hic birseye degmez uzme kendini.

Çok sevindim allah yolunuzu açık etsin

Ayy anasonn..Çok sevindim çook.Ben 'manikurlukedi' .Hesabıma ulaşamıyorum hata veriyo..Yönetimle görüştüm kayıt olduğum maili istediler,sürekli kullandığım bi mail değildi bi türlü hatırlayamadım.Sonuç itibariyle hesabıma ulaşamıyorum.Bu hesabı açtım ama bi türlü ısınamadım.Fazla girmiyorum bu yüzden de, ama hep aklımdasın inanki,en son 'manikurlukedi' den sana yazmıştım diye hatırlıyorum. İnan hep aklımdaydın ve çok sevindim en son yazdıklarına.Allah daha da çok iyilik versin, sıkıntılarını yok etsin inşaallah. .

Dilek ve temennilerin ve sonsuz desteğin için nasıl teşekkür edebilirim bilmiyorum. en güzeli sana dua etmek. çok teşekkür ederim canım. gönlün gibi güzel bir ömrün olsun.

Dilek ve temennilerin ve sonsuz desteğin için nasıl teşekkür edebilirim bilmiyorum. en güzeli sana dua etmek. çok teşekkür ederim canım. gönlün gibi güzel bir ömrün olsun.
İyi olduğunu buraya yazarak teşekkür edebilirsin canım benim.Duaların karşılıklı inşaallah,ben de seni unutmayacam..
Fazla giremiyosun sanırım ama ben kendi adıma seni merak ettiğim oluyor..Sadece iyi olduğunda değil,derdin sıkıntın olduğunda da bana özelden yaz olur mu?
Bu konuyu açtığında bana çok şey anlattın,yazdıklarının bendeki anlamı çok başkaydı,hiç unutmuyorum..Allah ne derdin varsa yok etsin..
Kendine çok iyi bak,herzman burda olduğumu unutma..

Bakacağım elbet ama üzülüyorum işte en çokta sevgime nasıl kıydılar. Şimdi her şey bomboşşş
Sevginin ne demek olduğunu bilmeyen için bunun ne önemi var. Gerçek sevgiden, fedakarlıktan yoksun büyümüş insanlar kendi zevkleri için insanları harcıyor. Ki kaynanan olacak kadın çocuğunun yuvasının bozulmasını istiyorsa gercekten sevmemistir evladini ve kendi istekleri ön plandadir. Ve bu da gösteriyor ki onun yetistirdiği evlat da tabi ki sevginin ne demek olduğunu bilmeden büyümüştür. Sağlığınız siz herkesten değerlisiniz. Siz kendinizi iyi olmuş kabul edin. Ve bu yönde iyi olduğunuz için şükürler edin emin olun iyi oldunuz Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Bir de sevginizin kiymetini tek bilecek Allah'tir.

ne kadar güzel anlatmışşsınız. yaratıcıya sıgındıktan sonra çözüldü bir bir sorunlarım. ona sığındım ve sustum. allahtan korkumdan annesidir diyordum ama artık gidip gelmiyorum pek. saygısızlığımda yok sevgimde. elbette tamamen çözülmedi sorunlar ama eşimin doğru yolu bulması için dua edip sabrettim. tamamen kurtuldu diyemem evliliğim ama kendime zaman tanıyorum. kayınvalide sorunu hem içerden hem dışardan tüketen bir sorun. bir yanda bebeğim olsun diye uğraşırken bir yan da acaba ayrılacak mıyım diye dusunmek. bir de zmaan ne getirecek bilmiyorum. allaha asla isyan etmem ama bebeğimde olmuyor hastalıklarım yuzunden sınavımız var bu dünya da şüphesiz. belki de olmaması gerekiyor. eşime gelince eski hatalarını yapmıyor. inanan biri annesine saygısızlık yapmayayım derken oldu n-bunllar ama benim ona emanet olduğumu unuttu.
böyle yazınca diyorum ki ne çok şeye sabrediyorum . ama allahın en sevmediği şey boşanmak . kaç kez o aşamaya geldim geri döndüm. dönmem gerekiyormuş çünkü. şu an da da bekleyip dua etmem gerekiyor. ilginize sonsuz teşekkürler.

canım benim daha iyiye gidiyor sağlığım . sayende desteğin karşılıksız ilgin ve sevginle dünya da hala var olan şeylere inandırıyorsun beni. rabbimden gelen her şeye razıyım kullarının da benim de sınavım başıma gelenler. dilerim sen bu sınavlardan geçmezsin. ama şükretmeyi bilmek büyük güç veriyor insana. aklına gelmem beni düşünmem senin kalbinin mukemmelliğini gösteriyor. ayrıca minnettarım sana. dualarımdasın.

Okadar güzel şeyler yazmışsın ki..
Amin canım benim.Herkesin derdi var illaki ama önemli olan bizim dertler karşısındaki tutumumuz.Allah daha büyük dert verip bugünümüzü aratmasın.İyiye gitmene sevindim.
Seni hiç unutmayacam bunu bil.
Dediğim gibi konuyu açtığın ilk gün bana çok farklı seyler anlattın farkında olmadan..
Kalp kalbe karşıymış ya,senin güzelliğinin bendeki yansıması aslında şu yazdıklarım..
Dualarımdasın..

şu an acayip mutluyum sadece bu kadarını söyleyebilirim. beni çok mutlu ettin allah ta seni mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…