belki biraz daha sonra buna kendimi hazır hissetmiyorum kendim iyileşmeden onlara bşi dersem onlarda ters tepki verirlerse dayanamam buna gerçekten
anlıyorum cnm.Allah sana güç versin.Herşey bir önce yoluna girer dilerm.
konu yalan mı gerçek mi bilemeyiz hiç birimiz ama şu bi gerçek ki
araştırmalar doğrultusunda ;cinsel tacize uğrayan çocukların büyük bir çoğunluğu ailesine söyleyemiyor..ne olduğunu anlamıyorlar fakat ortada yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunun, olmaması gereken bir şeyler olduğunun farkındalar, suçlanmaktan korkuyorlar, utanıyorlar..hatta cinsel konuları konuşmanın ayıp olduğunu düşündüklerinden uzun zaman tacize maruz kalan çocuklar bile var.. yani 8 yaşındayken gidip ailesine bunu söyleyememesi olası..[ daha cinselligi bilmeden yaşadım bilmiyodum anlıyosun bişeyler ters ama şuda bi gerçek ki anne elime diken battı dedginde kör müsün dyen birine ne dye blirsin ki
inşallah sagol herşeye hazırlıklı olmalıyım çünkü babam dye blir senin gbi kızım yok dye hayyatta tek başımayım ozamn hepten yanlız kalırım
imeldaguney,
polemik meraklısı olsa idim senin yaptığını yapar,uzatırdım konuyu..
inanmayanların yorum yapmamasını tercih ederdim demeni saçma buluyorum
yorum yapma hakkın yok demedim sana ya da başkasına.. neyse herkes algılamak istediğini alıyor.
mesajlarımı tekrar okursan belki anlarsın anlatmak istediklerimi..
her neyse kızın konusunu dağıtma niyetinde değilim...
konu sahibine doktora gitmesi tavsiyesinde bulundum.. sanırım gitmedin hiç? ne durumda olduğunu biliyormusun kdrsiz
Bir çocuğun 8 yaşında yaşadığı korkunç bir durumda, ailesi anlayışlı olsa bile sanki kendisi suçluymuş gibi bir psikolojiye girmesi olağan bir durum bence.
kdrsiz
psikolojik tedavi değil, kadın hastalıkları uzmanına falan gittin mi onu soruyorum..rahim kanseriyle ilgli bişeyler sormuşsun forumdan o yüzden.
8 yaşında bir kız çocuğu annesi olarak her zaman ettiğim duayı tekrarlamak istiyorum:
Allahım sen yavrularımızı iyilerle karşılaştır, kötülerle savaşma gücü ver. Amin...
Canım sen de bir an önce hem psikolojik destek al, hem de siğillerinle ilgili olarak bir kadın doğum uzmanına görün.
Ayrıca aklıma gelmişken, siğiller cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Genelde erkekten kadına geçer. Uzun süre uyku döneminden sonra vücudun bağışıklık sisteminin çöktüğü bir durumda siğiller ortaya çıkarlar.
İleride o ........i yakalatmak için elinde bir kanıtın olabilir belki bu şekilde.
Mutlaka onda vardır o siğiller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?