Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Hepimizin sonunda varacagı yer ölüm, bazıları öteki dünya var der bazıları da yok ama ölüm bu dünyadaki son durağımız neticede. Hepimizin bildigi ama hicbirimizin kabullenmeye yanaşmadığı gerçek. Eninde sonunda bizden geriye anılarımızdan başka ne kalıyo ki, sadece hiç...
Siz yazmaya devam edin. Bi defter tutuyodunuz sanırım aynı zamanda, oraya da yazın. Gerçekten güçlü durmak için böyle rahatlama zamanlarına da ihtiyacınız var. Robot degilsiniz elbet biz bi parça da olsa işe yarıyosak ne mutlu

22 ekim yani dün sevdiğimin doğum günüydü gittim doğum gününü kutlamaya toprağı okşadım sevdim sevdim sevdim dakikalarca oturdum konuşdum iyiki doğmuşsun iyiki benim kocam olmuşsun iyiki çocuklarmin muhteşem babası olmuşsun keske yaşasaydın daha nice doğum günü kutlasaydık dedim ama ama ama hiç o amalar bitmiyor neyse isyan etmiyorum bana bu derdi Rabbim verdi vardır bi bildiği zaten bundan sonra dua ederken tek duam uzun yaşam filan değil hayırlı yaşam sizden de ricam lütfen uzun ömürleriniz olsun demeyin benim duam YAŞAMAMIZ HAYIRLI İSE BİZİ YASATSIN ÖLÜMÜMÜZ HAYIRLI İSE VEFATIMIZI GERCEKLEŞTİRSİN.

İlk girdim konunuza ilk mesajınızı okur okumaz çıktım.
Biliyorum kaldırmaz yüreğim.

Ama dayanamadım döndüm geldim yine. Okudum yazınızı. Okurken gözlerimin önüne geldi o anlar sanki, kendim gibi...
Doldum, doldum boşaldım... Hiç kolay değil hiiç.

Eşinizin yattığı yerler nur olsun.
Allah size de sabırlar versin.

Ne diyim başka söyleyebilecek hiç birşey bulamadım. Ben hep böyle yerlerde tıkanırım zateeen.

Rabbim size sabir versin.. evladlarinizin acisi gostermesin insallah... esinizin mekani cennet olsun.. allah rahmet eylesin..

Yazdiklarinizi okudukca agladim agladim.. rabbim size guc kuvvet versin insallah

Benim annem 1969 da 2,5 yaşındaki ablam ile bir başına kalmış istanbulda eşi vefat edince. Henüz 23 yaşındaymış annem. Kocasız babasız kimsesiz kalmış..
Aklıma onun bu acıları anlatırkenki ifadeleri, gözyaşları geldi. Annem daha sonra babam ile evlenip 3 evladı daha oluyor.
Allah eşinizin mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabır, size ve evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin. Amin !

kelimelerin bittigi yer...inan okurken gözyaşlarıma engel olamadim..Allah'im sana dayanma gücü versin canim benim ya..

Ağlamaktan öldüm

Benimsemen bile cok etkilendim , Allah size bol sabırlar versin ...
Mekanı cennet olsun .
Allah geride kalan cocuklarına ve sizlere hayırlı kaderler yazsın .

Allah rahmet eylesin ,çocuklarınıza ve size ve sağlık sıhhat versin.Eşiniz çok şanslı sizin gibi bir eşi ve evlatları oldugu için. Hayatı boyunca gurur duyacakları bir anneleri babaları var evlatlarınızın. Siz çooook değerli bir annesiniz.Öpüyorum minikleri.Ömürleri bahtları çok güzel olsun

ben okumadım o uzun yazınızı bilerek isteyerek.Dayanamayacağımı biliyorum çünkü.Allah sabır versin size ailenize. Allah hayırlı ömür versin yavrularınıza. Yaşamalısınız çocuklarınız için.En büyük teselli anne olmanız çocuklarınız..

