Hayallerimi mahveden kaynana...

İpleri baştan eline verirsen daha yakanı kurtaramazsın. Bi gün isyan ettiğinde de ben hep böyleydım sen bilerek oğlumla evlendin der.
yarın alışverişe çıkcaz o zaman karşı çıkayım öylemi?

Kayınvalideniz istemediğiniz bir şeye karar verdi diyelim hiçbir şey söylemiyor musunuz?

Fikrinizi beyan etmek için sormasını niye bekliyorsunuz ki? "Hayır ben kendi (burası hafif sert) kınam için böyle bir şey hayal etmemiştim." diyip başka alternatiflere hemen geçiverin.

Yok olmaz diyip konuyu kapatıyor sizde tamam diyip susuyor musunuz yani? Enteresan

Kadının genel tavrında sorun yokmuş o yüzden şimdiden balta kuşanıpta olası ilişkini bozma. Bırak ayrıntıları o ayarlasın hevesini alsın oğlu evleniyo onunda heves ediyodur. Sen ev dizaynın gelinliğin kına elbisen bunlara yoğunlaş içine sineni al. Ha onlara da fikir sunabilir “evet oda çok hoşmuş ama ben bunu beğendim “ bu kadar basit

Nişan iptal. Katilanlar tekrar sayilsin. Yuzukler kontrol edilsin. Yoksa size nisanli mazbatasi veremiyoruz

hah işte bunu bide kaynanama anlatrsanız mutlu olurum :)
ya sorun o da değil benm kızdığım banaa sormdan şu olur diyip konuyu kapatması bana da bi sor be kadın..
sizin anneniz nerde
bide bıçak gibi keseceksiniz ben böyle istiyorum diyeceksiniz
anne lütfen ben böyle istiyorum diyebilirsiniz

birde masrafları onlar mı karşılıyor

yani yok diyebilirim ama gelinlik denerken burnunu kıvırmasa keşke moralim bozulmasa benm de mesela... ona bile onun deiği olsun istiyo..
Kaynanam bana fikir danışır. Sizinkini görünce bir kere daha şükrettim. Çok bilmiş demek ki. Sakın taviz verme. Sen taviz verdikçe başın ağrır ilerde

Oldu bittiye getirmesine izin verme konuyu kapatsada yapacakların zamanında tepende dikilecek hali yok kendi bildiğini yapmaya devam et sorarsada benböyle istiyorum diyeceksin aman üzülmesin diye baştan net olmazsan böyle sürüp gider durması gerektiği yeri hatırlatın ve gereksiz samimiyete hiç girmeyin saygılı olun mesafeli olun

çok hassas konular. benimkinin farklı farklı huyları olsa da allah için hiç karışmıyor, hep 'siz nasıl isterseniz öyle olsun' diyor. bence de kavga etmeden tartışmadan yavaş yavaş kendi fikrinizi ortaya koyun.
örneğin kınada ne dağıtılacağına o mu karar verdi, ses çıkarmayın alın, sonra da dükkanda, satıcıların içinde 'senin arzuladığını aldık, şimdi de sıra gelin kızın gönlünden geçende. 50 tane de şunlardan paketler misiniz?' diyin.

veya yapamadıysanız hüzünlü bir yüz ifadesine bürünüp 'ben hep şuna heves etmiştim, içimde kalacak.' diyin.

gelinliğe vs karışacak olursa da beğendiğinize benim hep hayalim böyle bir gelinlikti diyin. üstelerse de ben şu an karar veremiyorum, en iyisi yalnız geleyim diyip çıkın mağazadan.

