- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
- 38
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
En guzeli o ama ben yapamiyorumBaşka hayaller kuruyorum
Hayata mi?Küsüyorum
Aslinda doktorumda obsesif oldugumu soyledi yani suan ornek veremiyorum ama nasil desem gun icinde her sey beynimi yiyip bitiriyo resmenBence normal,herkese zaman zaman olur,banada olıyor,bazen evi aradığım olıyor,bıze erkeğin kalktıpı yere orurmayın derlerdi çokkk eskiden,ama şimdi bilgi çağı,bunun çok saçma olduğunu bılıuoruz,ben halen förürüm,otobüste filan gaZete kapıdı koyuo oturan kadınlar,hamam da olur derlerdi,çocuktuk,ama şimdi imkansız olduğunu bılıuoruz,bence sen daha buyumedın,buyuyeceksın,acele etme,yapın negatıf,yanı normalsın aslında
nasıl rahat tutuyorum, hımmm. geçmişte kaybettiklerimi değil, gelecekte ne yaşayacağımı değil, sadece bugün ne yapabilirim diye düşünüyorum ve ona odaklanıyorum, sonrası çalışma, gayret şeklinde oluyor. olmuyorsa da eğer yeterince çabaladığa inanıyorsam, yapmam gereken her şeyi yaptığımdan da eminsem, demek ki olmaması benim için hayırlı olanmış diyorum.En mantiklisi o zaten ama ben o kadar rahat olamiyorum. Kafani nasil rahat tutuyosun?
Insan hayal etmeden yasayamaz ama ben senin gibi pozitif dusunemiyirum malesef
Anladim en mantiklisi bu. Tesekkur ederimnasıl rahat tutuyorum, hımmm. geçmişte kaybettiklerimi değil, gelecekte ne yaşayacağımı değil, sadece bugün ne yapabilirim diye düşünüyorum ve ona odaklanıyorum, sonrası çalışma, gayret şeklinde oluyor. olmuyorsa da eğer yeterince çabaladığa inanıyorsam, yapmam gereken her şeyi yaptığımdan da eminsem, demek ki olmaması benim için hayırlı olanmış diyorum.
Anladim ama bende gercekci hayaller kuruyorum yuz modelligiq disinda. BilmiyorumBelki biraz daha yaşayıp olgunlaşınca bakış açın değişebilir zira her hayalin aslında makul olmadığını ya da şartlar ile uyumlu olmadığını görüyoruz
36 yaşında 60 kilo kadınım olimpiyatlarda denge aletinde şampiyon olma hayali kursam olur mu olmaz
Ama ikinci üniversite okumak hayali kurdum sınava girdim kazandım kayıt oldum okuyacağım düşüneceğim belki yan dal da yapacağım
Peki okuma hedefimde olan bölüm makul mü evet zira tm mezunuyum tıp okumaya kalkmadım hedefim olan bölüme ilk beşte girdim
Önce olabilir denilen hayaller hedefler bulmak sonra da çabalamak lazım
En guzeli ...Bi sigara yakıp mutluluklar dilerim genelde..
Benim bagircak bi sevgilimde yok
bunun tedavisi yok mu? benim bir arkadaşım var, bir şey beğensin mesela eğer onu o gün alamasın gece ateşlenip hasta oluyor. defalarca destek almasını söyledim ama kabul etmedi. istediği şey olmasın, yatak yorgan yatıyor. böyle hayat geçmez be canım.Aslinda doktorumda obsesif oldugumu soyledi yani suan ornek veremiyorum ama nasil desem gun icinde her sey beynimi yiyip bitiriyo resmen
:) ay sorma negatif negatif :)çürüdüm hayatımın baharında ama bu tramvaya bağlı bir hastalık b.ktan bi çocukluk ve ergenlik yaşayınca buda payıma düşen oldu,çocukluğa inmek şartSeni cok iyi anliyorum. Bazen onu da dusunuyorum ilerde anne olursam daha cok takintili olurum gibime geliyo. Bazen sadece agliyorum asiriq negatifim
Ne gibi mesela?
Baktim yine olmuyo olacağı şekilde yeniden kuruyorum.Bazen olmayacağını iliklerime kadar hissettsem bile mücadele ederim o hayal için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?