Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

aglattin beni melis,,ama sen aylardir agliyorsun benim iki damla giz yasim neki
ne desem teselli olmaz
Allah rahmet eylesin,basin saolsun .. rabbim çocuklarina ve sana uzunnn omurler versin

Yazamıyorum; ağlıyor ağlıyorum!

5. AY
Rahmetlim bugün tam 5 ay oldu. Her geçen gün daha bir zor oluyor. Alışıyorum evet diyorum gülmeye başlıyorum ama birden o gün geliyor aklıma yokluğun olmayışın ve birden suskunluk. Aslında acımı konuşarak gülerek atıyorum galiba ama ama işte o amalar hiç bitmiyor. Belki '' ne çabuk geçti acısı işte bak ağlarsa anası ağlar gerisi yalan ağlar el kızı gülmeye başladı '' diyorlardır. Ama gelip görseler benim içimin nasıl kan ağladığını, evimizin duvarları dile gelsede konuşsalar o gecelerin nasıl geçtiğini Sen yaşıyormuşsun gibi konuştuğumu dertleşdiğimi kimseye söylediklerimi sana anlattığımı. AH BE RAHMETLİM AHHH...

allah sabır versin
çok zor çok. gerçekten allah sabır versin size ve yavrularınıza

tüylerim diken diken oldu rabbim dayanma gücü versin sabırlar versin

allah sabırlar versin size güç versin çok üzüldüm hemde çok..

ağladım. direnme gücünüz olur umarım. allah o gücü veriyor sanırım.

Off demiyorum aff be aff Allahim
Agladim ya Rabbim sizede çocuklarinizada sabirlar ihsan eylesin inşallah cok uzuldum

Dakikalardır ağlıyorum. Çok zor topladım kendimi. Bugün çok doluydum resmen taş kesilmiştim ağlayamıyordum, eşimle tartıştık ve şuan küsüz. Bi garip oldum. Ona o kadar çok kızdım ve söylendim ki bugün içimden.. Bu yazıları okuyunca kaybettim kendimi. Ya Allah korusun, Allah sevdiklerimizi genç yaşta ayırmasın bizden. Allah sana dayanma gücü versin ben olsam napardım bilmem çocuğum da yok sen mecburen onlar için iyi görünmek zorundasın. Zaten isterim ki eşim bana yapılacak en büyük yanlışı yapsın terketsin beni kızsın sövsün ama onu bu şekilde kaybetmiyim.. Diğer türlü kızarım ağlarım ama yine de alışırım bi şekilde. Ama bu acı çok tarifsiz hele de bu durumdayken. Çok kötü oldum.. Çok üzüldüm. Allah sabrı üzerinizden almasın. Güçlü ol arkadaşım çocukların için yazık minik kalpleri nasıl acımıştır kıyamam onlara. Anne sıcaklığını hissettir, güçlü dur ki seni mutsuz gördükçe üzülmesinler daha çok. Çok karıştırdım cümleleri bi yanlışım olduysa affet. Allaha emanet olun.

Allah günahlarını affetsin ve sizi onunla cennetle buluşmanızı sağlasın inşallah. Ne zordur sevdiğini toprağa vermek. Beni düşüncesi bile yıkarken, siz yaşıyorsunuz. Allah size ve çocuklarına yardım etsin. Ne diyeceğimi de bilmiyorum ama gerçekten çook üzüldüm ve yarım saattir ağlıyorum

Her geçen gün daha zor geliyor bugün annem babam (kv kp) oğlum birlikte yemek yiyoruz kızım amcasıyla gitmişti sofrada gene rahmetlimle ilgili konuşuyoruz onun çok sevdiği yemekler vardı annem hala inanamıyorum sanki kapıdan girip gelecekmiş gibi geliyor dedi bende keşke olsa öyle bişey dedim oğluma sordum baban şimdi kapıdan gelse ne yaparsın dedim bilmem diye omzunu kaldırdı ahhhh ahh dedim zaten yok öyle bişey annecim olamaz dedim yemek boğazımda kaldı gözlerim doldu yaşlar akmaya başladı zaten zor yiyordum sevdiğimin en çok sevdiği yemekler diye neyse daha sonra kızım amcasıyla geldi iki kardeş oynamaya başladı bizde çay içiyorduk amcası tekrar evine çıktı içimden ohhh ne güzel karısıyla oğluyla dedim kesinlikle kıskanmıyorum benim kardeşim onlar imrendim sadece içimden neler konuştum gene sevdiğimle biz bi daha yan yana hiç gelemeyeceğiz bi daha hiç dördümüzün fotosu olmayacak birlikte bi daha yemeklere gidemeyeceğiz gözlerim doldu oğlum farketti noldu anne niye ağlıcan diye sormasıyla yaşlar akmaya başladı yok bişey dedim konuşmaya gülmeye başladım ama içimde gene fırtınalar koptu ........

canim seni hep takip ediorum 2yil önce esim kalp krizi gecirdi seni cok iyi anliorum ayni seyleri yasadk hastane kapilarinda neler yasadim ama sükürler ölsun ki esim yanimda fakat hep korku var icimde dualar ediyorum hep sende hic aklimdan cikmiyorsun ayni sehirlerde yasasak görüsmek isterdm allah sabrlar versin cok zor

Başınız sağolsun. Yaşadıklarınızı okudum ve acınızı içimde hissettim, ağladım. Yüreğimi dağladınız.

Allah sabır versin, dayanma gücü versin.

Herkes den ALLAH razı olsun hepinize tek tek teşekkür ederim acımı paylaşıyorsunuz buraya yazı yazmak sizlerle paylaşmak birazcık da olsa rahatlatıyor beni sizden tek isteğim sevdiği için dualarınızı eksik etmeyin benim içinde çocuklarım içinde uzun ömürler versin diye değil hayırlı ömürler versin diye dua edin lütfen...

Çok sık aklıma geliyorsunuz ne kadar büyük acılar yaşadığınızı tahmin edebiliyoruz siz yazdıkça hislerinizi benim gözümden yaşlar süzülüyor.... sizi hiç tanımasamda gerçekten yazdıklarınız içimi dağlıyor... Yaşadığınız bu büyük acıların karşılığında Rabbim çok büyük sevinçler yaşatsın size ve çocuklarınıza.... Dayanmanız için, hayata sıkı sıkı bağlanmanız için, çocuklarınız için çok güzel olaylarla karşılaştırsın sizi ve hayırlı bir ömür nasip etsin size.... dualarımız sizinle.... Eşinizin mekanı cennet olsun öteki alemde buluşmanız dileğiyle......

Ağlaya ağlaya okudum iş yerinde.. Rabbimm mekanını cennet eylesin.. Allah'ım sizlere sabır sabır ... sabır verisn..
Ne diyim çok çok zor ...

Allah size çok büyük sabır versin, dayanma gücü versin, size ve çocuklarınıza.
Sağlıkla yaşamanızı torunlarınızı sevmenizi temenni ediyorum, çocuklarınızdan yüzünüz güler, eşiniz de yattığı yerde huzur içinde, gül kokuları içinde yatar inşallah.

sizin konunuz ne zaman denk gelse ağlıyorum, sevdiklerimizin kıymetini bazen bilemiyoruz halbuki bugün var yarın yok, rabbim herkese hayırlı ömürler versin, sabır versin unutamazsınız ama alışma gücü versin..

Allah Rahmet eylesin başın sağolsun canım ..
Allah çoçuklarına uzun ömürler versin sana da uzun ömürler versin ki evlatlarının başında ol ..
Allahım sabırlar versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…