Hayat başlamadan bitti

konu yalan mı gerçek mi bilemeyiz hiç birimiz ama şu bi gerçek ki
araştırmalar doğrultusunda ;cinsel tacize uğrayan çocukların büyük bir çoğunluğu ailesine söyleyemiyor..ne olduğunu anlamıyorlar fakat ortada yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunun, olmaması gereken bir şeyler olduğunun farkındalar, suçlanmaktan korkuyorlar, utanıyorlar..hatta cinsel konuları konuşmanın ayıp olduğunu düşündüklerinden uzun zaman tacize maruz kalan çocuklar bile var.. yani 8 yaşındayken gidip ailesine bunu söyleyememesi olası..

böyle şeyler okuduğumda yapacak yorum bulamıyorum tutuluyorum resmen.
tek bildiğim hiç bir günah cezasız kalmaz er ya da geç bu dünyada veya ahirette o pislik çeker cezasını.
Allah yardımcın olsun canım sen dik durmaya kendin için güçlü bir hayat kurmaya devam et.

imeldaguney,

polemik meraklısı olsa idim senin yaptığını yapar,uzatırdım konuyu..
inanmayanların yorum yapmamasını tercih ederdim demeni saçma buluyorum
yorum yapma hakkın yok demedim sana ya da başkasına.. neyse herkes algılamak istediğini alıyor.
mesajlarımı tekrar okursan belki anlarsın anlatmak istediklerimi..
her neyse kızın konusunu dağıtma niyetinde değilim...

konu sahibine doktora gitmesi tavsiyesinde bulundum.. sanırım gitmedin hiç? ne durumda olduğunu biliyormusun kdrsiz

inşallah sagol herşeye hazırlıklı olmalıyım çünkü babam dye blir senin gbi kızım yok dye hayyatta tek başımayım ozamn hepten yanlız kalırım

senin bir suçun yokki..ufacık bir çocukken savunmasız kalman çok doğal..kendını suçlamalı bence kızını koruyamadgı için..sıkma canını senin hiç bir kabahtn yok allah yardm eder sıkıntılı zamanlrda içini temiz tut cnm..

Uzatmadınız çünkü ...

Ben de en başta benim yaptığım yoruma tekel yorumu yapmamanızı tercih ederdim.Gerçekten herkes algılamak istediğini algılıyor.Mesajlarınızı tekrar okumama gerek yok çok şükür ilk okumada anlayabiliyorum.Burda kızın dediklerini sorgulayarak suçladınız,destek olmaktansa açığını aradınız.
Ayrıca benim de konuyu dağıtmak gibi bir niyetim yok zaten

kdrsiz
psikolojik tedavi değil, kadın hastalıkları uzmanına falan gittin mi onu soruyorum..rahim kanseriyle ilgli bişeyler sormuşsun forumdan o yüzden.

çok geçmiş olsun kim tarafından tecavüze uğradın

evet canım
o yaşta yaşadıklarını gidip ailene söyleyememeni anlıyorum , bunu yaşayan çocukların bi çoğu söyleyemiyor ki..

arkadaşlar çocuklarınıza anne-babayla herşeyi konuşabilecekleri, utanmamaları gerektiği konusunun ısrarla üzerinde durun!

Bir çocuğun 8 yaşında yaşadığı korkunç bir durumda, ailesi anlayışlı olsa bile sanki kendisi suçluymuş gibi bir psikolojiye girmesi olağan bir durum bence.

bencede
mesela ben 6-7 yaşındayken okuldan bir arkadaş beni zorla yanağımdan öpmüştü teneffüste, oda aynı yaşlardaydı ama o kadar utanmıştım ve kendimi o kadar kötü hissetmiştim ki anlatamam.kimseyede söylememiştim
ki bu konu sahibinin anlattıklarıyla kıyaslanamaz bile

Son düzenleme:
off allahım içim şişti yemin ederim bu ne ş......sizlik yaaa,allah bildiği gibi yapsın o kansızı! onunda karısı,kardeşi,kızı vardır muhakkak takdir yüce mevlanın:95:

hala hastalıklarla ugraşıyorum dye bilirsiniz dk gt dye gttim geçenlerde bi devlet hastanesine akıntı problemim var ilaç kullandım ama geçmedi dedim kadın soyun kültür alıyım dedi dizlerimin bagı çözüldü yok hayr istemiyorum dedim agladım bile bakmadı oda kendin blirsin ilaç yazarım ama yine geçmez dedi kaldım ölece bilmiyorum napcamı özele gitmeyi herşeyi anlatmayı sonrada tedavi olmayı düşünüyorum

8 yaşında bir kız çocuğu annesi olarak her zaman ettiğim duayı tekrarlamak istiyorum:
Allahım sen yavrularımızı iyilerle karşılaştır, kötülerle savaşma gücü ver. Amin...

Canım sen de bir an önce hem psikolojik destek al, hem de siğillerinle ilgili olarak bir kadın doğum uzmanına görün.
Ayrıca aklıma gelmişken, siğiller cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Genelde erkekten kadına geçer. Uzun süre uyku döneminden sonra vücudun bağışıklık sisteminin çöktüğü bir durumda siğiller ortaya çıkarlar.
İleride o ........i yakalatmak için elinde bir kanıtın olabilir belki bu şekilde.
Mutlaka onda vardır o siğiller..

çok haklısın ablacım çok iyi bi kanıt olabilir aslında sgol destegin içinde ALLAHIM SENİN KIZINA VE SENİN GİBİ KIZI OLAN HERKESE BÖLE Bİ OLAY YAŞATMASI YÜREKLERİNDE SADECE SEVGİ OLSUN İŞALLAH

belkide o lanet olası adam 57:) cinsel bulaşıcı hastalık bulaştırmıştır sana allah korusun :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…