inşallah yazıcam kesin dedginiz gibi evet biyerden başlamak gerekiyomuş hayata pes etmemek gerek beterin beteride var bunuda biliyorum çok şükür yinede rüyada gibiyim zaten başardım biyerden başlıcam hayatıma ve artık kimseyi dinlemicem sonuçta benim hatam degildi ve ben bununla yaşamak zorunda degilim bende mutlu olmayı hak ediyorum sizleride çook seviyorum iyiki yazmışım buraya içim çok rahatladı sayenizde:)Canim benim...
Ne demek hayat insanlara iyiyi kotuyu herseyi gosteriyor ,onamli olan herzaman iyi gunde insanlarin yaninda olmak degil ...
Asil olan, kotu gunde birbirimize destek olmakdir bu insani gorevimiz ,ayrica insan oldugumuzu bize hatirlatan yegane birsey....
Asil tesekkuru ben sana ediyorum ...
Zayif olmaman ,guclu olman ,hayata ben yikilmadim dedigin icin ...
Nice insanlar varki en kucuk birseyde hemen pes eden ...
Bizlere aslinda hicbirsey icin pes edilmeyecegini kanitladigin icin...
Daha ne soyleyeyimki ?
Simdi yapman gerekeni biliyor ve o yolda ilerliyorsun , bize buyuk bir umit veren sensin ....
Senin burada tek birsey yazmani istiyorum...
Basardim; istedigim seyi yaptim ,artik elimde guzel bir meslegim ve bu yolda iyi bir kariyerim var ,ayrica beni cokda mutlu eden esim ,sevgilim ve sevdigim var...
Iste budur ...
Opuyorum seni canim ....
bu arada üzerinden ne kadar süre geçmiş olursa olsun şikayette bulunabiliyorsunuz ve kanıtlamak zorunda da değilsiniz, bunu şikayette bulunmanız kanıt olarak sayılıyor toplumumuzda bayanların bunu itiraf etmeleri zor olarak görüldüğü için bu konuda istismar yapılmayacağı düşünülerek böyle hazırlanmış. benim bildiğim kadarıyla yasa böyle ama avukat arkadaşlar daha ayrıntılı açıklarlar eminim, internette de aratırsan bulabilirsin yasalarda.
seni çok seviyoruz kardeşim... sen hepimizin umut ve başarı simgesisin...
bu arada üzerinden ne kadar süre geçmiş olursa olsun şikayette bulunabiliyorsunuz ve kanıtlamak zorunda da değilsiniz, bunu şikayette bulunmanız kanıt olarak sayılıyor toplumumuzda bayanların bunu itiraf etmeleri zor olarak görüldüğü için bu konuda istismar yapılmayacağı düşünülerek böyle hazırlanmış. benim bildiğim kadarıyla yasa böyle ama avukat arkadaşlar daha ayrıntılı açıklarlar eminim, internette de aratırsan bulabilirsin yasalarda.
anneme söylemek istiyorum artık ama tepkisinden korkuyorum sizce konuşmalımıyım ?
Canim bence bekle ...
Simdi hersey tam yoluna girmeye baslamisken baska sorunlar cikabilir..
Seni okula gondermekden vaz gecebilirler yada baska seyler olabilir..
Bence su anda hicbirseyi dusunme sadece onune bak zamani geldiginde yani sen kendini kurtardiginda ve istedigini basardiginda olsa daha iyi olur gibime geliyor ..
Genede sen kendin bilirsin tabi...
off allahım içim şişti yemin ederimbu ne ş......sizlik yaaa,allah bildiği gibi yapsın o kansızı! onunda karısı,kardeşi,kızı vardır muhakkak takdir yüce mevlanın:95:
evet belki de onun da karısı, kızı, kardeşi filan vardır, ancak onların ne suçu var. bu konu sahibine yapılanla kıyaslanılıp öc alınılacak bir şey değil. adamın canı konu sahibi kadar yanmayacak ki onların başına bir şey geldiğinde.
ancak Yüce Mevlam ona (kendine) öyle bir dert versin ki her gün ölmek istesin. (idamın geri gelmesini isteyenlerdenim : tecavüzcü, çocuk istismarcısı ve terör suçluları için.)
konu sahibi lütfen bir uzmanla görüş yaralarını sarmaya çalışın birlikte. tek başına kaldırılacak bir şey değil. bir de ne olursa olsun eğitimini bırakma....
