gerçekten çok isterim o pisligin cezasını almasını başkalarınında aynı durumu yaşamamasını ama aileme söyleyemiyorum inanmayı bir kenara koyayım kimse duymasın isterler bu şikayetçi falan olmazlar ki belki zamanında söylemeliydim ama artık gerçekten çok geç..
Anlıyorum güzelim,sende çocuk olmadan büyüyenlerdensin.Okumayı istiyosun güzelde puan almışsın,Oku tatlım herkesi ez geç ama oku mesleğini eline al .İnanki bu bile endini güçlü hissetmen için çok büyük bir nimet.Ayaklarının üzerinde dur.Bir şeyi istedikten sonra herşey olur canım benim.Madem ailen anlamıycak ,saklamaya çalışıcak yazdıklarından anlıyorumki sen çok cesur bir kızsın.Mesleğini eline al,aynı zmanda destek alma imkanın varsa al tatlım.Daha sonra o gücü kendinde bulduğunda ,kimselere boyun eğmeyecek duruma geldiğinde hakkını arar o vicdansızdan bunun hesabını sorarsın er yada geç .Ama şunu senden bir ablan olarak rica ediyorum tatlım sakın ha sakın hayatından vazgeçme.Seni senden başka kimse düşünmez.Hayatına sıkı sıkı tutun ,bu bir sınav güzelim.Çok çok zor tahmin edebiliyorum.Öncelikle jinekologa gıt ve siğillerinden kurtul canım benim.Burdan başla gerisi geliceltir.Ailenin baskısından da usanmışsın belliki.Bilmiyorum buna cesaretin varmı ama eğer cesaretn ve imkanın varsa ünivide başka şehirde oku.İnsanalra güvenmek te çok zorlanıcaksın ama unutma güzelim her insan o pislik kadar aşşagılık değil.Sen çok temiz bir kızsın ALLAH ım bundan sonra karşına ter temiz insanlar çıkartsın.RABBİM yolunu bahtını açık etsin.Hayatını başkalarının ellerine teslim etme,hayatından vazgeçme ,kendinden vazgeçme kardeşim..
benimde başımdan buna benzer olay geçti. Tecavüz değilde tacizi yaşadım ben. 12-13 yaşındadım o zamanlar. Yan komşum birgün sana pantolon getirdim al diye beni eve çağırdı. O kadar iyi anlaşırız ki, hiç aklımdan kötü birşey geçmedi. Gittim. Evde kimse yokmuş, girince tedirgin oldum ama hemen alır geçerim dedim. Odaya gitti, bana seslendi, bak burda bikaç tane var gel seç dedi. Bende saf, gittim! Seçtim birini ben gideyim dedim dur otur falan dedi, sohbet etmeye çalıştı ama ben öyle tedirgin oldum öyle korktum ki, nasıl kaçarım fln die odada göz gezdirmeye başladım, en kötü camdan atlarım fln diye düşünmeye başladım. Sonra gel otur fln dedi yatağı gösterdi, hayır gidicem dedim annem evde merak eder yemek yiyiyorduk diye yalan söyledim ki annem fln evde yok yalnızdım. Bana sarıldı kucağına oturttu yatağa yuvarlandı sırt üstü, bende kucağındayım, üstüne düştüm, napiosun ya gidicem ben diye bağırdım, annem evde deyince tedirgin oldu hadi git bakalım dedi bıraktı beni, birdaha da onların evine gitmedim, çok korktum. Aileme bunu anlatamadım. Ki ailem kesinlikle bana inanırdı, arkamda dururlar benimle ilgilenirlerdi. 8yaşında falanda değildim. Istanbulda yaşıyorum, cahil hiç değilim. Ama ben bile anlatamadım. Bunlar kolay şeyler değil. Allahıma şükür başıma daha kötüsü gelmedi. Ben seni anlayabiliyorum canım. çok zor birşey. Bunu ilk defa buraya yazdım, ne bir arkadaşıma nede başke birine anlatabildim. Korku çok büyük etken bu durumlarda... Allah yardımcın olsun. Artık unut gitsin önüne bak...
