Hayat başlamadan bitti

benim liseden bi erkek arkadaşım tecavüze uğramıştı.. Babası farklı bi ile taşındı.. Eminim çocuk perişan günler gecirmiştir...

Yanlız şuan duydum üni okumuş iyi bi işi varmıi, toparlanmış hatta nışanlanmış....

Senin durumunda cok acı.. Ne denir ne söylenir bilemiyorum ama yerinde olsam ilk önce durumu annemle paylaşırım..

Sonra psikoloğa giderim burda anlatman yada geceler boyu bunu düşünmenin sana üzüntüden başka bi artısı olmaz..

Sonra daha 19 yaşındasın hayata 4 elle sarıl üni.hedefle hayatını kur.. Bak bunun için en güzel yaştasın...

Taşıyacak bi yükün olmassa bu olayın etkisinden kurtulamassın .. Biliyorum zor ama o kötü bi rüya idi de uyan ve jayatına 4 ele sarıl...

sürekli kendi suçummuş gibi gördüm o yüzden kimseye diyemedim yoksulluk şiddet bunları yaşayan varsa anlar beni şimdi herşey iyide noluyo kendimi bulamıyorum

annemle paylaşırsam eger babam kesin duyar ondan korkuyorum yoksa derim belki ilerde söylerim şuan söylemek istemiyorum

Sizinle bu konuyu tartışma alanına çevirmek istemiyorum,kendiniz bilirsiniz ben size yorum yazın veya yazmayın diyemem zaten.Sadece bu kadar polemik hevesi nerden onu merak ediyorum.
Benim de bir yorum yapma hakkım var unutmayınız..

seni burda en iyi anlayan benmdir emin ol. Bi cok arkadasımız söyleseydin diyor ama bu hicte kolay bisey deil sizin basınıza gelmis olsa o an saglıklı düsünemezdiniz. o an hc bisey düsünemiyorsunuz ve yıllar gectkce dha cok saklama geregi duyuyorsunuz kendnize bile zor anlatıyosunuz yasadgınız durumun acısını. o yüzden neden söylemedn diye yargılamak yerine bence moral verelim. yasamayan bilemez cok ciddi bi durum ve öyle söyleseydin dicek kadar basit olsa keske ve söyleyebilsek. canım benm hayatına devam etmek zorundasın ne olursa olsun umarım bi gün mutlu olursun ve hersey düzene girer belki hayatın boyunca unutamayacaksın ama bu acıyı bastıracak büyük mutluluklarda yasayacaksın dualarını eksik etme hergün dua et icten edilipte karsılıgı olmayan duanın oldugunu sanmıyorum ben. ben herseye ragmen tutunuyorum hayata dört elle hemde. ailem icin kendm icin. sende yapabilirsin mecbursun.:85:

ablacım tecavüzün t sini bilmezdim taşındılar 1 sene sonra evlendi gitti hiç kimse kalmadı bide bana en son kimseye söyleme öldürürüm seni dedi o hatırımda kalan

Canım ben bi ablan olarak elimden geldiğince desteğin olmak isterim, özelden mesaj atabilirsin istediğin zaman.

Kendine iyi bak Allah'ım yardımcın olsun

annemle paylaşırsam eger babam kesin duyar ondan korkuyorum yoksa derim belki ilerde söylerim şuan söylemek istemiyorum

söyleme tamam ama bu olayın etkisinden kurtulman için doktora gitmeli ve hayatını anlamlı kılmak için üni, iş, gelecek derdine düşmelisin...

Allaha bol bol dua et ve geleceğini kur.... tamam hiçkimsenin haketmedği bi olay ama bak yıllların üzülşmekle geciyo...

teşekür ederim çok moral verdiniz inşallah bilmiyorum

ediyorum zaten şuan yaşıyosam sadece inancımdan ve allah korkusundan yoksa bilirdim bi kutu ilaç içmeyi bende

teşekür ederim çok moral verdiniz inşallah bilmiyorum

rica ederm canım bnde böyle bisey yasadım hatta burda konu actım anlattım okuyabilirsin benm akrabamdı bunu yapan ve yıllarca burnumn dibindeydi. buna ragmen hayata tutunduysam sende yaparsın. Anneme söyledim ben ve rahatladım sede yapabilirsin canım en azından annene söyleyebilirsin o da sen istersen tabi istemezsen icinde tutmaya devam edersin annen seni anlayabilecek biriyse seni rahatlatır söylemen

ne iğrenç insanlar var yaaa allah belasını versin o adamın tatlımmm allah senin de yardımcın olsun

şu günleri bi atlatıyımda söyşerim belki bilmiyorum sanada geçmiş olsun benim akrabam degildi ama köylümüzdü evlendi barklandı kurban oldugum allahım çektigimin bin beterini çektirsin işallah

bence anlatmalısın cnm neden bu kadar zaman sakladn kı keşke daha önce anlatsaydn.süründürseydin o adi herifiinsan bıle olamaz o allah beterını yaşatsın ona.8 yaşında ufacık bir çocuga nasıl tatmın amaçlı bakılablır.yazıklar olsnnn ona.ailenle konş bnde bı an önce ölene kalan saklayamassnki..

belki biraz daha sonra buna kendimi hazır hissetmiyorum kendim iyileşmeden onlara bşi dersem onlarda ters tepki verirlerse dayanamam buna gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…