- 25 Kasım 2015
- 85
- 45
- 3
- 33
- Konu Sahibi burcakkxoxo
-
Aynen :)Baktim yine olmuyo olacağı şekilde yeniden kuruyorum.
Ben obsesifim, istedigim bir seyi acayip kafaya takiyorum ve o sey gerceklesene kadar hep felaket senaryolari yaziyorum asla pozitif olamiyorum. Ayni zamanda tembelim pek ugrasmiyorum olmasi icin ama bazi seylerde benim degil kaderin elinde. Mesela birine asigim ama olmuyor yani aslinda oluyodu ama benle alakali buyuk bir engel ciktigi icin artik oluru yok. Daha sonra en buyuk hayalim ilerde yurt disina cikmak ama malesef durumumuz o kadar iyi degil. Okulda basariyi hedefliyorum aslinda calisinca yapiyorum ama biseyler hep engel oluyo, kafamdaki ses calissanda yapamicaksin diyo. Yuz modeli olmak istiyorum(biliyorum bu biraz ucuk) ama olamicagimdan neredeyse eminim. Hatta gelecegimi gorebiliyorum hic istemedigim gibi olcak. Siz hayal ettiginiz seyler olmayinca ne yapiyorsunuz?
Aynen doğru cevapO zaman istediklerini elde etmek için çabala.
Pozitif biri olmayi cok isterdim ama bastan asagi negatifim
Seninki de iyiymiş
Seninki ne?
Basta umutlaniyorum sonra olumsuzluklari gorunce kotu oluyo iste
Ingilizce biliyor musunuz?Ben obsesifim, istedigim bir seyi acayip kafaya takiyorum ve o sey gerceklesene kadar hep felaket senaryolari yaziyorum asla pozitif olamiyorum. Ayni zamanda tembelim pek ugrasmiyorum olmasi icin ama bazi seylerde benim degil kaderin elinde. Mesela birine asigim ama olmuyor yani aslinda oluyodu ama benle alakali buyuk bir engel ciktigi icin artik oluru yok. Daha sonra en buyuk hayalim ilerde yurt disina cikmak ama malesef durumumuz o kadar iyi degil. Okulda basariyi hedefliyorum aslinda calisinca yapiyorum ama biseyler hep engel oluyo, kafamdaki ses calissanda yapamicaksin diyo. Yuz modeli olmak istiyorum(biliyorum bu biraz ucuk) ama olamicagimdan neredeyse eminim. Hatta gelecegimi gorebiliyorum hic istemedigim gibi olcak. Siz hayal ettiginiz seyler olmayinca ne yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?