- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
burdaki bi çok abla sayesinde çok güzel şeyler ögrendim ve anladımki bu hayat benim hayatım bu güne kadr agladım üzüldümde noldu artık hayatımı geri almanın vakti çoktan geldi ayaklarımın üstünde dimdik duracagım bu hayat iyisiyle kötüsüyle yenilgisiyle zaferiyle benim ben isteyerek hiç bişey yapmadım anlım ak sadece karşıya bakacagım bunu belki başaramayacagım ama destek alacagım ve sonunda bende mutlu olacagım..
8 yaşında.... kendine gelmeyi,üstünü başını yıkamayı akıl ediyosunda ailene söylemeyi akıl edemiyomusun? umarım yanılıyorumdur kusura bakma ama konun bana pekte inandırıcı gelmedi...
Canım öncelikle gerçekten çok üzüldüm.Senin hatan tecavüze uğramak değil,tecavüze uğradığını saklamaktır.Bu yükün altında neden kendini eziyosun,yazık değilmi sana ?Hayatının en güzel dönemlerini bi namussuzun yüzünden ağlayarak geçirmen gerekmiyo.Öncelikle ailenle paylaş ,şikayetçi ol cezasını çeksin hayvan herif.Sonrada mutlaka ve mutlaka psikolojik destek al güzelim.Söyleyemem ,yapamam,edemem diye düşünme evet söylemek zor ama kendin için yapmalısın ,birileriyle paylaştığında neden daha önce yapmadığın için pişman yiyceksin.Sana yapılan bu acımasızlığı o pisliğin bir başka kıza yapmadığı yapmıycağı ne malum !Buna engel ol güzelim.O pislik dışarda olduğu sürece senin gibi başkalarınında canını yakıcaktır.ALLAH ım yar ve yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?