Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

[QUOT post: 37947330, member: 59873"]Allah razı olsun dualarınızda bizide unutmadığınız için siz ne yaşadınız bilmiyorum ama Allah sizede sabır versin ewet güçlü durmaya ayakta durmaya çalışıyorum yavrularim için..[/QUOTE]
Biz kayinvalidemi aci bir kazayla kaybettik.. Yaninda kizi vardi kizini kurtardi kendisini kurtaramadı. Ooff offffff.. Gençti kayinvalidem annem. Ve çok iyi bir insandi. Yavaş yavaş toparlaniyoruz. Cocuklarinizi öperim gözlerinden.

Aminnn..Allah senden de razı olsun kardeşim.. Yureğindeki acın,sızın azalsın her yeni gune uyandığında herzamankinden çok daha guçlu uyanasın. Yavrularının buyuduğunu,evlendiğini goresin inşallah. Torunlarını sevesin, yavruların torunların seni sevgileriyle sarıp sarmalasın..Rabbim sana ve çocuklarına sağlıklı hayırlı uzun omurler versin..Evlatlarının başarılarıyla,mutluluklarıyla şen olasın,o huzunlu yaralı kalbine merhem olsun başarıları,varlıkları....(Amin) Allah sizi korusun.

merhaba
6 ay önce bende bu büyük acıyı yaşadım. halen acı içindeyim 8 yaşında oğlum var dayanamıyorum bu acıya Allah sabrını verecek diyorlar ne zaman? dayanamıyorum.halen 6 ay öncesindeyim acı gittikçe büyüyor azalmıyor. çok üzgünüm çok...

Allah yardımcınız olsun
çok üzüldüm.

çoğu kişinin ilaçlarını kullanma diye nasihat verdiğine inanamıyorum. Siz kim oluyorsunuz da doktorun verdiği şeyi içme diyorsunuz? çok mu biliyorsunuz?. Hele bazıları yazmış acını içinde yaşa bilmem ne sen yaşa içinde acıyı... tövbe tövbee. Zaten kadıncağız zor bir süreç atlatıyor. Ve kesinlikle bililyorum ki ilaçlar sizin bu süreci atlatmanızı sağlayacak, yaşam kalitenizi artıracak. Daha pozitif olmanızı sağlıyacak. Güçlü olun, ilaçlarınzı bırakmayın, siz iyi olun ki çocuklarınıza sahip çıkabilin... eşiniz nur içinde yatsın...

Rabbim size ve çoçuklarınıza hayırlı güzel günler nasip etsin.. çok üzüldüm arkadaşım içim cız etti(

başınız sağolsun.
zor çok zor bir durum
rabbim yardımcınız olsun.

Senin de basın sağolsun cnm gerçekten geçmiyor içimin acısı gün geçtikçe dahada çoğalıyor geçmiyor hergece o yastıgımin ıslanması hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyumak çok zor çok zor.....

Offf icim acıdı resmen ya allah rahmet etsin sana da sabır versin

Allah sabir versin böyle ani ölümler hic atlatilamiyor üstünden ne kadar zaman gecerse gecsin bende anne acisi yasadim annemi cok erken ya$ta ve cok saglikliyken bir gün hatali kitap alip onu degistirmak maksatiyla yolda yürürken aniden kalp krizi gecirdiginden dolayi kaybettik..
Hicbir zaman yeri dolmadi dolamaz da ..

başin sagolsun allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun.... nekadar zor bı acı yazını okurken annemı gordum kardesleımı ve kendımı gördüm anlatılmaz bı acı konunu yıne okumustum yazmıstım ama yıne okumak ıstedım yazdıklarını annemın yasadıgı acı ve bızlerın acısı aynı cokkk zor gercketen bı avuc topraga baba demek nekadar zor tarıfsız annemde mezar gıdıp sohbet edıyor babamla bende kardeslerımde herseferınde kalk baba sen bızım aglamamıza dayanamazdın kalk dıye hykıyoruz ama kalkmıyor cunku donusyo yok ölümün ruyalarda gormek ıcın hergece duva edıyorum allahım ruyamda babımı gorum cok ozledım sarılıp konusalım dıyorum... annem kardeslerım ben hep bırbırımıze soruyoruz ruyada babamı godunuzmu dıye nasıldı dıye..... en son dun gece gordum babamı ruyamda bana kenser oldugumu ve bıran once doktora gıdıp tedavıye başlammı soyledı aglayarak ben baba olmaz ıstemıyorum tedavı olmak dedım baya agladı ... allah sabır versın hepımıze mekanları cennet olsun aminn ecmainn tek tesellı bıgun kavusucak olmamız

