Hayat başlamadan bitti

tabiki şimdi daha kötü söylemeyi bende isterdim ama söyleyemedim şimdide söyleyemecegim bi gün söylemekle ölmek arasında bi tercih yapmak zorunda bırakılırsam kesinlikle ölümü seçerim...

Kızlar naçizane fikrimi belirtmek istiorum.
Konunun doğru olduğuna inanmayanların sorgulamak yerine cavap yazmamayı tercih etmelerini rica ediyorum, çünkü ne olursa olsun doğru olma ihtimali var ve doğruysa, zaten yaralı ve sıkıntılı, derdini paylaşmak için buraya açmış bi arkadaşımızı bi de bu şekilde üzmüş olucaz.

aynen şuan yemin ederimki aglıyorum bende isterdim herşey güzel olsun zor zamnaımda sırtımı yaslıcam birileri olsun ama olmadı işte ben kendimi biliyorum isteyerek kimseyle bişey yaşamadım bunu GÜZEL ALLAH IM bliyo

yok mu çevrende bir abla, abi.. güveneceğin biri.. ne bileyim komşu, akraba..teyze, hala vs...
baban o zihniyette bir adamsa inanmaz elbette bu işin 8 yaşındayken olduğuna.. benim mantığım almıyor sessiz kalabilişine bi yerde patlak verirdi bu konu..11 sene aradan sonra deşmenin de bir anlamı yok.. ne olmasını bekliyorsun?doktora git öğren durumunu madem kimseye söylemiyorsun..

8 yaşında.... kendine gelmeyi,üstünü başını yıkamayı akıl ediyosunda ailene söylemeyi akıl edemiyomusun? umarım yanılıyorumdur kusura bakma ama konun bana pekte inandırıcı gelmedi...

katılıyorum
gerçek olma ihtimalini düşünerek 19 yaşında bir genç kızı bu kadar naif bir konuda daha fazla üzmemeliyiz..

Canım sen kendini bi de böyle sıkmasana, isteyerek yaşadın veya istemeyerek yaşadın.İsteyerek yaşamak da tercih meselesi ayrıca.
Sanırım senin yaşadığın olayın baskısı haricinde, bi de duyulursa,belli olursa ne olur gibi bi sıkıntın var.
Onu bence şu an hiç düşünme sen ilk başta o yaşadığın olayın etkisinden kurtulmaya bak.

akıl edememekle alakası yok tabiki söylesem iyidi ama nolcaktı söylesem ozamn nası susmayı tercih ettiysem yine aynı susuyorum inanmaya bilirsiniz tabiki oda sizin bileceginiz iş

konunun doğru olduğuna pek ihitmal vermeyen biri olarak şunu diyebilirim.
İnsanların akıl vermek için mesaj yazma hakkı olduğu gibi, inanmayan biri olarak da kimseye hakaret etmediğim sürece benim yazma hakkım da var.
kimsenin tekelinde değil bu durumda..
doğru olma ihtimali kadar yalan olma ihtimalini de göz önünde bulundurursak,
bu kadar insanın yalan bir konu üzerinden vaktini almış olması ihtimalini de düşünmek gerekir.
burda defalarca aynı şey oldu çünkü..

Haklısınız yalan da olabilir,
Ama yalan olduğuna inandığınız ve vakit harcanmasını istemediğiniz bir konuda bu kadar vakit harcamanız da ilginç.
Ayrıca tekel olduğu konusunda bi yorum yapılmadı sadece bir ricaydı kendi adıma konuşmam gerekirse

sizde haklısınız ama ben okadar ezildim ki anlatamam şiddet dayak korktum söylemedim bilseler noludu ozamn bilmiyorum siz napardını peki sürekli hep şiddt görüyosunuz hor görülüyosunuz bunu yapan anneiz aileniz söyler mydiniz yada kime söylerdiniz

ölmek isteyipte ölemeyen bi ben varım heralde 8 yaşında bitti hyatım okula giderken ugradıgım tecavüz ve ailemin çok baskıcı olması söyleyememm bundan büyük dert olabilir mi

ayyy bayılcam şimdiii...nası cezası kalır nası bi sapıklıktır bu 8 yaşındaki bi kıza tecavüz..insan diyemem hayvan hiç diyemem hakaret etmiş olurum hayvanlara..cehennem luzumsuz değil canımm..yakıt lazım yakıtt..şeytanlaşmış bu yaratık...

bu çook ciddi bi konu hepimizin evladı var kimse istemez böyle bişeyle karşılaşmak ALLAHTA karşılaştırmasın ...

çelişkiler var bu tarz bişey arkadaşımda yaşadı ama anlattı insan anlatmadan duramaz hele 8 yaşında bunun zararı olduğunu idrak edemedin banyo yapmayı nasıl düşündün..neyse doğruysa ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

ablacım banyo falan yapmadım ben sadece dere akıyodu bacaklarımı falan yıkatım ALLAH HİÇ KİMSEYE YAŞATMASIN TABİKİ

imeldaguney,

konu sahibinin yazdıklarınıdan yola çıkarak doğru olup olmadığını anlamaya çalışıyorum.
konunun doğru olduğuna pek ihitmal vermiyorum dedim mesajımda dikkatinizi çekerim.
ricanızı gereksiz bulduğum için yazdım zaten, en doğal olan yorum yapma hakkımı kullanarak..

