Hayat ailesiz olur mu :((((((((((

Bu tamamen size bağlı. Annemin ailesinden tek bir kişi ile bile gorusmuyorum. Asla da, anane teyze dayi kuzen eksikliği hissetmedim. Varlıkları zarar olduğu icin, yokluklari huzur veriyor.
Anneme babama da aşırı özel bi düşkünlüğüm yok. Ama iki abime ve yegenlerime canimi veririm. Onlarsiz hayat dusunemem. Bir abimin eşi en yakin arkadaşım zaten. Diger abimin eşiyle samimiyetimiz yok ama özel bi sorun da yok, olduğu kadar işte. Ama yine de abime ve yegenlerime bu yüzden mesafeli değilim. Bence aile önemli bir kavram. Yine de herkesin düşkünlük durumuyla alakali

Zavalli abilerim de arada kaldi annem babam yazik
Üzülme tatlım eğer abinler gelinleri onaylamadılarsa ne yapıp ne edip seninle konuşurlar sadece sıcak bir olay olduğundan henüz hazmadememiş olabilirler benim kuzenle kardeşide ağza alınmayacak küfürler neler dediler birbirlerine ne yeminler ettiler asla konuşmayacağız diye 2 ay sonra tekrar can ciğer oldular inşaallah sizde olursunuz yoksa tamamen onları kaybetme korkusu seni yiyip bitirecek çok üzülmüşsün belli

Bilmiyorum ya evli degilim ben anlamiyorum belkide.. böyle dahami mutlu olucaz bakalim
Eşimin ailesiyle hiçte az olmayacak sorunlar yaşadım hepte çıkaranlar onlar oldu eşime hep ara her zaman git gör diye diretirim ben ailemleyken onu ailesinden uzak tutmak vicdanıma dokunurdu

Tamda benim durumum bu.. bende yird disindayim.. buyuk kavga ettik nasil affederiz birbirimizi bilmiyorum ama cok mutsuzum. Onlar mutsuz degil biliyorum ama ben cok mutsuzum

Üzülme
Bende senin gibiyim, kavgalı değiliz ama oldukça mesafeliyiz
Eşimle avunmaya çalışıyorum
Biraz buruk oluyor insan ama idare ediyorum
İnsanın sahibi Allah'tır diyorum, ona sığınırım

Hiç akrabamla haşır neşir olmadım,hiçbiriyle hem de.
Ablam ve annem var,kendimi bildim bileli de ayrı yaşıyorum,telefonda sık sık görüşürüz,
Çok huzurluyum,çok mutluyum.
Akrabalı hayat resmen işkence.

Evet cok üzüldüm gercekten.

Üzülme
Bende senin gibiyim, kavgalı değiliz ama oldukça mesafeliyiz
Eşimle avunmaya çalışıyorum
Biraz buruk oluyor insan ama idare ediyorum
İnsanın sahibi Allah'tır diyorum, ona sığınırım

Neye yarar ki ha kavga ha mesafe.. insan ayri olduktan sonra

Problemleriniz mi var yoksa uzakta yasamak zorunda mi kaldiniz bunu aciklasaydiniz yardimci olurduk belki

Babam ve abim disindakilerle gorusmesem de olur.
Beni mutsuz ediyorlarsa gorusmem.
Hayatimda bal gibi sorunsuz ilerler, akraba demek bana kalirsa dedikodu, giybet ve yersiz elestiri demek..

Ben yaşayamam. Ailem benim canım kanım, Allahım eksikliklerini göstermesin ama ben ailemle zaten böyle arayı açacak şekilde asla kavga etmem etsek bile 5 dakika sürer küslük en fazla. Konuşmadan duramayız çünkü.
Sizin sorun neydi? Ara sayfaları okumadım.

Bence olur hemde mis gibi olur
Ablam ağabeyim gorumcem annem yüzünden çok hemde çok üzüntülüyüm
Ablamı sildim çok da iyi yaptım
Beni üzen herkesi tek tek gönderiyorum hayatımdan
Yararları yok bare zararlarıda olmasın

O dediklerinizden hicbiri bende yok ve cok mutluyum , hayatim boyunca da ihtiyac diymadim
Sanirim dostunuz olmadigi icin kendinizi boyle hisssediyorsunuz bana gore cok gereksiz etraftaki akraba olayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…