Hayat başlamadan bitti

Allah belasını versin o herifin.O hiçbirşey olmamıs gibi hayatına devam ederken sen dünyayı kendine zindan edemezsin.Kendine yaptıgın en büyük haksızlık bu! Nasıl olsa her günün aglamakla geçiyor cık ortaya herseyi acıkla.Daha kötü ne olabilir ki?

başına gelmeyen bilemez tabi ama bu duruma sessiz kaldıkça sapıklar dahada rahat hissediyor kendini ve aynı hataları yapmaya devam ediyorlar.belkide nasıl olsa kimse ses çıkarmıyor deyip senden sonra başka çocukların canınıda yaktı bi an önce ailede anlat.içine attıkça psikolojin alt üst olacak.asla sessiz kalma sen suçlu değilsin

burada yazılan herşeyi okudum sen çok güçlü bir insansın ve evet çok değerlisin bu dünyada senden başka sen yok lütfen okumaya devam et hedefin hep yükselmek olsun ALLAH a dua et bende diğer arkadaşlarım gibi sana çok ama çok çok dua edicem unutma yüce rabbim senin çektiklerinin ve çalışmalarının ödülünü bu dünyada da öbür dünyada da vericek sen yeterki inancını koru ben sıkıntılarımdan dertlerimden üzüntülerimden ALLAH a sığınarak sabır ederek kurtulmaya çalışıyorum ve canım unutma gerçekten ALLAH sabreden ve çalışanlarla beraber..

hepinize yorumları için çok teşekür ederim doktorda ailene söyleye bilirz dedi ama ben kendimde o gücü bulamıyorum şimdi ilerdede bulur muyum bilemiyorum.yıllarca kendi yaptıgım büyük bir hata olark gördüm bunu çevrem olsun ailem olsun böyle birşeyin zorlada olsa kabul edilemez birşey oldugunu düşündüler.elimden tutupta okula annem götürmedi beni.en yakınım olanlar bile en basit derdimi anlamadı.yaklaşık 10 yaşına kadar şiddet gördüm ve en basit şeylerden dolayı.hayata hep bir gün nasıl olsa ölecegim gözüyle baktım napacagımı bilemedim ama okumanın beni kurtaracagını düşündüm babam karşı çıktı okuma masraf para herşeyi öne sürdü agladım direndim yinede liseyeyi okudum.bir günde derslerimden başka birşey düşünmedim çok arkadaşım olmadı onlara itici geldim heralde sadece ders çalıştım düzgün olmaya çalıştım.çogu zaman bi parka oturup saatlerce agladım.neden hep ben niye ben dedim naptımda böyle oldu dedim.sonra biraz daha zaman geçtikten sonra dua ettim Allah a sıgındım birşeyler düzzeldi çogu şey hatta şuan onu ALLAH IMA havale ettim şüpesiz o en iyisini bilir anlım ak okuycam ve hayatımı kendim kazanacagım beterin beteri var ÇOK ŞÜKÜR YİNEDE.

Senin adına çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Kendimi senin yerine koyduğumda içim nasıl cız etti anlatamam. Ama çok şükür hayatını kurtardın sayılır. Sen böyle zorluklar yaşamış ve bunların üstesinden başarıyla kalkmış bir insan olarak bu hayata tertemiz evlatlar yetiştireceksin. Ben bundan eminim Allah muhakkak onların yaptıklarını yanına bırakmayacak. Ve her daim sana yardımcı olacak. Kimsenin yaptığı kimseye kar kalmaz bunu unutma.Umarım çoooook mutlu olursun.

çok teşekür ederim sagolun çok şükür Allah 'ım bana bu güzel duyguyu yaşattı bundan birşeyler başardıgımı bilmek çok güzel hakkımda hayırlısı neyse onu versin rabbim..ailede tek üniversiteli olacak benim hayırlısıyla inşallah..:)

Yazdığın her şeyi en başından okudum. (Öbür başlığındakileride) Ve seni kutlarım.
İyilikler, güzellikler hep yanında olsun. Sadece geleceğine odaklan. Bu hayata bir defa geleceğiz.
Elimizde olmayan, değiştiremeyeceğimiz şeyler yüzünden mahvetmeye deymez. Geçmiş, geçmişte kalsın. Hep bundan sonra ne yapmalıyım diye düşünmeliyiz..
En güzel şekilde yaşamaya bakalımmm

Yazdığın her şeyi en başından okudum. (Öbür başlığındakileride) Ve seni kutlarım.
İyilikler, güzellikler hep yanında olsun. Sadece geleceğine odaklan. Bu hayata bir defa geleceğiz.
Elimizde olmayan, değiştiremeyeceğimiz şeyler yüzünden mahvetmeye deymez. Geçmiş, geçmişte kalsın. Hep bundan sonra ne yapmalıyım diye düşünmeliyiz..
En güzel şekilde yaşamaya bakalımmm

çok haklısınız teşekür ederim sagolun inşallah öyle olacak yeni bir hayat

8 yaşındaki çocuk nasıl tekisini dillendirmaz ya aklım almıyor
Bi kere yapılan şeyin babanı cinayete kadar sürükleyeceğini nasıl anladın o yaşta
ve nasıl derede falan temizlenmek aklına geldi
çok ilginç..inşallah fakedir

Canim kardesim hep iyi ve guclu ol ...
Hayatta hicbirsey seni pes ettirmesin...
Bu arada hangi bolumu kazandigini sormayi unutmustum biraz gec oldu ama buradan sorayim...

Kucuk sorunlara takilip kalma ...
Bundan sonra seni hicbirsey yikamasin..
Bu sana abla nasihati..
Sen sozverdigin yolda hizli adimlarla ilerliyorsun sakin durma...
Bana sordugun soru vardiya gerci sen cevabini vermissin..
Bence tamamen pisikolojik ..
Sakin buna takilipda kendini uzme...
Guzel kalbinin karsiligini allah sana en iyi sekilde verecektir..
Seni sevgiyle kucakliyor ve cok cok opuyorum...

canım ben snein konunu hep okudum ama yorum yazamadım çünkü ne yazacağımı bilemdim şimdi merakettim hangi ünv. hangi bölümü kazandın inşallah istediğin yerdir helal olsun sana inşallah cvp yazarsın bilgimiz olur hangi ünv olduğunu yazma yada sadece bölümünü yaz istersen.

bende ınandım soylekı arakdasta ornek vermıs zaten o zamnkı cocuklarla sımdıkı cocuklar cok farklı hem bılse farkınd abıelolsa bu cocuk hıcbısey hıcbı harektı onu suclu yapmaz bence yanı art nıyetlı olmaya gerek yok konu gercek olmasa bıle boyle denmemelı yanı sankı acık arar tarzda yazıla rgordum ben de kendımden ornek vereyım 30 yasındayım ınanın cocukken yan ıılkokuldayken annemle babamı bı gece dudak dudaga öpüşürken gördüm ve agladım napıyoalr dıye ertesı gun ablamlara dedım aglayarak bana güldüler bu normal bsıey ılerde anlayacaksın dıye düşünün onu ıdrak edemedım cunku bılmıyopdum ne anlama geldıgnı kötü bısey sandım o yuzden bence bı cocuk herseyı bızım bakltıgımız gözle göremz lutfen bunu düşünüp öyle yazalım kendı fıkrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…