kdrsiz, annem babam değer vermeyen biri ise eğer ben söyleyecek birini bulurdum.. mesela okulda öğretmenin de olabilir.
bunca ailesel soruna rağmen tecavüz yaşadığını gizleyebilmen, kimseyle paylaşmamış olman çok zor.
madem bunu başardın? şimdi ne yapmak istiyorsun? git bir doktora görün durumunu öğren..
bu saatten sonra kimsenin sana inanmayacağını da biliyorsun, kendini kurtarmaya bak..
madem söylediklerin doğru o kişiyi cezalandırmazsın zaten bu saatten sonra..yapacak bişeyin yok çünkü

Canım ben senin konuna inanıyorum ama şöyle de bir durum var .Tamam ailenden şiddet görüyorsun,ilgisizler sana karşı ama 8 yaşındaki bir kız çocuğuna bıçak dayansa mutlaka ailesine söyler diye düşünüyorum.Yani sen bu olayı yaşadığında küçükmüşsün muhtemelen tecavüz edildiğini çok sonra anlamışsındır dayak yediğini düşünüp söyleyebilirdin ailene.

Birde o sapık sana sonradan saldırmaya kalktı mı yine,olay duyulmamış ya.

Olayı şu an kendi yaşadığınız koşullarda değilde köyde yaşayan biri olarak düşünürseniz zaten neden söyleyemediğini anlayabilirsiniz. Cinselliği çocuklar bilir ama nasıl bilir. Cinselliği hep gizlenen bir şey ve kötü birşey olarak bilir çocular. Ayıptır yasaktır. Tam olarak yaşananları bilmezler ama kadınla erkeğin ayıp ve yasak şeyler yaptığnı bilirler. Doğal olarak bu kızın başına gelen şeyinde o yaşında kötü olduğun biliyor ve kendinisi de kötü şeyi yaşadığı içn kendisini suçlu hissediyor. Köy çocukları şehirde büyüyenlere benzemez. Erken büyür onlar. Şehirde daha kendi yemeğini yiyemeyenler köyde çobanlık yapıyorlar ben biliyorum. Doğal olarak bahsettiği gibi olan anne babasından korktuğu içinde söyleyememiş. Ve duymamaları ve kendisine kötü birşey yapmamaları için saklama gereği duymuş. Nasıl ki çocuklar yaramazlık yapınca annelerinden saklarlar aynı mantık. Belki o da ahlaksız k.pek birine söylersen öldürürüm seni filan dedi. Çocuk aklı. Düşünememiş.

Benim bir arkadaşım anlattı. Kendi başına gelmiş. 7-8 yaşlarındayken amcasının oğlu ile bir gün evde yalnız kalmışlar. Bu adam kızı kucağına almış ve vücudunu okşamaya öpmeye başlamış. Zaten sonra bırakmış. Bu kız bunu hiç kimseye anlatmamış. O zaman şimdiki gibi çocuklar bilinçli de değil. Tvler yok. bişeyler bilmezler. Buna rağmen kötü birşeyler yaşadığını biliyor ve kimseye anlatamıyor. Aradan 30 yıl geçmiş hala birtek ben bilirim. Amca oğlu ilede görüşüyorlar. Mecburen.

Demem o ki inanıp inanmamak size kalmış ama yargılarken şimdiki aklınızla değilde kızın anlattığı koşullara göre yargılayın. Umarım doğru değildir konu. Ama ben inandım.

Son düzenleme:
Bir çocuğun 8 yaşında yaşadığı korkunç bir durumda, ailesi anlayışlı olsa bile sanki kendisi suçluymuş gibi bir psikolojiye girmesi olağan bir durum bence. Ki siz zaten içine kapanık bir çocuk olduğunuzu ve ailenizin ilgisiz olduğunu söylüyorsunuz.

Bence artık bir uzman eşliğinde yaşadığınız durumla yüzleşin! Artık unutmaya çalışmayın ve o günden kaçmayın. Bilinçaltı engin bir denizdir. Ne kadar unutmaya çalışsanız da bir yerlerden size bir şekilde hatırlatır.( Çoğu zaman rüyalarla)

Bu zamana kadar gösterdiğiniz metanet taktire değer. Çok güçlü bir insansınız. Allah suçsuz olduğunuzu biliyor.

Her şeyle yüzleşin ve sonra hepsini geride bırakın!

seni burda en iyi anlayan benmdir emin ol. Bi cok arkadasımız söyleseydin diyor ama bu hicte kolay bisey deil sizin basınıza gelmis olsa o an saglıklı düsünemezdiniz. o an hc bisey düsünemiyorsunuz ve yıllar gectkce dha cok saklama geregi duyuyorsunuz kendnize bile zor anlatıyosunuz yasadgınız durumun acısını. o yüzden neden söylemedn diye yargılamak yerine bence moral verelim. yasamayan bilemez cok ciddi bi durum ve öyle söyleseydin dicek kadar basit olsa keske ve söyleyebilsek. canım benm hayatına devam etmek zorundasın ne olursa olsun umarım bi gün mutlu olursun ve hersey düzene girer belki hayatın boyunca unutamayacaksın ama bu acıyı bastıracak büyük mutluluklarda yasayacaksın dualarını eksik etme hergün dua et icten edilipte karsılıgı olmayan duanın oldugunu sanmıyorum ben. ben herseye ragmen tutunuyorum hayata dört elle hemde. ailem icin kendm icin. sende yapabilirsin mecbursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…