- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Üzülme tatlım eğer abinler gelinleri onaylamadılarsa ne yapıp ne edip seninle konuşurlar sadece sıcak bir olay olduğundan henüz hazmadememiş olabilirler benim kuzenle kardeşide ağza alınmayacak küfürler neler dediler birbirlerine ne yeminler ettiler asla konuşmayacağız diye 2 ay sonra tekrar can ciğer oldular inşaallah sizde olursunuz yoksa tamamen onları kaybetme korkusu seni yiyip bitirecek çok üzülmüşsün belliZavalli abilerim de arada kaldi annem babam yazik
Eşimin ailesiyle hiçte az olmayacak sorunlar yaşadım hepte çıkaranlar onlar oldu eşime hep ara her zaman git gör diye diretirim ben ailemleyken onu ailesinden uzak tutmak vicdanıma dokunurduBilmiyorum ya evli degilim ben anlamiyorum belkide.. böyle dahami mutlu olucaz bakalim
Tamda benim durumum bu.. bende yird disindayim.. buyuk kavga ettik nasil affederiz birbirimizi bilmiyorum ama cok mutsuzum. Onlar mutsuz degil biliyorum ama ben cok mutsuzum
Hiç akrabamla haşır neşir olmadım,hiçbiriyle hem de.Merhaba arkadaslar.. size beni cok mutsuz eden bi konudan bahsetmek istiyorum.. insan akrabalari abileri yengeleri hayatinda olmadan yani kisacasi yakin akrabalari hayatinda olmadan yasayabilir mutlu olabilir mi ? ..kimsem kalmadi.. yapayanlizim bu hayatta.. hayat calismak yemek icmek ve yatmakla sadece gecer mi sizce.. yabanci insanlar hayatin boslugunu kapatirmi sizce .. cok dertliyim cok..
Üzülme tatlım eğer abinler gelinleri onaylamadılarsa ne yapıp ne edip seninle konuşurlar sadece sıcak bir olay olduğundan henüz hazmadememiş olabilirler benim kuzenle kardeşide ağza alınmayacak küfürler neler dediler birbirlerine ne yeminler ettiler asla konuşmayacağız diye 2 ay sonra tekrar can ciğer oldular inşaallah sizde olursunuz yoksa tamamen onları kaybetme korkusu seni yiyip bitirecek çok üzülmüşsün belli
Üzülme
Bende senin gibiyim, kavgalı değiliz ama oldukça mesafeliyiz
Eşimle avunmaya çalışıyorum
Biraz buruk oluyor insan ama idare ediyorum
İnsanın sahibi Allah'tır diyorum, ona sığınırım
Problemleriniz mi var yoksa uzakta yasamak zorunda mi kaldiniz bunu aciklasaydiniz yardimci olurduk belki
Babam ve abim disindakilerle gorusmesem de olur.
Beni mutsuz ediyorlarsa gorusmem.
Hayatimda bal gibi sorunsuz ilerler, akraba demek bana kalirsa dedikodu, giybet ve yersiz elestiri demek..
Zor bir durum aile tabiki cok onemli sorunlari aşip bir araya gelmeye calisin tabikiProblemlerimiz var. Yakiniz ama uzak yasamak zorunda kaldik. Yengemlerle problem yasadik abimler etkilendi annem babam arada kaldi.
hayat herkessiz olur ama illaki olacak diye birsey de yok silme mesafeni koyAma cok seviyodum aslinda hep birlikte cok mutlu olabilirdik...insan ne kadar iyi olsada onlarsiz nasil gecer hayat..
Merhaba arkadaslar.. size beni cok mutsuz eden bi konudan bahsetmek istiyorum.. insan akrabalari abileri yengeleri hayatinda olmadan yani kisacasi yakin akrabalari hayatinda olmadan yasayabilir mutlu olabilir mi ? ..kimsem kalmadi.. yapayanlizim bu hayatta.. hayat calismak yemek icmek ve yatmakla sadece gecer mi sizce.. yabanci insanlar hayatin boslugunu kapatirmi sizce .. cok dertliyim cok..
Bence olur hemde mis gibi olurMerhaba arkadaslar.. size beni cok mutsuz eden bi konudan bahsetmek istiyorum.. insan akrabalari abileri yengeleri hayatinda olmadan yani kisacasi yakin akrabalari hayatinda olmadan yasayabilir mutlu olabilir mi ? ..kimsem kalmadi.. yapayanlizim bu hayatta.. hayat calismak yemek icmek ve yatmakla sadece gecer mi sizce.. yabanci insanlar hayatin boslugunu kapatirmi sizce .. cok dertliyim cok..
O dediklerinizden hicbiri bende yok ve cok mutluyum , hayatim boyunca da ihtiyac diymadimMerhaba arkadaslar.. size beni cok mutsuz eden bi konudan bahsetmek istiyorum.. insan akrabalari abileri yengeleri hayatinda olmadan yani kisacasi yakin akrabalari hayatinda olmadan yasayabilir mutlu olabilir mi ? ..kimsem kalmadi.. yapayanlizim bu hayatta.. hayat calismak yemek icmek ve yatmakla sadece gecer mi sizce.. yabanci insanlar hayatin boslugunu kapatirmi sizce .. cok dertliyim cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?