Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Bugün kızım kreşe başladı ve bu okul hayatının ilk gününde buruktuk çünkü eve gelince anlatacak babası yok

Bugün kızım kreşe başladı ve bu okul hayatının ilk gününde buruktuk çünkü eve gelince anlatacak babası yok
Allah sabır versin, yardım etsin size inşallah
Çok çok zor ne desek boş acınız çok taze
Asla unutmayacaksınız ama alışacaksınız, hayat devam ediyor

offf... çok çok üzüldüm sizin için. Allah sabır versin. Başınız sağolsun. Rabbim bu acınızı unutturacak başka acı vermesin size.

Her kelimesini tüylerim diken diken ve gözlerimden yaşlar boşalırcasına okudum :'( allahımmm çok zor bir durum allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın :'(

Nefes alamadan aglaya aglaya okudum.Allah sabir versin.cok zor cok.....

şuan iş yerindeyim ve aglamamak için kendimi zor tutuyorum Rabbim sabır versin size yeri mekanı cennet olsun

yaşadıklarınızı okurken hıçkırarak ağladım ve en yakın arakadaşımın 2 yıl önce yaşadığı acıyı hatırlattı bana.Arkadaşımda eşini aniden kaybetti sizin gibi ve hem karnında 2 aylık bebeği ve 4 yaşındada kızıyla kaldı. çok acılar çekti ve karnındaki bebek şimdi 2 yaşında ve babasının adını taşıyor onunla hayata tutundu mükemmel bir anne o ve sizinle aynı şehirde yaşıyor.O kadar güçlü bir kadınki evlatlarına babalarının yokluğunu hiç hissettirmedi.eşi 35 yaşındaydı kendide 33 yaşındaydı eşini kaybettiğinde ve büyük bir aşkla evlenmişlerdi onca zorlukları aşarak.Eşinin cenaze töreninde yaşadığı acıyı anlatmak imkansız ve hala hatırladıkça gözlerim dolar.Eşide eşimin en sevdiği arkadaşıydı bizde uzun zaman kendimize gelemedik.Ve onlara hep destek olduk. Eminim acısı içinde hala taze ama çocukları için güçlü olmak zorunda sınavlara girdi şimdi öğretmenlik yapıyor kendi ayaklarının üzerinde duruyor ailesi, eşinin ailesi hep destek ona.Düşünebiliyomusun doğum yaptığında eşi yanında yoktu bu çok acı bişey.Rabbim sizi ve evlatlarınızı korusun başka acılar göstermesin inşallah unutmayın siz güçlü olmalısınız ki evlatlarınızda hayata sağlam adımlarla bassın çok zor orası muhakkak ama ahirette kavuşacaksınız eşinizle inşallah

Son düzenleme:
Allah rahmetini eşinizden,yardımını da sizden esirgemesin.bizim gözlerimizden yaşlar süzülüyorsa siz ne haldesinizdir?Allah size ve yakınlarını kaybetmiş herkese yar ve yardımcı olsun,yüreğinize ferahlık versin.

Veeee aşkımsız canımsız sevdiğimsiz bi bayram daha geldi çattı ramazan bayramını atlattık ağlaya ağlaya şimdi kurban bayramında ne yapacağım nasıl geçireceğim bilemiyorum bu özel günlerde daha bi zor oluyor nolur benim çocuklarım ve rahmetlim için bol bol dua bekliyorum ...
Ayrıca dün akşam kocamın Ailesini izlememek için elimden geleni yaptım ama gene en kötü bölümünü izledim bi an kendimi izledim TV'de çok kötü oldum Allah`ım kimseye yaşatmasın en sevdiğinizin acısını

allah sana ve evlatlaına sabır versın dayanma gucu versın basınız sagolsun cok zor olum acısı hıcbır acıya benzemıyor bende babamı mayısta kaybettım zor zor hemde cok zor annemle babamda bıbrlerını cok ama cok severlerdı 27 yıllık evlıydıler ve bıkere bırbırlerıne ısımlerıyle hıtap ettıklerını duymadım bnım canım annemde cok kotu eskısı gıbı degıl ogıttı yerıne baska bı anne geldı sankı allah sabır versın evlatlarına ve sana esıne allah rahmet eyleın mekanı cennet kabrı nurdolsun amin ecmain...

Bugün bayramın birinci gününüde ağlaya ağlaya atlattık sensizlik bi kere daha koydu bana sevdiğim senin bayramda hep klasikleşmiş konuşmaların kulaklarımda çınladı durdu `yatacam uykum var deyişin benim hayır olmaz bu bayram uyunmaz deyişim`ah be sevdiğim şu bayramlar toplu olduğumuz günlerde senin yokluğun daha da zor geliyor sensizlik çok zorrrrr

Basin sagolsun melis, biz ne dersek diyelim acin hafiflemeyecek biliyorum. Yazdiklarini icim aciya aciya okudum. Empatisi bile bu kadar agirken sen Allah bilir nasilsindir. Bol bol dua et, olumun, hastaligin bile hayirlisi vardir. Belki yasasaydi cok aci cekecekti rahmetli. Mekani cennet olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…