Hayallerimi mahveden kaynana...

iğnelik ne ola ki

Ben de, bu ne ? Dedim.
Annem gözlerini kocaman kocaman açıp bir şeyler saymaya başlayınca, anladım ki çok gerekli
Aklında bulunsun, ne olduğunu bilmesen bile insan içinde o 'cismi' eline alıp
Aaaa bu çoook tatlı olmuuuuoooşş, diyeceksin.
Çok pis dışlanıyorum

Kınayı da dağıtılacak şeyleri de siz yapmıyor musunuz kız tarafı olarak? Kayınvalideniz istediğini desin siz ne istiyorsanız onu alın, dağıtın. Şimdiden çok yüz göz olmadan nişanlınız üzerinden halledin mümkün mertebe.

iğnelik ne ola ki

7 sülalem beni kınadı bilmiyorum diye aha kimse bilmiyor.
Top elyafi Kadife bir kumaşla sarmişlar. Evdeki iğneleri ona batiriyorsun. Kaybolmuyor, kolay alınıyor.
Asrın icadı. Ben gidemedim çocuklarla, benimkini arkadan göndermiş sağolsun. Pembe. En sevdiğim.

Ne kadar cahil, son trendleri takip etmeyen bir kadın, çok kınadım sizi

Seninle ayniyiz canim bende tum nişanindan tut dugunune kadar eşimle yaptim alışverişi. Tabi kendi annemde wardi eşimin tarafi başka sehirdeydi, hic bir alisverişmde yoktular. Hoş olsada hic karişma huyu yoktur.

Gelinligimi gosterdim cok guzel, nişanligimi gosterdim sana ne yakişmaz dedi gecti

Ama annem benim cogu seyime karisti oda kendi annem olunca iki kiziyorsun snra hemencecik geciyor, zaten bana kiyamiyor derken gecti gitti, guzel zamanlardi iste bir kere oluyor

ahaha her eve lazım:))

ya nişanımda bambaşka bi kadındı hiçbişeye karısmadı senin içine hangisi siniyosa onu alalım diyodu ama şu an şu tavrları boğasım geliyo...

Sen istediğini yap, bırak o da ne yaparsa yapsın
Bende bin kere evlenmiyorum,şuna heves ettim öyle yapacağım de,zor bişey değil

Ne kadar cahil, son trendleri takip etmeyen bir kadın, çok kınadım sizi

Annem sağolsun. Ben evlenirken de o takip ediyordu.
Hala hiç kullanmadığım bilmem ne işlerinden nevresim/pike takımlarım, masa örtülerim var.
Henuz hiç bazanın altından cikmadilar.
Yaptırırken tonla para harcadı.
Bense o paraları bana Ver de fazladan tatile neyin gideriz diyordum.
Neyse döviz böyle devam ederse pike takımlarını bozdurup ispanya ya gideceğim.

Sen bir de şunu dinle. Ben merasimleri sevmediğim için isteme söz nişan komple bir günde olsun bitsin istedim. Annem şiddetle karşı çıktı. Hiç olmazsa nişan ayrı olsunmuş. Evin dışında bir yerde yapmam ona göre dedim çok direnemedi. Yakın akrabalarla evde yüzük takılacak işte. Bir gün evvel baktım annem elinde bir sürü kurdele garip garip şeyler getirmiş. "bunlar ne olacak ki" dememle "ben size diyeyim bu gider geri gelir eve. Bundan kadın falan olmaz. Pipisi eksik bunun bir tek" diye söylenmeye başladı. Meğer nişan masası o kurdele ve boncuklarla süsleniyormuş. Yeminle haberim yoktu böyle bir şeyden. Hayır yani arkadaşımın nişanına da gittim ama hiç dikkatimi çekmemiş.

Hayatta elimi sürmem istiyorsan yap sen dedim. Sonuç itibariyle hediye paketi görünümlü bir masada yüzük takıldı. Nasıl gereksiz uyuz bir gündü o gün. Kına gecelerini severim ama. Pistten de inmem ahshjs.

Nişanım 200 küsür kisi, bir otelde yapıldı.
Ne yeminler verdim gelmiyorum kendiniz yapın, görgüsüz müyüz biz; düğün nolcak peki? Diye.
Sonuç gittim.
Nisandan sonra herkes ay ne güzel düğün gibi oldu falan diyordu.
Eşim de, bencede dugun gibi oldu, alayım turuncuyu gidelim biz dedi
Butun dedelerin amcalarin onunde demeyeydi iyiydi.
Bu arada benim masa falan süslenmedi ayakta Tepside kestiler, bitti.
Nisan iptal mi?

Konu Sahibi, kadın ogulcugunu evlendiriyor.
Bırakın takılsın kendi halinde.
Ne istiyorsa yapsın. Zaten bırakmasanizda yapacak.
Siz de kendi istediklerinizi yapın.
Sizin seçimlerinize surat yaptıkca o secimden ne kadar mutlu olduğunuzu anlatin.
Hatta,
Ayy anneciim gelinliğim harika olmamış mı?
Bir de upuzun duvak olsun diyorum, sence de çok yakısmaz mi? Gibi manipüle ederek onun da onayını alabilirsiniz.

tamam haklısınız teşekkür ederim inşallah biraz geri çekilir :)

Hep diyorum yine diyeyim. Allah askına su kaynanalarınızın yuzune soyleyın burada yazdıklarınızı. Böyle dümdükValla her sey cok daha kolay olacak söz verıyorum

Hep diyorum yine diyeyim. Allah askına su kaynanalarınızın yuzune soyleyın burada yazdıklarınızı. Böyle dümdükValla her sey cok daha kolay olacak söz verıyorum
e kırılacak o zaman gücenecek bana ben güzellikle halletmenin yolunu aramaya geldim :)))

Bu işlerde parayı veren düdüğü çalar görüşündeyim. Parasını o veriyorsa suyuna gideceksiniz. Yok öyle değilse ne derse desin farketmez, bildiğinizi okursunuz.
e tabi erkek tarafı sunu yapar kız tarafı bunu yapar muhabbetleri varya..

e kırılacak o zaman gücenecek bana ben güzellikle halletmenin yolunu aramaya geldim :)))
Yanlıs anlama canım da kırılacak gucenecek olmuyor o. Köprüyü gecene kadar ayıya dayı demek oluyor ki bu yüzden nice yuvalar yıkılıyor. Susup susup nikahtan sonra dil çıkınca eşler de noldu buna dıye afallıyo. Sonra yok sen evlenmeden once boyle degılsın yok senın annen yok senın baban derken hopp mahkeme yolları. Bastan tavrınızı net koyun ki kimse sonradan değiştin demesin diyemezsin. Çünkü bu tip insanlarla bir yerden sonra zaten patlama yasayacaksınız

İpleri baştan eline verirsen daha yakanı kurtaramazsın. Bi gün isyan ettiğinde de ben hep böyleydım sen bilerek oğlumla evlendin der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…