unutmak çok zor hatta imkansızz
peki unutamicaksın diye bunu hergün kendine hatırlatıp gününü zehir mi edeceksin? Artık üniversite öğrencisi olacaksın bak, silkelen toparlan kendine gel.... Hepimiz senin mutluluğun için yazıyoruz burda, unutamicam diye şartlandırıp mutsuz edeceksen kendini hiç uğraştırma bizi he???
eskiye göre daha iyiyim ama nasıl unutuyum ki unutmak bende istiyorum ama olmuyo gerçekten çok denedim bunu laf olsun diye demiyorum
o anı gözünün önünden silmelisin bir kere. Erkek arkadaşın var mı yada hiç oldu mu? Bazen kızların başından böyle bir olay geçtiğinde korkarlar erkeklerden kaçarlar. Sen sakın yapma, insanlara güvenmekten korkma. Her erkek sana kötü yaklaşıcak, canını yakıcak, seni üzecek diye düşünme. Onlara bir şans ver. Birgün sana bunları unutturacak bir sevdiğin çıkacak güven bana. Zamanla o hatıralar silinecek gözünün önünden. Hayat sadece kızlık zarından, evlenmekten, ilk geceden ibaret değil. Artık olaya o açıdan bakma. Sen ayakları yere basan bir genç kızsın artık. Bu olay o köyde gömülü kaldı, önünde upuzuun bir yol var. O kötü güne çakılı kalıp güzel günlerini yiyitme derim ben... Hayatta hep gül, yaşamın iyi taraflarına bak. Yaşıyorsun ve hayatını güzelleştirmek senin elinde, hadi sıva kollarını, inşaatına başla... Temelini at, gerisi gelecektir...
ilk kez hayatta mutlu oldum sınav puanım bekledigiminde üstünde geldi güzel bi bölüme yerleşecegim sanırım tavsiye ve destekleriniz için ayrı ayrı teşekür ediyorum hepinize hakkınızı helal edin.........
Canım bu mesajını okuyunca o kadar çok sevindim ki. Dilerim istediğin bölümü okursun. Bence bu başlıkta artık bu başarın konuşulsun. Geçmiş de bir şekilde çöpe gitsin. Senin hayatın şimdi başlıyor. Dilerim bundan sonra hep mutlu olursun. Kazandığın zaman da burada hep beraber kutlayalım.
inşallah başka şehire gitcem zaten ögretmenlerim fialan sogolsunlar bana burs ayarlıyacakalr biliyolar babamın huyunu okutmak istemiyor beni ama ben kendi hayatımı kendim kazanacagım gerçektende öle insanın Allah tan ve kendinden başka kimsesi yok ALLAH RAZI OLSUN
Afferin sana canim benim......
Iste boyle bak nekadar guzel ,yazilarindan boyle pozitif enerji almak harika ...
Kimbilir Senin gibi niceleri bu konunu gorup devamini okuyunca bizde yapabiliriz diyecekler..
Nekadar guzel....
Istedigin puani aldigini okuyunca cok sevindim ,bak gordunmu onunde kapilar artik acilmaya basladi, karanlik aydinliga donmeye basladi ,insan isteyince herseyi yapabilir azim , istek vede karanliga teslim olmamak hepsi bu....
Allah boyle insanlarin herzaman yaninda olur...
Dilerim tum hayallerin gercek olur, bizede bunlari okuyup mutlu olmak kalir...
Seni alnindan opuyorum...
Haydi yol aciliyor ilerleme zamani.....
ögrenci yurtlarında bekaret raporu mu istiyorlar arkadaşım öyle dedi bana dogru mu acaba
İstediğin puanı almana sevindim.İnşallah bundan sonra hayatında hep güzellikler olsun.
Senden özel bir ricam var. Artık hayat başlamadan bitti konusubu ve kdrsz nickini kullanma. yeni bir isim yeni bir konu ile seni kk da görmek istiyorum. O başlık altında değil aç yeni bir konu yeni hayatım de ve ordan bize güzel haberler ver...
teşekür ederim sizin sayenizde oldu bişeyler yapabilecegime inandıgım için oldu çok sagolun :) artık mutluyum kendime geldim sayenizde
ögrenci yurtlarında bekaret raporu mu istiyorlar arkadaşım öyle dedi bana dogru mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?