Hayat başlamadan bitti

Anlıyorum güzelim,sende çocuk olmadan büyüyenlerdensin.Okumayı istiyosun güzelde puan almışsın,Oku tatlım herkesi ez geç ama oku mesleğini eline al .İnanki bu bile endini güçlü hissetmen için çok büyük bir nimet.Ayaklarının üzerinde dur.Bir şeyi istedikten sonra herşey olur canım benim.Madem ailen anlamıycak ,saklamaya çalışıcak yazdıklarından anlıyorumki sen çok cesur bir kızsın.Mesleğini eline al,aynı zmanda destek alma imkanın varsa al tatlım.Daha sonra o gücü kendinde bulduğunda ,kimselere boyun eğmeyecek duruma geldiğinde hakkını arar o vicdansızdan bunun hesabını sorarsın er yada geç .Ama şunu senden bir ablan olarak rica ediyorum tatlım sakın ha sakın hayatından vazgeçme.Seni senden başka kimse düşünmez.Hayatına sıkı sıkı tutun ,bu bir sınav güzelim.Çok çok zor tahmin edebiliyorum.Öncelikle jinekologa gıt ve siğillerinden kurtul canım benim.Burdan başla gerisi geliceltir.Ailenin baskısından da usanmışsın belliki.Bilmiyorum buna cesaretin varmı ama eğer cesaretn ve imkanın varsa ünivide başka şehirde oku.İnsanalra güvenmek te çok zorlanıcaksın ama unutma güzelim her insan o pislik kadar aşşagılık değil.Sen çok temiz bir kızsın ALLAH ım bundan sonra karşına ter temiz insanlar çıkartsın.RABBİM yolunu bahtını açık etsin.Hayatını başkalarının ellerine teslim etme,hayatından vazgeçme ,kendinden vazgeçme kardeşim..

inşallah başka şehire gitcem zaten ögretmenlerim fialan sogolsunlar bana burs ayarlıyacakalr biliyolar babamın huyunu okutmak istemiyor beni ama ben kendi hayatımı kendim kazanacagım gerçektende öle insanın Allah tan ve kendinden başka kimsesi yok ALLAH RAZI OLSUN

unutmak çok zor hatta imkansızz

unutmak çok zor hatta imkansızz

peki unutamicaksın diye bunu hergün kendine hatırlatıp gününü zehir mi edeceksin? Artık üniversite öğrencisi olacaksın bak, silkelen toparlan kendine gel.... Hepimiz senin mutluluğun için yazıyoruz burda, unutamicam diye şartlandırıp mutsuz edeceksen kendini hiç uğraştırma bizi he???

eskiye göre daha iyiyim ama nasıl unutuyum ki unutmak bende istiyorum ama olmuyo gerçekten çok denedim bunu laf olsun diye demiyorum

eskiye göre daha iyiyim ama nasıl unutuyum ki unutmak bende istiyorum ama olmuyo gerçekten çok denedim bunu laf olsun diye demiyorum

o anı gözünün önünden silmelisin bir kere. Erkek arkadaşın var mı yada hiç oldu mu? Bazen kızların başından böyle bir olay geçtiğinde korkarlar erkeklerden kaçarlar. Sen sakın yapma, insanlara güvenmekten korkma. Her erkek sana kötü yaklaşıcak, canını yakıcak, seni üzecek diye düşünme. Onlara bir şans ver. Birgün sana bunları unutturacak bir sevdiğin çıkacak güven bana. Zamanla o hatıralar silinecek gözünün önünden. Hayat sadece kızlık zarından, evlenmekten, ilk geceden ibaret değil. Artık olaya o açıdan bakma. Sen ayakları yere basan bir genç kızsın artık. Bu olay o köyde gömülü kaldı, önünde upuzuun bir yol var. O kötü güne çakılı kalıp güzel günlerini yiyitme derim ben... Hayatta hep gül, yaşamın iyi taraflarına bak. Yaşıyorsun ve hayatını güzelleştirmek senin elinde, hadi sıva kollarını, inşaatına başla... Temelini at, gerisi gelecektir...

