Hayallerimi mahveden kaynana...

smgeeee

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
152
74
13
32
Merhaba bikaç aya düğünüm var ama kaynanam sağolsun herşeye karışıyo..mesela örnek vereyim kına gecesinde ne dağıtılacağına kadar o karar veriyo.. dikkatinizi çekerim ikimizde bi fikir alışverişi yapmıyoruz kendi karar veriyo... orda kapatıyo konuyu anne şöyle olsa desem yok olmaz diyo kapatıyo..
bu durumda ne yapmam lazım daha yolun başındayım ve bu tavırları hiç hoşuma gitmiyo.. nişanlım benim yanımda ben hallederim diyo ama nereye kadar kadın dediğim dedik. insan bi bana da fikir sorar hani malum benim düğünümya :))

Hevesleniyordur belki dicem ama, ilk çocugumu evleniyor, ve sadece bu konularda mi uyuşamiyorsunuz ?
Sizi sinir eden yada üzen başka konular war mi ?

Kına gecesinde ne dağıtılabilir ki değişik olarak. Parlak tül keselere tıkıştırılmış çerez ve meyve suyu milli kına gıdamız değil mi?
sorun bu işte bende bu fikri öne sürmüştüm geleneklerimize uysun diye o bambaska yerlerden cıktı kına sadece örnekti her konuda kendi karar veriyo

Hevesleniyordur belki dicem ama, ilk çocugumu evleniyor, ve sadece bu konularda mi uyuşamiyorsunuz ?
Sizi sinir eden yada üzen başka konular war mi ?
yani yok diyebilirim ama gelinlik denerken burnunu kıvırmasa keşke moralim bozulmasa benm de mesela... ona bile onun deiği olsun istiyo..

yani yok diyebilirim ama gelinlik denerken burnunu kıvırmasa keşke moralim bozulmasa benm de mesela... ona bile onun deiği olsun istiyo..

Hayir demek istedigim düğün olayi hariç, karismasi haric. Normalde size davranislari nasıl, nasıl bir insan dugun alisverisleri ve karışmasi haricinde anlasabiliyormusunuz ? Nasil bir insan ?

Kına gecesinde ne dağıtılabilir ki değişik olarak. Parlak tül keselere tıkıştırılmış çerez ve meyve suyu milli kına gıdamız değil mi?

Canim sen bilmezsin.
Hediyelik hatıra falan da dagitiyorlar artık.
Hatta geçen kuzenimin Çeyizi götürüldü eve,
Kadife İğnelik yaptırmış: ayşe gelinin Çeyiz Sermesi diye pleksi ayna üstünde yazıp yapistirmislar.
Nasıl sevimli ve gerekli anlatamam.
Hos ben onun İğnelik olduğunu da anlamadım ve kınandım ama olsun

Hayir demek istedigim düğün olayi hariç, karismasi haric. Normalde size davranislari nasıl, nasıl bir insan dugun alisverisleri ve karışmasi haricinde anlasabiliyormusunhzlluz ? Nasil bir insan ?
normalde anlaşırız çok samimi de değiliz soğuk da değiliz..

Biraz tiye almayı deneseniz. Dünyanın en saçma şeyi olan bohça alışverişinde sanki çok meraklı imişim gibi sürekli müdahale eden kayınvalidemin göreceği şekilde tangalara bakmıştım ki hiç tanga giymem. Araya kaçıyor penye don candır. Neyse konu dağılmasın. Ben öyle yapınca içine kaçmıştı kadın.

Espri yapın, gülerek laf sokun. Ciddiye almadan kendi istediğinizi yapın.

hah işte bunu bide kaynanama anlatrsanız mutlu olurum :)
ya sorun o da değil benm kızdığım banaa sormdan şu olur diyip konuyu kapatması bana da bi sor be kadın..

normalde anlaşırız çok samimi de değiliz soğuk da değiliz..

Anladım canim mesafelisiniz ve en guzelide bu.
Bu karişma isi nisanlinzda bitiyor, annesinle guzelce konussun ve dugunun sadece senle, nisanlinin oldugunu ve sizin isteklerinizinde onemli oldugunu guzelce belirtsin, zaten evladini seviyorsa dinler diye dusunuyorum.

evet çünkü ben karşı çıksam kırılcak bende sizin gibi düşünüyorum..

hah işte bunu bide kaynanama anlatrsanız mutlu olurum :)
ya sorun o da değil benm kızdığım banaa sormdan şu olur diyip konuyu kapatması bana da bi sor be kadın..
Allah yardimcin olsun.
Annem böyledir, 32 yıldır anlasamiyoruz.
Yani anlamaz. Hayatını etkilemedigi sürece He de geç.
Yok benim gibi dalda geçtiğini her işi başına çorap gibi oruyorlar ve rezil oluyorsan ona da gül geç

Ahshsh iğnelik ne desem çok mu cahil kalırım. Mantık yürüteyim takı takmak için kullanılan iğnelerin sokulduğu şey mi? Ona işlem mi yaptırmış evlerden ırak.

Valla ben darlanıyorum böyle şeyleri görünce bile. Evlendiğim hafta eşimle bir kahvaltı fotoğrafı paylaşmıştım instagram'da. Kırk tane özel mesaj geldi o nasıl yeni gelin sofrası insan utanır diye. Ben anlamıyorum yeni gelin olunca peynir eppek yeme stili de mi değişiyor.

Allah yardımcın olsun...... evlendikten sonra dertleri daha çok büyüyor yapacağın çocuğun vaktine kadar karışıyor öyle bir kaynana emin ol

Her şey istedigim gibi oldu.
Benim kaynanam gelmedi mesela kına alısverisine ve gelinlik alırken. Hep eşimleydim.
Onun geldigi yerlerde oldu elbet ama sadece fikrini söyledi bende mesela bu daha hoş dedim karısmadı sen nasıl begenirsen o olsun dedi.
Böyle okuyunca şükrediyorum

ayy nişanda benmki de öyleydi kadının içinden canavar cıktı nasıl olsa aldık diye mi düşünüyo napıyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…