Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Ben konunu bugün gördüm, gözyaşlarıyla okudum. Ben de anne babamı kaybettim. Hepsinin acısı bir başka. sil baştan yaşanıyor. Dediğin gibi ilk başlarda kapıdan gelecek gibi oluyor. İlacı zaman. zamanla içinde yaşatmaya başlıyorsun işte. Sen annesin, çocukların için güçlü olmaya çalışıyorsun, çok iyi anlıyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim ahirette ebedi kavuştursun sizi, tüm sevenleri.

öyle bir anlatmışsınız ki olayı yaşadım sanki...göz yaşlarıma engel olamadım.Rabbim sabrınızı arttırsın..

başınız saolssun..Allah sabır versin.bu dünyadaki sınavınız.benimde arkadaşım 27 yaşında 3 yaşındaki kızıyla kaldı.eşi daha öleli 1 hafta oldu.evleri kredi..çok zor mecbur sunuz alışıp yaşama devam etmeye özellikle çocukların için.çok güçlü olun inşallah..Allah yardımcınız olsun...

Arkadaşınızın ve sizin başınız sağ olsun. Evi kredi diye yazmışsınız ya kredi ölen eşi adına çekilmiş ise kredi borcu siliniyor diye biliyorum. Allah'ım yardımcıları olsun geride kalanlar için...

Mahfettin beni canım allah kolaylık versin sabır versin çok zor yüce rabbim yardımcın olsun ama çocukların için ayakta durmalısın kuvvetli olmalısın büyük bir imtihana girmişsin sabır sabır sabır rabbim büyüktür senden eşini almış ama gül gibi yavruların seninle allah onların acısını göstermesin her zorluğun arkasında muhakkakki bir kolaylıkta vardır rabbimin merhameti büyüktür

Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabırlar versin. Çok zor bir durum yaşayan anlar sadece. Gözyaşlarıyla okudum...

kalbim sızladı resmen Allah rahmet eylesin başka ne diyebilir ki. sevdiklerimizin yanımızdayken kıymetini bilmeliyiz bunu çok daha iyi anladım. Allah size sabır versin.

konunuzu yeni gordum, suan isyerindeyim ve agliyorum.. o kadar icime isledi ki anlattiklariniz, sizi tanimiyorum ama acinizi ta derinden hissettim kendim yasamisim gibi.. Bogazim dugumlendi.. Allah size, cocuklariniza ve yakinlariniza sabirlar versin, esinizin mekanini cennet eylesin..

Okurken gozyaslarimi tutamadum allahim sizlere sabir versin n zor ne zor allahim (((

böyle deme lütfen cocuklar herşeyi daha rahat atlatır ve alışırlar, onlara mutlu olabilecekleri aktiviteler yarat , sen onlara mutluluğu daha güzel verirsin,
Çocuklar anneye daha düşkündür, çok şükür başlarındasın, üçnüz birlikte yeneceksiniz,

Bababsı erken vefat etmiş bir arkadaşım var annesi misler gibi yetiştirmiş bir kızı bir oğlunu, şimdi memur kız parasını kazanıyor, keyfi yerinde, babasını da anarken öyle üzgün ifade etmiyor,

Canlıyız ve her canlı gibi muhakkak öleceğiz, allah gecinden ve temiz ölüm versin.

Senin eşin sevdiklerinin arasında çok acı çekmeden vefat etmiş. Cocuklarının umudu yaşayacaklar , hayalleri olacak, sen yanlarında ol koru kolla

Hayat devam ediyor, eksiklikler kötü tabi ki ama mutluluğun peşinden cocukların için tekrar koş,

Yaşadıklarınız çok ama çok zor..gerçekten rabbim size sabırlar versin..okurken kendimi bi an sizin yerinize koydum ve içim yandı..ama en azından çocuğunuz var, teselliniz var, eşinizden size kalan çok büyük bi miras bu..o hep sizinle olacak ve siz birbirinize destek olup bu acıyı zamanla aşacaksınız..bir süre sonra acınız da daha farklı birşeye dönüşecek..bu zor süreçte psikolojik destek almak sizin için en doğrusu ve zaman herşeyin ilacı..

Ben bu konuyu ilk actiginizda okumustum ama etkisinde cok kaldigim icin cevap yazamamistim. Hala da öyle buruk ki içim. Allahim size sabır versin inşallah. Cocuklar atlatir belki ama sizin yureginiz kor olur yanar, bilirim.
Rabbim sabrinizi arttirsin. Dayanma gücü versin. Eşinizi de rahmetiyle kusatsin....

İlk okuduğumda olayı anlatmamıştınız yazdım mı dayanamadım mı hatırlamıyorum ilk sayfada tekrar 6. sayfayı belirtmişsiniz olayı okudum Allahım ne desem gözlerim yaşlar içinde sizi düşünemiyorum bile Rabbim sabır versin başınız sağolsun o kadar etkilendim ki kelime de bulamadım

yok canım kredi kayaınpederinin üzerine..Rabbim seninde yardımcın olsun.çalışıyor musun?

Offff of yazdım yazdım sildim, bi nebze de olsa teselli edecek bi söz aradım ama nafile anca oturdum burnumu çeke çeke ağlıyorum, keşkelerle, hiç yaşanamayacak bi gelecege duyulan özlemle nasıl baş edilir onu düşünüyorum: keşke birlikte yaşlanabilseydik, keşke çocuklarının büyüdügünü görseydi, yeni bi film vizyona girer o olsa çok severdi keşke birlikte gidebilseydik... her keşkenin agırlıgı ayrı çöktü içime, siz ne haldesiniz kim bilir.
Zaman ve çocuklarınızla yaşayacagınız güzel anılar bu acının üzerini örter umarım, şimdi size eşinizi aldatmak gibi gelir belki bu yazacagım, 5 ay çok taze bi zaman tabi ki ama belki tekrar sever sevilirsiniz bi gün, asla yerini doldurur diye söylemiyorum ama başka mutluluklar çıkar karşınıza. Umarım her kosulda son büyük acınız bu olur.

Benim nasıl olduğumu soran arkadaşlarım merak edenler nasılsın deyip soranlar Allah sizden razi olsun bana burda yazmanız dertlesmemiz o kadar iyi geliyorki dışarıda başkalarının çocuklarmin yanında daha dik durmaya çalışıyorum ama gece olunca sessizlik çökünce o zaman yalnız olduğumu hissediyorum eskisi kadar ağlayamıyorum ama düşünüyorum yaşadığımız iyi yada kötü günleri işte hayat bi var bi yok......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…