Hayat ailesiz olur mu :((((((((((

Basta zor oluyor ama zamanla alisiyorsun oz kardesim bi kiz icin benle gorusmuyor olay kizin kaprisi kiskancliklari bitmek bilmeyen istekleri hani bi beklentimde yok onlardan esimde bende memuruz ama yinede kardesimi esir aldi gorusmuyoruz arada gizli gizli okadar

Evet benim yengemde abimin bana olan ilgisini kiskaniyomus. Öyle dedi..

Sizi uzen insanlarin eziyetini cekmek zorunda degilsiniz. Hayatinizda olup da surekli kalbinizi kirana kadar...

Bizimki de kismen benzer ailecek manyaklar anneside kocasini kardesleriyle gorusturmuyormus hayir bir beklentim olsa para istesem evine gidip gelsem tamamda bekar evine bile 2 kere gittim kardesimin ondada evin isleri icin o cagirdi memurum zaten ayri sehirdeyiz surekli gidemem durumun onlardan iyi bi beklentim yok manyaklik genetik sanirim

Ailesisiz olması çok zor ya neden böyle oldu ki

Yaaaa bende bunu anlamıyorum bebeklikden tut çoçukluk ergenlik bir arada geçir herşeyi paylaş canından can kanından kan olan canı gelsin dışardan biri kıskanıyorum ilgisi var hastalıklı düşüncelerle ayır ne var sevsin kardeşini ilgilensin insan daha mutlu olmazmı eşinle kardeşi ne güzel geçinse ben çok mutlu olurum şahsen ne kadar güzel bir bağ var derim kardeşler arasında böyle olunca Anne Babalarda yazık arada kalıyorlar onca dert sıkıntıyla yeme yedir giyme giydir evlat büyüt büyüyüncede düşman olsunlar

Mesele maddi degil inanin sizin icinde benim icinde.. kocalarini sadece kendileri icin istiyolar aileden koparip..

Bana sen evli degilsin anlamazsin dedi. Kocasinin bana ilgisi hasta ediyomus onu. Konusmamiz sakalasmamiz delirtiyomus..

Ailesisiz olması çok zor ya neden böyle oldu ki

Gelinlerin ön yargilari yüzünden. Herkez tutturmus bi aileci es diye. Es ailesi görümceler ailesini seven erkekler düsman olarak tehlike olarak görülüyo. Adida var aileci es derler toplum icinde. Bu ön yargi sebeb oluyo.

Mesele maddi degil inanin sizin icinde benim icinde.. kocalarini sadece kendileri icin istiyolar aileden koparip..

Ama bu evlilikler uzun surmuyor yinede sizin abiniz icinde kardesm icinde bosansin istemem ama erkekler basta katlaniyor ama biyerden sonra dayanamiyorlar baskiya bi arkadasim aynisini yapti esi bi dakika dusunmeden bosandi sonunda cocuk sabedebildigi kadar dayandi

Evet gercekten bi erkegin mutluluguna giden yol aileden geciyo. Hem bayan hem erkek icin secim yapmak zorunda birakmamak lazim

Gelinlerin ön yargilari yüzünden. Herkez tutturmus bi aileci es diye. Es ailesi görümceler ailesini seven erkekler düsman olarak tehlike olarak görülüyo. Adida var aileci es derler toplum icinde. Bu ön yargi sebeb oluyo.
Kimin kimi sevdiğinden kimine ya bu nasıl bir mantık

Bana sen evli degilsin anlamazsin dedi. Kocasinin bana ilgisi hasta ediyomus onu. Konusmamiz sakalasmamiz delirtiyomus..
Aman Allahım gerçekden iyi değil sizin bu gelininiz insan eşini kıskanırmı kardeşinden yahuuu aynı candan aynı kandan olan kardeşleri bunun evlilikle uzakdan yakından ilgisi yokki bence onda sorun var ne yani sende evlenince eşine kes irtibatı kardeşinlemi diyeceksin bunumu söylemeni bekledi ne kadar saçma düşünce Valla şu durumda yapılcak birşey yok sen zamana bırak belki onlar anlar hatasını sen tavrını koydukçada geri adım atarlar

Öyle yapicam zaten ama istedikleri buydu pisman olamzlar biliyorum.. ailemi kaybettim..

Zavalli abilerim de arada kaldi annem babam yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…