erkek arkadaşım oldmadı olcaktı olmadı çok baglandım ama çok garip düşünceleri var o yüzden onla arkdaşlıgımı dahi kestim görüşmüyorum evet bu hayat için kendim için bir adım attım puanım güzel istedgim meslekte olursa daha güzel olacak unutmak çok istiyorum herşeyden çok bilmiyorum inşallh başarırım artık kendime daha çok güveniyorum kendimi suçlamalarım bitti o bile çok güzel

Canım bu mesajını okuyunca o kadar çok sevindim ki. Dilerim istediğin bölümü okursun. Bence bu başlıkta artık bu başarın konuşulsun. Geçmiş de bir şekilde çöpe gitsin. Senin hayatın şimdi başlıyor. Dilerim bundan sonra hep mutlu olursun. Kazandığın zaman da burada hep beraber kutlayalım.

inşallah çok güzel olur sagolun:)

Afferin sana canim benim......

Iste boyle bak nekadar guzel ,yazilarindan boyle pozitif enerji almak harika ...
Kimbilir Senin gibi niceleri bu konunu gorup devamini okuyunca bizde yapabiliriz diyecekler..
Nekadar guzel....
Istedigin puani aldigini okuyunca cok sevindim ,bak gordunmu onunde kapilar artik acilmaya basladi, karanlik aydinliga donmeye basladi ,insan isteyince herseyi yapabilir azim , istek vede karanliga teslim olmamak hepsi bu....
Allah boyle insanlarin herzaman yaninda olur...
Dilerim tum hayallerin gercek olur, bizede bunlari okuyup mutlu olmak kalir...
Seni alnindan opuyorum...
Haydi yol aciliyor ilerleme zamani.....

teşekür ederim sizin sayenizde oldu bişeyler yapabilecegime inandıgım için oldu çok sagolun :) artık mutluyum kendime geldim sayenizde

ögrenci yurtlarında bekaret raporu mu istiyorlar arkadaşım öyle dedi bana dogru mu acaba

yok öyle birşey kim uyduruyor böyle safsataları anlamıyorum

sadece sağlık raporu istiyorlar o da basit birşey hemen alıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin puanı almana sevindim.İnşallah bundan sonra hayatında hep güzellikler olsun.

Senden özel bir ricam var. Artık hayat başlamadan bitti konusubu ve kdrsz nickini kullanma. yeni bir isim yeni bir konu ile seni kk da görmek istiyorum. O başlık altında değil aç yeni bir konu yeni hayatım de ve ordan bize güzel haberler ver...

tabiki en kısa sürede :)teşekür ederim..

teşekür ederim sizin sayenizde oldu bişeyler yapabilecegime inandıgım için oldu çok sagolun :) artık mutluyum kendime geldim sayenizde

Canim benim...
Ne demek hayat insanlara iyiyi kotuyu herseyi gosteriyor ,onamli olan herzaman iyi gunde insanlarin yaninda olmak degil ...
Asil olan, kotu gunde birbirimize destek olmakdir bu insani gorevimiz ,ayrica insan oldugumuzu bize hatirlatan yegane birsey....
Asil tesekkuru ben sana ediyorum ...
Zayif olmaman ,guclu olman ,hayata ben yikilmadim dedigin icin ...
Nice insanlar varki en kucuk birseyde hemen pes eden ...
Bizlere aslinda hicbirsey icin pes edilmeyecegini kanitladigin icin...
Daha ne soyleyeyimki ?
Simdi yapman gerekeni biliyor ve o yolda ilerliyorsun , bize buyuk bir umit veren sensin ....
Senin burada tek birsey yazmani istiyorum...
Basardim; istedigim seyi yaptim ,artik elimde guzel bir meslegim ve bu yolda iyi bir kariyerim var ,ayrica beni cokda mutlu eden esim ,sevgilim ve sevdigim var...
Iste budur ...
Opuyorum seni canim ....

Son düzenleme:
bu arada üzerinden ne kadar süre geçmiş olursa olsun şikayette bulunabiliyorsunuz ve kanıtlamak zorunda da değilsiniz, bunu şikayette bulunmanız kanıt olarak sayılıyor toplumumuzda bayanların bunu itiraf etmeleri zor olarak görüldüğü için bu konuda istismar yapılmayacağı düşünülerek böyle hazırlanmış. benim bildiğim kadarıyla yasa böyle ama avukat arkadaşlar daha ayrıntılı açıklarlar eminim, internette de aratırsan bulabilirsin yasalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…