Hayalleriniz gerçekleşmeyince ne yapıyorsunuz?

Aslinda doktorumda obsesif oldugumu soyledi yani suan ornek veremiyorum ama nasil desem gun icinde her sey beynimi yiyip bitiriyo resmen

En mantiklisi o zaten ama ben o kadar rahat olamiyorum. Kafani nasil rahat tutuyosun?
nasıl rahat tutuyorum, hımmm. geçmişte kaybettiklerimi değil, gelecekte ne yaşayacağımı değil, sadece bugün ne yapabilirim diye düşünüyorum ve ona odaklanıyorum, sonrası çalışma, gayret şeklinde oluyor. olmuyorsa da eğer yeterince çabaladığa inanıyorsam, yapmam gereken her şeyi yaptığımdan da eminsem, demek ki olmaması benim için hayırlı olanmış diyorum.

Insan hayal etmeden yasayamaz ama ben senin gibi pozitif dusunemiyirum malesef

Belki biraz daha yaşayıp olgunlaşınca bakış açın değişebilir zira her hayalin aslında makul olmadığını ya da şartlar ile uyumlu olmadığını görüyoruz

36 yaşında 60 kilo kadınım olimpiyatlarda denge aletinde şampiyon olma hayali kursam olur mu olmaz

Ama ikinci üniversite okumak hayali kurdum sınava girdim kazandım kayıt oldum okuyacağım düşüneceğim belki yan dal da yapacağım

Peki okuma hedefimde olan bölüm makul mü evet zira tm mezunuyum tıp okumaya kalkmadım hedefim olan bölüme ilk beşte girdim

Önce olabilir denilen hayaller hedefler bulmak sonra da çabalamak lazım

Anladim en mantiklisi bu. Tesekkur ederim

Anladim ama bende gercekci hayaller kuruyorum yuz modelligiq disinda. Bilmiyorum

İyi de sizinkine hayal kırıklığı denmez kendinizi korumaya alıyorsunuz en olumsuzu düşünerek hayal kırıklığına uğramamak için.Sizin gibileri çok gördü bu gözler.

Aslinda doktorumda obsesif oldugumu soyledi yani suan ornek veremiyorum ama nasil desem gun icinde her sey beynimi yiyip bitiriyo resmen
bunun tedavisi yok mu? benim bir arkadaşım var, bir şey beğensin mesela eğer onu o gün alamasın gece ateşlenip hasta oluyor. defalarca destek almasını söyledim ama kabul etmedi. istediği şey olmasın, yatak yorgan yatıyor. böyle hayat geçmez be canım.

Seni cok iyi anliyorum. Bazen onu da dusunuyorum ilerde anne olursam daha cok takintili olurum gibime geliyo. Bazen sadece agliyorum asiriq negatifim
:) ay sorma negatif negatif :)çürüdüm hayatımın baharında ama bu tramvaya bağlı bir hastalık b.ktan bi çocukluk ve ergenlik yaşayınca buda payıma düşen oldu,çocukluğa inmek şart Çocukla ilğili güven duygusu yaşıyorum sürekli düşürecekler, boğazında birşey kalacak vs. Ve daha 12 günlük çok çekecek benden ,biri kucağına aldığın da kendimi zor kontrol ediyorum ellerinden almamak için görmemiş derler die ama hastayım kimse bilmiyor

Yeni hayallerin peşinden gidiyorum. Onlar da mı olmadı yine yeni hayaller..
Bazen düşünüyorum ne hayal kursam da gerçekleşmese diye. Vermeyince Halik neylesin balık diyorum.
Ve hayallerimi isterken hayırlısıysa ve hayırlısıyla olsun diyorum

Napayim bişey yapmyorm olmayinca olmuyo işte napabilirmki ...

Hiç hayal kurmadım desem yeri.
Olabilitesi varsa zaten hayal kurmam plan yaparım ve alırım onu her ne ise.
Yoksa hayalini bile kurmaya layık görmem onu.

Aslın da hic birsey gorundugu gibi degil. Bazı arkadaslar yorum yaparken oluruna birakiyorum gibi seyler soylemis ama her insanin icinde bulundugu sıkıntı dert farklıdır. yani sabır da olacagina kadardır.Umut varsa yoksa sınırları zorlamak gerekir.îstedigimiz seye ulasmak icin
engel diyip pes edilmemeli bence ben şahsen zoru severim istemek başarmanın yarısıdır.

herkes herşeyi yapar bir şartı var içindeki o iki ayrı sesi susturup bir olduğunda:)
birde hayale negatif düşünce yükler kendi içinde gelgit yaşarsan o hayali hep itersin hiç Bi Zaman senin olmaz.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…