yarın alışverişe çıkcaz o zaman karşı çıkayım öylemi?İpleri baştan eline verirsen daha yakanı kurtaramazsın. Bi gün isyan ettiğinde de ben hep böyleydım sen bilerek oğlumla evlendin der.
Sert bir şekilde değil ama uygun bir dille itiraz et canım .yarın alışverişe çıkcaz o zaman karşı çıkayım öylemi?
Yok olmaz diyip konuyu kapatıyor sizde tamam diyip susuyor musunuz yani? EnteresanMerhaba bikaç aya düğünüm var ama kaynanam sağolsun herşeye karışıyo..mesela örnek vereyim kına gecesinde ne dağıtılacağına kadar o karar veriyo.. dikkatinizi çekerim ikimizde bi fikir alışverişi yapmıyoruz kendi karar veriyo... orda kapatıyo konuyu anne şöyle olsa desem yok olmaz diyo kapatıyo..
bu durumda ne yapmam lazım daha yolun başındayım ve bu tavırları hiç hoşuma gitmiyo.. nişanlım benim yanımda ben hallederim diyo ama nereye kadar kadın dediğim dedik. insan bi bana da fikir sorar hani malum benim düğünümya :))
Nişan iptal. Katilanlar tekrar sayilsin. Yuzukler kontrol edilsin. Yoksa size nisanli mazbatasi veremiyoruzNişanım 200 küsür kisi, bir otelde yapıldı.
Ne yeminler verdim gelmiyorum kendiniz yapın, görgüsüz müyüz biz; düğün nolcak peki? Diye.
Sonuç gittim.
Nisandan sonra herkes ay ne güzel düğün gibi oldu falan diyordu.
Eşim de, bencede dugun gibi oldu, alayım turuncuyu gidelim biz dedi
Butun dedelerin amcalarin onunde demeyeydi iyiydi.
Bu arada benim masa falan süslenmedi ayakta Tepside kestiler, bitti.
Nisan iptal mi?
sizin anneniz nerdehah işte bunu bide kaynanama anlatrsanız mutlu olurum :)
ya sorun o da değil benm kızdığım banaa sormdan şu olur diyip konuyu kapatması bana da bi sor be kadın..
Kaynanam bana fikir danışır. Sizinkini görünce bir kere daha şükrettim. Çok bilmiş demek ki. Sakın taviz verme. Sen taviz verdikçe başın ağrır ilerdeyani yok diyebilirim ama gelinlik denerken burnunu kıvırmasa keşke moralim bozulmasa benm de mesela... ona bile onun deiği olsun istiyo..
Oldu bittiye getirmesine izin verme konuyu kapatsada yapacakların zamanında tepende dikilecek hali yok kendi bildiğini yapmaya devam et sorarsada benböyle istiyorum diyeceksin aman üzülmesin diye baştan net olmazsan böyle sürüp gider durması gerektiği yeri hatırlatın ve gereksiz samimiyete hiç girmeyin saygılı olun mesafeli olunMerhaba bikaç aya düğünüm var ama kaynanam sağolsun herşeye karışıyo..mesela örnek vereyim kına gecesinde ne dağıtılacağına kadar o karar veriyo.. dikkatinizi çekerim ikimizde bi fikir alışverişi yapmıyoruz kendi karar veriyo... orda kapatıyo konuyu anne şöyle olsa desem yok olmaz diyo kapatıyo..
bu durumda ne yapmam lazım daha yolun başındayım ve bu tavırları hiç hoşuma gitmiyo.. nişanlım benim yanımda ben hallederim diyo ama nereye kadar kadın dediğim dedik. insan bi bana da fikir sorar hani malum benim düğünümya :))
Merhaba bikaç aya düğünüm var ama kaynanam sağolsun herşeye karışıyo..mesela örnek vereyim kına gecesinde ne dağıtılacağına kadar o karar veriyo.. dikkatinizi çekerim ikimizde bi fikir alışverişi yapmıyoruz kendi karar veriyo... orda kapatıyo konuyu anne şöyle olsa desem yok olmaz diyo kapatıyo..
burda nişanlına görev düşüyor gibi geldi bana...HAYIR' ı kesin ve net bir dille o söylemeli bence...Merhaba bikaç aya düğünüm var ama kaynanam sağolsun herşeye karışıyo..mesela örnek vereyim kına gecesinde ne dağıtılacağına kadar o karar veriyo.. dikkatinizi çekerim ikimizde bi fikir alışverişi yapmıyoruz kendi karar veriyo... orda kapatıyo konuyu anne şöyle olsa desem yok olmaz diyo kapatıyo..
Merhaba bikaç aya düğünüm var ama kaynanam sağolsun herşeye karışıyo..mesela örnek vereyim kına gecesinde ne dağıtılacağına kadar o karar veriyo.. dikkatinizi çekerim ikimizde bi fikir alışverişi yapmıyoruz kendi karar veriyo... orda kapatıyo konuyu anne şöyle olsa desem yok olmaz diyo kapatıyo..
Aman birak ona kaynanan karar versin dagitacagi 2 3 seker degilmi.. peh..Merhaba bikaç aya düğünüm var ama kaynanam sağolsun herşeye karışıyo..mesela örnek vereyim kına gecesinde ne dağıtılacağına kadar o karar veriyo.. dikkatinizi çekerim ikimizde bi fikir alışverişi yapmıyoruz kendi karar veriyo... orda kapatıyo konuyu anne şöyle olsa desem yok olmaz diyo kapatıyo..
Aa, ne münasebet cahilllll(!) nasıl bilmezsin o iğneliği. Şimdi ki bebe mevlütlerinin, bebe doğum günlerinin, çeyizlerin şeysilerinin olmazsa olmazı; evimizin baş tacı bohçadan hallice iğnelik.7 sülalem beni kınadı bilmiyorum diye aha kimse bilmiyor.
Top elyafi Kadife bir kumaşla sarmişlar. Evdeki iğneleri ona batiriyorsun. Kaybolmuyor, kolay alınıyor.
Asrın icadı. Ben gidemedim çocuklarla, benimkini arkadan göndermiş sağolsun. Pembe. En sevdiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?