Size de Allah sabır versin gerçekten çok zor herşeyini anlattığınız insana bigün gidip toprağa konuşmak sanki cevap verir gibi dinlemek hergece dua ederek uyumak rüyalara gelsede konuşalım demek rüyamda görürsen mutlu bi şekilde uyanmak eğer gormediysen bugunde gelmedin rüyama deyip sitem etmek çok zor kızım daha 4 yaşında anne ben babamı rüyamda hiç görmüyorum dediğinde görürsün annecim dua et demek cok zor

Başınız sağolsun... hayat imtihanla dolu işte, bi yerde kurtulmak isteyen kurtulamıyor... bir yerde istemeyen kaybediyor...

amın cumlemıze sabır versın rabbım soyledıgın hersey ınan aynı acıyı yasıyoruz aynı duyguları tasıyoruz mezara gıttıgımde konusup anlatıyorum babama annemde aynı sankı dınlıyor ve cevap verıyor gıbı hergece duva edıyorum allahım nolursun ruyama gelsın babam dıyorum ve dedıgın gıbı gorunce buge gordum hasret gıderdım dıye mutlu oluyorum gormeyıncede uzulerek uyanıyorum allahım nolursun ruyama gelsın babam cok ozledım dıye yalvarıyorum... tarıfı zor acılar yasıyoruz ben kendıme ve kardeslerımı dusunup uzulurken annemın halı daha cok yakıyor ıcım canı dedıgı elını tutmadan caynı bıle onsuz ıcmedıgı babam gelmeden agzına bı parca yemek bıle koymayan 26 sene aynı yastıga baskoyan brıkere bıle bırbırlerıne ısımlerıyle hıtap etmeyen herzaman bırbırlerıne destek butun sulale kolu komsu arkadaslarım annemle babım arasındakı sevgıye baglılıga konusurdu hep kac yasındasınız nasıl hala boyle sınız bırbırnıze olan sevgınız hıc azalmadımı dıye sorar ve sasırlardı annemın durumu ıcımı daha parcalıyor bız babamızı oysa eşini kaybettı hala ılaclarla ayakta duruyor allahım hepımıze sabır versın nekadar zor ölüm acısı tarıfsız azalamayn bı acı benım acım hergun dahada cogalıyor ozlem hasret katınılmaz hala gelıyor...

Allah sabrinizi artirsin, esinizin mekanini cennet eylesin, inançli bir insansiniz ne mutlu ki, esiniz de öyledir muhtemelen, onun çok mutlu ve huzurlu oldugunu düsünün gittigi yerde, nacizane tavsiyem yalniz kalmamaya çalisin, imkanlariniz varsa yemek kurabiye ahsap boyama kursu olur, ilginizi çeken herhangi bir kursa gidin, ortamlara girin insanlarla konusun ve gelecekle ilgili plan yapmayin, detay düsünmeyin, neler olacagini kestiremiyoruz bakin degil mi, sabrinizi dagitmayin gelecekle ilgili kaygilanarak, Allah yardimciniz olsun dua edecegim sizin için insallah

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allahım sizin ve çocuklarınızın yardımcısı olsun. ben de yazdıklarınızda annemi gördüm. annem dört çocuğunu tek başına büyüttü şimdi torunlarını seviyor. inşallah sizi güzel günler bekliyordur

Allahım bu nasl büyk bir acıdır.Arkadaşımın eşi de geçen sene öldü hemde 33 yaşndaydı.o öldükten 1 ay sonra arkadaşm doğum yaptı.iki oğlu vardı kızları oldu.eşi ölmeden önce özenle ilk kızının kıyafetlerini cicilerini almış.koklayamadan toprak oldu.Acınıza ortağm.rabbim sabrlar versn sizlere.Kader.sabretmek güc bilirim ama verende o alanda.dirayetinizi koruyun.Allah yolunuzu açik etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…