Burda kilit kelime ben hallederim. Bunu diyen erkek halledemeyecek demektir. (Tecrübeyle sabit, 6 yıllık evlilik sonrası boşanma) Zaten halletseydi kadın kendinde bu cüreti bulamazdı.

e siz de ben boyle yapacagim diyip kestirip atin,

bizim ev ilk duzulurken benim kayinvalidem de bir cok oneri sundu, coguna yok boyle olacak dedim, bazi dedikleri de benim aklima gelmemisti, evet oyle yapabiliriz dedim, dusuneyim ben bunu dedim.

he parayi veren dudugu calar atasozumuzu de unutmayin tabi ki.

burda nişanlına görev düşüyor gibi geldi bana...HAYIR' ı kesin ve net bir dille o söylemeli bence...

valla kardeşimin kaynanası tam böyleydi. bi kere 3 ay kadar önce yüzük atıldı, geri yalvar yakar özür minnet taktırtılar kardeşime. ama sonra yine huzur vermedi. bi süre sonra erkeklerde gidiyo annesine hak veriyo emin ol, yaşadık. böyle olunca tekrar ayrıldılar geçen hafta tamamen bitti eşyalarını takılarını çöplerine kadar iade ettik kurtuldu kardeşim inan..

seviyorumla olmuyo çok şey.. olmuyorsa görüp baştan çaresine bakın. ailelerle evlenmiyoruz lafına hiç katılmıyorum valla ailelerle daha çok evleniyoruz sanırım

Aman birak ona kaynanan karar versin dagitacagi 2 3 seker degilmi.. peh..

Aa, ne münasebet cahilllll(!) nasıl bilmezsin o iğneliği. Şimdi ki bebe mevlütlerinin, bebe doğum günlerinin, çeyizlerin şeysilerinin olmazsa olmazı; evimizin baş tacı bohçadan hallice iğnelik.

Ben kendileri ile ilk 4 sene önce bir arkadaşımın kızının doğum gününde karşılaştım. Üstünde pleksiden, X bir yaşında yazıyordu, altına da bir tane dantel sokuşturulmuştu. Bir o yana, bir bu yana çevirmiş bu ne ola ki acep diye düşünüvermiştim. Sonra bizim bebeye top gibi oyuncak oluverdi. Ondan sonra katıldığım tüm mevlütlerden kalma geniş bir iğnelik koleksiyonumuz var. İkinci bebeyi doğuracağım zaman hediyelik çikolata, sabun falan araştırırken öğrendim ki iğnelikmiş

O kadar acıyorum ki şunlara verilen paralara. Yazık günah mevlüt okutuyorsun, gösteriş yapacağım diye çöpe gidecek o kadar şey yaptırıp dapıtacağına onunla bir yetim, kimsesiz, aç bir şey sevindir daha makbule. Ne zaman mevlüte gitsem mini çantalar içinde olmazsa olmaz; kolonya, çikolata, mini süslü püslü yasin, lavanta kesesi, dantellenmiş plastik içinde tespih, antin kuntin iğnelik, şekilli mekilli kutular içinde poposu cıbıldak kalmış bebeli sabun... o kadar yazık ki tanesi en az 2.5 tlden başlıyor bunların. Bunla da kalmıyor. Tüm arkadaşlarım doğumda, bebek kınasında, diş buğdayında, mevlütünde, doğum gününde yaptırıyorlar. Aralarında zengini de var ama ortahalli olanının da aşağı kalır yanı yok. Yazık yahu her sene doğum günlerinde organizasyon şirketlerine tonlarca para harcıyorlar. Ben de mi bir organizasyon şirketi kursam, para var kız bu işte.

Bence suanki stresle durumu biraz büyütmüşsunuz öyle hayallerimi yıkan falan. O x dağıtılmasını istiyorsa tamam anne bende y dagitilsin istiyorum ikisinide yapalım diye siz ılımlı davranın iş maddiyata gelince bı şekilde vazgeçer geçmese bile düğün sizin düğününüz olduğu için her şey sizin istediğiniz gibi olamaz bazı şeyler sizin istediğiniz gibi bazı şeyler eşinizin ailesinin istediği gibi olur. Bunlar normal şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…