Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Allah sevdiği kulunu yanına alırmış. inşallah ahirette kavuşursunuz. bu senin sınavınmış diye düşün dayanmaya çalış.

ooooo içim parçalandı ya allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah size sabır versın(((

Allah sevdiği kulunu yanına alırmış. inşallah ahirette kavuşursunuz. bu senin sınavınmış diye düşün dayanmaya çalış.
Evet dayanıyorum Rabbim daha da güç versin dayanabileyim kendimi geliştirmeye çalışıyorum ortaokul mezenuydum dışarıdan imamatip lisesine başladım çocuklarıma daha iyi bir eğitim verebilmek için bizim için bi sınasa ki sınav inşallah Allah ın izniyle atlatacağız bu sınavı sizlerin sevdiklerimin desteğiyle atlatacağız En başta Rabbimin verdiği güçle....

Ağladım ya ... En büyük korkum eşimin benden önce ölmesi .. Rabbim yardımcınız olsun eşinizede rahmet eylesin cennetlik kullarından eylesin inş..

İnanki ağlayarak okudum konunu..Rabbim sabır versin canım benim mekanı cennet olsun eşinin,güzel Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah sizi..sana evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin ve sizi ayırmasın inşallah

Bu konuyu daha yeni okudum ve şuan hıçkırarak ağlıyorum. Allah'ım size sabır kuvvet versin. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum sizi tanıyormuşcasına çok üzüldüm.

allah yar ve yardimcin olsun.metanetini koru lutfen.biliyorum imtihanin cok agir.ama sen guclu ol ki cocuklarin da guclu olsun

melek gibi bir eşiniz varmış ALLAH RAZI OLSUN ONDAN SİZDEN..
Mekanı cennet olsun cennette kavuşursunuz inşallahh

melek gibi bir eşiniz varmış ALLAH RAZI OLSUN ONDAN SİZDEN..
Mekanı cennet olsun cennette kavuşursunuz inşallahh
Ewet gerçekten o kadar iyi bir insandıki herkes arkasıdan iyi olduğunu konuşuyor kimse kötü bi kelime kullanmıyor birinin canımı sıkkın borcu mu var bi yere mi gidilecek iş icin vs vs. . Gece gündüz ararlardı hiç kimseye de hayIR demedi öyle bi insandı bugün mezarının başında oturdum ağlaya ağlaya günahlarını affetsin Rabbim diye dua ettim çok özledim gerçekten anlatamayacağım kadar çok.

Okuyamiyorum ya biliyormusunuz o 6. Sayfayi okuyamiyorum cok korkuyorum cunku allahim size sabirlarin en buyuyugunu versin evlatlarinizi size bagislasin dayanma gucu versin cok zor esinize rahmet eylesin

Dua ediyorum hergece sizin esinizde dualarimda artik.. Ben sizi çok sevdim. Kaç gündür aglayamiyordum buz gibiydim sizi okudum okudum okudum.. Bizde yasadik o ateş bizim evimize de düştü.. Ama ne olur ne oluryavrunuz icin ayakta durmaya calisin. Allahim size sabir , güç kuvvet versin. Rabbim size daha böyle acilar yaşatmasin.ve lütfen kendinizi içinize kapatmayin . Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun insallaaahh

Allah razı olsun dualarınızda bizide unutmadığınız için siz ne yaşadınız bilmiyorum ama Allah sizede sabır versin ewet güçlü durmaya ayakta durmaya çalışıyorum yavrularim için..

Okuyamiyorum ya biliyormusunuz o 6. Sayfayi okuyamiyorum cok korkuyorum cunku allahim size sabirlarin en buyuyugunu versin evlatlarinizi size bagislasin dayanma gucu versin cok zor esinize rahmet eylesin
Bende bi başkası için olsa çok üzülürdüm belki bende okuyamazdım ama malesef birebir yaşadım çok zor çok Rabbim ben gibi olanlara sabırlar versin inş hani derler ya yaşamayan bilmez diye çok doğru yaşamayan gerçekten bilmiyor malesef

Allah gücünüze güç katsın,sabrınıza sabır eklesin..Rabbim herdaim yar ve yardımcınız olsun..Sizide çocuklarınızın başından eksik etmesin,sizi birbirinizden asla ayırmasın.. Çocuklarınızdan hayır goresiniz inşallah dilerim size hayırlı ve salih evlat olurlar... (Amin)

Dogrudur ne kadar sizin yerinize kendimizi koysakta anlayamayiz rabbim size acilarin en buyuyugunu vermis sabrinda en buyuyugunu versin rabbim evlatlarinizi size bagislasin dayanma gucu versin insallah e

Allah razı olsun ne güzel dua etmişsiniz benim de tek isteğim çocuklarımin hayırlı salih bi evlat olmaları babalarına cennete kavuşmaları yeniden cennete buluşmayı istiyorum Rabbimden bu dunyada doyamadık cennette kavuştursun Rabbim bizi orda doyalım birbirimize. .

süzülen yaşlarıma hakim olamadımİçim acıyor

Mekanı cennet olsun. Rabbim size ve çocularınıza sabırlar versin, dayanma gücü versin, cennette buluşursunuz inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…