- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bende yurtdışında yaşıyorum yakından bırak uzakdan bile akrabam yok burda beni eleştiren kınayan akrabalarım yok ayyy kaç yaşına girmiş çoçuk gibi hareketleri var diye beni kısıtlayan ailemde yok fıldır fıldır nerden geliyor bu kadın diye beni takip eden komşularda yokkk gelgörkiiii ben ne çok isterdim ailemin burda olmasını keşke olsalarda hep eleştirseler ağlayacak bir omuzum sevinçimi paylaşacak bir ailem olsaydı ben yokluklarını çok arıyorum ne kadar kızgın kırgın olsamda arıyorum piknik alanlarında deniz kenarlarında kalabalık Arapları görüp film izler gibi iç geçirip izliyorum onlarısana verdikleri zarar çok büyük değilse af et gitsin hepsini hayat çok kısa
Yurtdışında insan çokda fazla yalnız kalıyor ortam Türkiye gibi değil orda yaşasak yalnız kalmayız aynı dil aynı kültür mutlaka kafana yatan birkaç arkadaş bulunur yurtdışı öyle değil malasef ailenlede küstünmü yalnızlık tam bu noktada başlıyor zamana bırak tatlım zaman herşeyin ilacı mutsuzluğunda acabalarındır emin ol acaba bendeymi hata yada yalnız kalma korkusu dediğim gibi zamana bırak su akar yolunu bulur mutlaka ğzme kendiniTamda benim durumum bu.. bende yird disindayim.. buyuk kavga ettik nasil affederiz birbirimizi bilmiyorum ama cok mutsuzum. Onlar mutsuz degil biliyorum ama ben cok mutsuzum
Merhaba arkadaslar.. size beni cok mutsuz eden bi konudan bahsetmek istiyorum.. insan akrabalari abileri yengeleri hayatinda olmadan yani kisacasi yakin akrabalari hayatinda olmadan yasayabilir mutlu olabilir mi ? ..kimsem kalmadi.. yapayanlizim bu hayatta.. hayat calismak yemek icmek ve yatmakla sadece gecer mi sizce.. yabanci insanlar hayatin boslugunu kapatirmi sizce .. cok dertliyim cok..
ben yapamazdım onlarsız (ALLAH başımızdan eksik etmesin) bilmiyorum onlarla konuşmak, aynı ortamda bulunmak bile güzel önceleri öyle düşünmüyordum arkadaş çevresi onlarla olan sohbet cazip geliyor yaş ilerledikçe ailenin önemini anlıyor insan, eğer affedilmez bir şey değilse unut gitsin AİLE GİBİSİ VAR MI?
Ben unutsam bile onlar unutmaz. Can yakici sözler söylendi karsilikli. Bi yanim diyo ömür boyu sil onlari bi yanim ise affet diyo.
Belki onlarda mutsuzdur ; ama sana öyle geliyor olabilir dışarıdanTamda benim durumum bu.. bende yird disindayim.. buyuk kavga ettik nasil affederiz birbirimizi bilmiyorum ama cok mutsuzum. Onlar mutsuz degil biliyorum ama ben cok mutsuzum
Yurtdışında insan çokda fazla yalnız kalıyor ortam Türkiye gibi değil orda yaşasak yalnız kalmayız aynı dil aynı kültür mutlaka kafana yatan birkaç arkadaş bulunur yurtdışı öyle değil malasef ailenlede küstünmü yalnızlık tam bu noktada başlıyor zamana bırak tatlım zaman herşeyin ilacı mutsuzluğunda acabalarındır emin ol acaba bendeymi hata yada yalnız kalma korkusu dediğim gibi zamana bırak su akar yolunu bulur mutlaka ğzme kendini
benim akrabalarım çok gereksiz insanlarMerhaba arkadaslar.. size beni cok mutsuz eden bi konudan bahsetmek istiyorum.. insan akrabalari abileri yengeleri hayatinda olmadan yani kisacasi yakin akrabalari hayatinda olmadan yasayabilir mutlu olabilir mi ? ..kimsem kalmadi.. yapayanlizim bu hayatta.. hayat calismak yemek icmek ve yatmakla sadece gecer mi sizce.. yabanci insanlar hayatin boslugunu kapatirmi sizce .. cok dertliyim cok..
Sanmam. Affetmezler affetsek bile bi aile olamayiz artikSiz affetseniz onlar affeder mi?
Ki bence en güzeli de bu..
benim akrabalarım çok gereksiz insanlar
halam amcam teyzem dayım var
ama hiçbiri yok
annem çok büyük çok zor bir hastalığa yakalanmıştı
işte o zaman anlıyosun ki öyle kardeş mardeş hikaye
ki annem dünya iyisi bir insandı
kardeşleriyle asla küslük dargınlık yaşamamış, hep onlar mutlu olsun diye uğraşan bir insandı
bu kadar iyi bir insanın kötü gününde kimse yanında olmadı
bence akraba öyle eksikliği hissedilen bir şey değil
ben bayramlarda falan o kadar sıkılıyorum ki iki yüzlülüklerinden samimiyetsizliklerinden
hayat yemek içmek yatmak değil ki
okuyorum araştırıyorum geziyorum öğreniyorum hobilerim var arkadaşlarım var çalışmaktan zevk alıyorum ve inan hiç akrabalarım aklıma bile gelmiyor
erkek kardeşimle ve babamla 2-3 günde bir konuşuyorum
anneannemi 2 haftada bir arıyorum
o kadar.
siz çok bağlı bir aile miydiniz?
Oluyor ama basta zorlaniyor insan. Esimin ailesiyle yetinmek zorunda kaldim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?