Hayalleriniz gerçekleşmeyince ne yapıyorsunuz?

Kurban olduğum allahım arifeyi gosterion bayramı niye gostermion ve sonra olduğu kadar olmadığı kader der iç çekip hiihhhhhhh derim

Önce ağlıyorum,iç çekiyorum sonra olanı seviyorum:) napayımki insan mutlu olmak zorunda yoksa yaşayamazsın kimsenin bu hayatta her istediği olmuyorki

İşim haricinde hiç bi hayalim olmadı bu da beni çok üzüyo ama işim var şükür herkesin her istediği olmuyo ki hayatta

Biçbişey yapmıyorum. Yeni hayaller peşine dalıp eskileri unutuyorum. Mesela geçenlerde nasa da çalışmayı hayal ettim. Baktım olmuycak tayin istedim köyden merkeze.

Şimdi merkeze gelme hayali kuruyorum.

ben o gece oturur aglarım patlayana catlayana kadar, sabah da daha güclü bir sekilde hayatıma devam ederim.

Sorunuzu hayallerinizi gerceklestirmek icin ne yapiyorsunuz seklinde degistirirseniz sordugunuz sorunun cevabina ihtiyac olmaz belki

Bir hayal kuruyorum sonra olmasi için elimden geleni yapıyorum herşeyi yapmişsam ve olmamişsa tabi çok üzülüyorum ama toparlanip başka hayaller kuruyorum.
Sonuçta tek bir hayale baglanip kalınmaz

Elimden gelebildigi kadar cabalarim, olmassa nasip degilmis hayirlisi der oluruna birakirim

Sana yemin ediyorum şu cevabım troll değil. wöeaah diye böğüre böğüre ağlıyorum. ama içim çıkana kadar. Birkaç saat sonra da kendi kendime dans ediyorum iyileşiyorum :)

Ingilizce biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…