çok üzüldüm canımböyle bi iğrençliği hangi insan yaşatabilir küçücük bi kıza aklım almıyo, nsl bi zevk alırsın o minnacık bedenden allah onun cezasını versin,insan diildirki bunu yapan... yaşadığın olay kolay atlatılabilecek bi olay değil, ama lütfen hayata tutunmaya çalış, sen kendini güçsüz gördükçe üstüne gelir hayat, bak okumaya başlamışsın sakın bırakma okumayı hayatını kurtar,zamanı gelince evleneceksinde ama önce bazı şeyleri atlatablmen lazım tatlım.. daha çok küçüksün zaten, evlenmeyi düşünme bile... kimseye duyurmadan psikolojik destek alman şart, bazı şeyler tek başına atlatılmaz... ama hayat herşeye rağmen çok güzel, kendini salıp da o pisliğin zafer kaanmasına izin verme, bu hayatta olmasa bile öbür tarafta cezasını çekicek o ........ sapık. dışarıdan konuşması kolay senin yaşadıkların kolay atlatılabilecek şeyler diil,ama yukarda Allah var bunu sakın unutma,,, seni hiç tanımıyorum ama dua edicem senin için,inşallah hayatın bundan sonra güzel olur.
çok teşekür ederim ögrendim artık birşeyleri başarabilecegimi ayaklarımın üztünde durabilecegimi Allah çok büyük içten birşeyi isteyince mutlaka veriyor bende sadece huzur istedim büyük Allah ımda verdi şimdi herşeyi yapabilecek gücü kendimde buluyorum ben okudum okuyacagım çalışacagım hayatım kendi avuçlarımda olacak Allah ın izniyle..desteginiz içinde ayrıca teşekür ederim Allah razı olsun..canım yazdıklarının hepsini baştan itibaren okudum ve inan kanım dondu dehşete düştüm. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz dedim. Ama sen doğru yoldasın canım. NE güzel yılmamışsın okuyorsun ve okuyacaksın da. Sakın seni üniversiteye göndermemelerine izin verme. Burs bul bu konuda sana yardım edebilecek vakıfların oldugunu düşünüyorum. İnternete erişimde sıkıntı yaşamıyorsun anladığım kadarıyla.Durmadan araştır kısa zamanda iş bulabileceğin kendi ayaklarının üstünde olabileceğin meslek dallarını araştır. Eğitim sektöründe çalışıyorum.Sorularında sana elimden geldiğince yardımcı olurum.senin için artık kendi ayaklarının üstünde durmaktan başka çare yok canım. o
Hukuki yollara başvurmanı da düşüdnüm ancak aradan çok zaman geçtiği için ispat edilemeyecektir ve o h...bunu inkar edecektir. Bu yolda yine sen üzüleceksin ve ailen da sana anlayışlı olmayacaklar anladığım kadarıyla. Hatta üniversiteye bile göndermezler.
Sakın herşey bakirelik diye de düşünme. Erkekler bilmiyor mu sanki bakire olup da başka her şeyi yapmış kızların ne kadar çok oldugunu. Emin ol artık onlar da farkındalar bazı şeylerin . Sen tertemizsin ve eminim senin kıymetini değerini bilecek , önemli olanın bir kızın ruhunun kirli olmaması oldugunu bilen bir insan evladıyla da karşılaşıp hayatını ileride birleştireceksin. Karamsarlığa kapılma sakın, unutma sen bir tanesin ve bir tane daha senden yok şu dünyada. Güçlü ol bu hayattan alacağın en güzel intikam senin gülen yüzün parlayan gözlerindir. O yaratık sanma ki cezasız kalacak , bu dünyanın bir de diğer dünyası var, böylesine bir sapık zaten bu dünyada da gün yüzü göremez sen hiç karamsarlığa kapılma tatlım.
Bebeğim sen tertemizsin..Meleksin..Cennetliksin..
Allah'a havale et o pisliği..Allah karşılaştırmasın..
Bu olayın acısı , gelecekteki mutluluğunla çıkar inşallah..
Değerlisin unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?