- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bazen biz çok istesekde karşı taraf hep negatifse olmuyor olmuyor bende yıllarca amcamın kızlarınla çok istedim içli dışlı samimi olalım ben adım attıkça onlar hep geri adım attı onlar kaçdıkça ben kovaladım en yurtdışına geldim bunlar beni arar oldu yaaa hepimiz büyüdük olgunlaşdık yada uzakda olunca tatlı oldumTesekkur. Ederim. Bu konuya üzülmekten sagligimi kaybettim nerdeyse. Hersey farkli olsaydi keske. Insanlar telefon elinde hep kontak halinde ailesiyle. Beraber tatiller yemekler dugunler. Ben bunlari yabancilarla yapamamki
Bazen biz çok istesekde karşı taraf hep negatifse olmuyor olmuyor bende yıllarca amcamın kızlarınla çok istedim içli dışlı samimi olalım ben adım attıkça onlar hep geri adım attı onlar kaçdıkça ben kovaladım en yurtdışına geldim bunlar beni arar oldu yaaa hepimiz büyüdük olgunlaşdık yada uzakda olunca tatlı oldumdediğim gibi kimiside yaklaşmıyor çabana karşılık vermiyor onun için üzme kendini
Bende diyorum evlenirsem esimin ailesiyle yetinirim. Ama onlar benim ailem olamazki
Sanmam. Affetmezler affetsek bile bi aile olamayiz artik
Ben o yonden sansli ciktim, bana sahip ciktilar ve kendi evlatlarindan ayirmiyorlar. Insallah senin karsinada oyle insanlar cikar. KV ile her derdimi paylasabiliyorum herzaman da destek oluyor
Ne kadar umutsuzsunuz..
Belki onlar da pişmandır..
Evet canım ben dünyanın en büyük aşığı olup evlendim geldim şimdi yoluma kızımla devam ediyorumEvleniptemi geldin yurd disina
Ben yapamam sahsen ailem akrabalarim hayatimda olmadan.kalabalik ve buyuk bir aileyiz ve birbirimize cok bagliyiz.bazen kizdigim elestirdigim yanlari yok mu var,ayni sekilde onlarin da bende elestirdigi seyler vardir illaki.ama ne zaman ki basima kotu bi sey gelsin hepsi de yanimdadir ve o zaman ki yasadigim mutluluk paha bicilemez.iyi ki diyorsun iyi ki varlar...
Ben ailemi de akrabalarimi da hatalariyla ve kusurlariyla seviyorum rabbim hic birisinin de yoklugunu gostermesin..
Senin yasadigin olay da eger tazeyse zamana birakin.affedilmeyecek bi durum yoksa tabii.
Evet canım ben dünyanın en büyük aşığı olup evlendim geldim şimdi yoluma kızımla devam ediyorum
Evet olabilir benim can yoldaşım kızım valla nasıl bir yalnızlık çekip Rabbime yalvardıysam 15 hanelik aile gibi çene var kızımdaNe güzel.. ben bekarim henuz belkide bu yüzden böyle yanlizim
Evet olabilir benim can yoldaşım kızım valla nasıl bir yalnızlık çekip Rabbime yalvardıysam 15 hanelik aile gibi çene var kızımdabazı akşamları gözlerinin içine bakıyorum uyusada dinlensem diye
Aynen bide tatlı birşey bi görsen daha az önce türkçe ne sorsam cevap veriyor her cevabın sonuna ben anlamıyor türkçe ingilizce konuş diyor cadıııı işine gelmeyince anlamıyor ayağına gidiyorHarika.. yanlizligini almistir
Akraba degilki. Yakin aile diyim kendi ailemAsıl insanın akrabası etrafında olmadan hayat daha güzel.
Ne de olsa akraba diye kendilerinde her türlü hadsizliği hak görürler, her türlü karışmaya çalışırlar.
İnsana ne bela gelirse en yakınlarından gelirmiş.
Benim öyle arkadaşlarım var ki kardeşimden yakın.
Hayatınızdan çıkardıysanız en iyisini yapmışsınızdır.
Bu akraba merakı beni gerçekten öldürüyor.
AmerikadamisinizAynen bide tatlı birşey bi görsen daha az önce türkçe ne sorsam cevap veriyor her cevabın sonuna ben anlamıyor türkçe ingilizce konuş diyor cadıııı işine gelmeyince anlamıyor ayağına gidiyor
Canım hiç küs kalmaya değmez, özür dile gerekirse mesafe koy zamanla düzelir, et tırnaktan ayrılmaz.Akraba degilki. Yakin aile diyim kendi ailem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?