Hayallerimi mahveden kaynana...

Herşeyi nişanlınla halletsen ?
Yaslarınız nasıl bilmiyorum ama ne istiyorsan nişanlın nasıl olsa kabul etcek tüm alısverişleri kendiniz yapsanız onada secim veya fikir hakkı dogmaz

Ay nolur fotosunu koy ya nasıl bişi merak ettim

Benim gibi, eli igne tutmayi bilmeyenler ,ne yapacak o igneligi acaba

yani yok diyebilirim ama gelinlik denerken burnunu kıvırmasa keşke moralim bozulmasa benm de mesela... ona bile onun deiği olsun istiyo..

Neden "anne (ya da nasıl hitap ediyorsan) bu benim ve x in düğünü farkında mısın? Anlıyorum heves ediyorsun ama seninki çok öncede kaldı. Bu kadar aşırı müdahaleden hoşlanmıyorum. Yardım başka şey karar verip kestirip atmak başka şey" demiyorsun?

Kendin hiç bir şekilde tavır koymayınca biz buradan ne yapabiliriz ki?
Anca 'açık konuş sınır koy, ona fikrini sorma' diyebiliriz..

Kına gecenle ilgili detayları neden konuşuyorsun ki? Çok gereksiz.
Erkek tarafı misafir gibi gelecek sonuçta. Ben olsam kuruyemişe falan karıştırmam da adet işte.
Kv nin yapacağı tek faydalı şey avucuna altın koymak olacak

Kınada dağıtılacakları kayınvaliden karşılıyorsa karışması normal. Siz karşılayacaksınız tabikide biz öyle uygun gördük yada ailem öyle uygun gördü diyceksin. Eş adayın karşılayacaks ada onunla alacaksın aa biz aldık zaten diceksin:)

Benim gibi, eli igne tutmayi bilmeyenler ,ne yapacak o igneligi acaba

ooooo lütfen ama bunu bana söylemeyin.
bir şeyi gereksiz süslemek, oraya buna kendi adını yazmak, sunum yapacağım diye işin cılkını çıkarmak başka,
bir düğmenizi, söküğünüzü dikemiyor başka.
eliniz iğne tutmuyorsa öğrenin mutlaka iğneniz yine kutusunda yada ipin üstünde takılı kalsın. iğneliğiniz olmasa da olur

bu da yanlış anlaşılmasın, kocaya hizmet etmek için degil, kadın olduğunuz için degil, tek başınıza hayatınızı idame ettirebilmeniz için ihtiyaçlarınızı karşılayabilin diye.
yada şimdi anneniz yapsın, evlenirken de bilen birini bulun

Evliydim,bosanma asamasindayim cocugumda var ama yapmak istemedigimden degil,beceremiyorum

Benimde kayınvalidem boyle.Benim dusunmeyecegim seyleri düşünüyordu.Bende nasil olmasını istiyorsam bazi seylerin esime söylüyordum byle istiyorum boyle seviiyorum dedim.o da bizim dediğimize gitti.

Evliydim,bosanma asamasindayim cocugumda var ama yapmak istemedigimden degil,beceremiyorum

zamanla olur.
benim oğlan 4 yaşında.
çocuklar için etamin setleri var.
aldım, nakış yapıyor valla
herkes kızıyor, oğlan çocuğuna olmazmış ama ince motor becerisi için şahane.
bir de sabrını ve dikkat süresini arttırıyor.
siz de ondan başlayın çocukla

Allah yardımcın olsun cnm nişanlı. Halledecek se şimdiden halletsin madem şimdi müdahale etmiyo sa evlenince hiç etmez

Harikasiniz gercekten.Neden olmuyormus oglan cocuguna,gayette olur.Bende bir bakayim dediginiz setlere.Benim ki daha kucuk ama birlikte ogreniriz belki ileride

siz yinede istediğiniz gibi yapın
kadın bu şekilde taktikle sizi yönlendirmek istiyor
siz yönlendiremeyeceğini kendi isteklerinizi yaptığınızda anlayacak birkaç ay daha uğraşıp sizi size bırakacak

hayırlı olsun Allah bir yastıkta kocatsın

yani yok diyebilirim ama gelinlik denerken burnunu kıvırmasa keşke moralim bozulmasa benm de mesela... ona bile onun deiği olsun istiyo..
Ayni benim kaynana yatak ortumu alirken canima tak etti hayir bu kez benim istedigim olacak dedim tabi benim istedigim olunca bu kipkirmizi oldu yuzumuze bile bakmadi esimde sen ne karisiyorsun ne bu halin l diye cok kotu bagirmis .nisanda giydigim tuvaleti bile o secti ben elbise istiyordum tuvalet olsun dediler ona bile karar verdi modelide kendi istedigi oldu.fotograflarima baktijca sinir oluyorum cok kotu olmusum.tavsiyem ben bunu istiyorum deyin birakin surat assin siz keyfinize bakin

Açık açık söyleyin hayır benim istediğim gibi olacak deyin. Eğer şimdiden böyle başlarsa ilerde çok daha kötü olur. Bir de kınada kız tarafının adetlerinin yapılmasına dikkat edilir. Gerçi düğün komple sizin ayrıntılarını seçmek sizin hakkınız. Fikir alınır tabi ama sizin gönlünüze sinmesi önemli.

Düğünün ana sponsoru aileler olduğunda, ailelerin alınacaklara/yapılacaklara karışma seviyesi ailelerin görüşüne kalıyor. Yani herşeye karışabilir de karışmayabilir de kendi kararı oluyor. Bu durumda da sen karışma ben bunu alacağım/yapacağım denmiyor. Kına gecesini genelde kız evi yapıyor sanırım. Öncesinde siz onların alacaklarına karışmadıysanız itiraz edin. Ama onların alacaklarına da karıştıysanız çok da abartmayın bence. He diyin geçin,

ayy nişanda benmki de öyleydi kadının içinden canavar cıktı nasıl olsa aldık diye mi düşünüyo napıyosa
Bu konuda katılıyorum. Benim de nişandan sonra o tatlı kayınvalide pantere döndü resmen. Daha doğrusu dönmeye çalıştı ben geri püskürttüm. Benim kayınvalidem ev alışverişi ve düğün hazırlığı dönemi her şeye ben karar vericem, benim dediğim olacak diye tutturdu. Diretmesem kendi evlenecek gibi davranacaktı. Şimdi aramızdaki mesafenin sebebi bu düğün hazırlığı dönemidir. Araya mesafe koydum o dönemden sonra.

Benimkinde erkek tarafinin alacagi herseyi esim karsiladi ustumde bir copleri bile yok buna ragmen yuzsuz yuzsuz karismaya calisti esim durdurdu evet aile karsiliyorsa bisey demeye hakkin yok ama bazilarida benim durumdaki gibide olabiliyor onu da susturacaksin

Kına kız tarafının o niye karışıyor ki? Sen karışma bence annene bırak kız annesini ilgilendirir nu mesele.
Ya da cok istiyorsanız sevgli kayinvalidecim tekrar evlenin kendiniz yaparsınız demek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…