benim liseden bi erkek arkadaşım tecavüze uğramıştı.. Babası farklı bi ile taşındı.. Eminim çocuk perişan günler gecirmiştir...
Yanlız şuan duydum üni okumuş iyi bi işi varmıi, toparlanmış hatta nışanlanmış....
Senin durumunda cok acı.. Ne denir ne söylenir bilemiyorum ama yerinde olsam ilk önce durumu annemle paylaşırım..
Sonra psikoloğa giderim burda anlatman yada geceler boyu bunu düşünmenin sana üzüntüden başka bi artısı olmaz..
Sonra daha 19 yaşındasın hayata 4 elle sarıl üni.hedefle hayatını kur.. Bak bunun için en güzel yaştasın...
Taşıyacak bi yükün olmassa bu olayın etkisinden kurtulamassın .. Biliyorum zor ama o kötü bi rüya idi de uyan ve jayatına 4 ele sarıl...
imeldaguney,
konu sahibinin yazdıklarınıdan yola çıkarak doğru olup olmadığını anlamaya çalışıyorum.
konunun doğru olduğuna pek ihitmal vermiyorum dedim mesajımda dikkatinizi çekerim.
ricanızı gereksiz bulduğum için yazdım zaten, en doğal olan yorum yapma hakkımı kullanarak..
Canım ben senin konuna inanıyorum ama şöyle de bir durum var .Tamam ailenden şiddet görüyorsun,ilgisizler sana karşı ama 8 yaşındaki bir kız çocuğuna bıçak dayansa mutlaka ailesine söyler diye düşünüyorum.Yani sen bu olayı yaşadığında küçükmüşsün muhtemelen tecavüz edildiğini çok sonra anlamışsındır dayak yediğini düşünüp söyleyebilirdin ailene.
Birde o sapık sana sonradan saldırmaya kalktı mı yine,olay duyulmamış ya.
ablacım banyo falan yapmadım ben sadece dere akıyodu bacaklarımı falan yıkatım allah hiç kimseye yaşatmasın tabiki
annemle paylaşırsam eger babam kesin duyar ondan korkuyorum yoksa derim belki ilerde söylerim şuan söylemek istemiyorum
seni burda en iyi anlayan benmdir emin ol. Bi cok arkadasımız söyleseydin diyor ama bu hicte kolay bisey deil sizin basınıza gelmis olsa o an saglıklı düsünemezdiniz. o an hc bisey düsünemiyorsunuz ve yıllar gectkce dha cok saklama geregi duyuyorsunuz kendnize bile zor anlatıyosunuz yasadgınız durumun acısını. o yüzden neden söylemedn diye yargılamak yerine bence moral verelim. yasamayan bilemez cok ciddi bi durum ve öyle söyleseydin dicek kadar basit olsa keske ve söyleyebilsek. canım benm hayatına devam etmek zorundasın ne olursa olsun umarım bi gün mutlu olursun ve hersey düzene girer belki hayatın boyunca unutamayacaksın ama bu acıyı bastıracak büyük mutluluklarda yasayacaksın dualarını eksik etme hergün dua et icten edilipte karsılıgı olmayan duanın oldugunu sanmıyorum ben. ben herseye ragmen tutunuyorum hayata dört elle hemde. ailem icin kendm icin. sende yapabilirsin mecbursun.:85:
söyleme tamam ama bu olayın etkisinden kurtulman için doktora gitmeli ve hayatını anlamlı kılmak için üni, iş, gelecek derdine düşmelisin...
Allaha bol bol dua et ve geleceğini kur.... Tamam hiçkimsenin haketmedği bi olay ama bak yıllların üzülşmekle geciyo...
teşekür ederim çok moral verdiniz inşallah bilmiyorum
canım ben bi ablan olarak elimden geldiğince desteğin olmak isterim, özelden mesaj atabilirsin istediğin zaman.
Kendine iyi bak allah'ım yardımcın olsun
rica ederm canım bnde böyle bisey yasadım hatta burda konu actım anlattım okuyabilirsin benm akrabamdı bunu yapan ve yıllarca burnumn dibindeydi. Buna ragmen hayata tutunduysam sende yaparsın. Anneme söyledim ben ve rahatladım sede yapabilirsin canım en azından annene söyleyebilirsin o da sen istersen tabi istemezsen icinde tutmaya devam edersin annen seni anlayabilecek biriyse seni rahatlatır söylemen
yarın bigün evlendiğinde nolcak[/bilmiyorum nolcak ama evlenmicem meslegimi işimi kurmadan şuanda yok öle bi niyetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?