rabbim yardımcınız olsun çok zor çok ağır bir imtihan Allahım dayanma gücü versin bu dünya bitecek bizde onlaarın yanına gideceğiz Allahım ebedi olan alemde cennetinde beraber eylesin en önemlisi bu özlemek özlemek bu duyguyu bilirim çoook özlemek var ya işte o çok zor Allahım hasretinizi cennette dindirsin

Aylardan Kasım ayın 18 yani 6 ay Sensizlik
6 aydır her gece yastığımın gözyaşımla ıslanması altı aydır çocuklarımızın baba diyen birini görünce içimin sızlaması kızımızın herkesin babası var benim babam niye öldü sorusuna cevap veremeden sarılıp ağlamamız bu 6 ay benden çok şey götürdü en başta seni sonra hayallerimi yaşama sevincimi
Bu hayat senden sonra benim için çocuklarımızın hayırlı evlat olması için çabalamak kötülüğe günaha bulaşmadan sana kavuşmak
Şimdi bu yazımı okuyanlardan isteğim ibadetinizi ertelemeyin bugün varız yarın yokuz Rabbimin size emrettiği şeylere uyun en başta NAMAZ bizim kurtuluşumuz olan KURAN -ı KERİM 'i açıp okuyun bu dünyadaki Seni Seviyorum öbür dünyada işe yaramıyor kendimiz için ölmüşlerimiz için okuyun...
Rabbim okumuş olduğumuz âyetlerin sebebine affetsin bizleri Rahmetlim için de dualarınızı eksik etmeyin nolurrr. ....

Çok duygulandırdınız beni Rabbim sevdiğinize rahmet size sabır dayanma gücü versin yavrularınıza ve size kalpten sevgi ve selamlarımı sunarım selam ve dua ile

Yazini hickirarak okudum. O kadar icten anlatmssn ki. Ne denr ki rabbim sabir versin. Esinin mekani cennet olsun. Allah cennette bir araya getirsin sizi.

Siz cok guclu bi kadinsiniz.tanimiyorum ama bundan boyle size dua edecegim.sn bile ediyorum.rabbim.size guc direnc versin.cocuklariniz hayirli evlat oldun insallah.cevremde genc yasta esi olen akrabalarim var.ayakta kalmayi basardilar.yalniz degilsiniz.allahim.size sabir versin insallah

zaman ne çabuk geçiyor 6 ay 6 yıl geçiyor geçiyor biz annemizle nasıl dayandıysak diğer tüm yetimler tüm eşler nasıl dayandıysa sizde öyle dayanacaksınız hiç unutmayacaksınız ama ilk zamaanki kadar da acı olmuyor Rabbim bir kayıp vermeden önce sabrını indirimiş bizler için yoksa hangimiz dayanabilirdik ki ölüme böyle acılara annem hep derki anne baba kaybı yıkıcı evlat kaybı yakıcı eş kaybı yok edici yarım yok gibi benim der annem bu saydıklarımın hepsini yaşadı hyatta hersey bizler için sakın nasıl yaparım nasıl dayanırım benim başıma gelse gibi hislere kapılmayın insan yaşıyor işte hem Rabbiim en sevdiği kulu olan efendimize yaşatmış tüm bu acı kayıpları ona bakıp tevekkül edelim diye Rabbim size ve ailenize sabırlar versin Eşinizdende Rahmetini esirgemesin Rabbim günahlarını afetsin

Allah sabır versin. Allah cennette ikinizi bulustursun. Çok acı çok. Cidden çok üzüldüm

Evet günler aylar geçip gidiyor yıllarda geçecek elbet ama eksikliği yokmu içimi acıtıyor bazen gözyaşlarıma hakim olamıyorum sebebli sebepsiz akıp geliyor içim acıyor bi yanım hep eksik okulda oğlum oyun oynadı geçenlerde ağlamamak için kendimi zor tuttum içimden bak babası oğlumuz kendi başına nasıl da oynuyor dedim gurunlandım keşke sende görseydin dedim ama o keşkeler hiç bitmiyor hayatımda biliyorum Rabbim sabrını veriyor mesela Peygamberimiz in çektiklerinin yanında bizimkiler hiç hep dediğim şey Hasbünallahı ve niğmel vekil (Allah büyük o ne güzel vekildir).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…