Kızlar naçizane fikrimi belirtmek istiorum.
Konunun doğru olduğuna inanmayanların sorgulamak yerine cavap yazmamayı tercih etmelerini rica ediyorum, çünkü ne olursa olsun doğru olma ihtimali var ve doğruysa, zaten yaralı ve sıkıntılı, derdini paylaşmak için buraya açmış bi arkadaşımızı bi de bu şekilde üzmüş olucaz.
ablacım diyorum ki ben bunu yaşadıgımda 8 yaşındaydım ama babama desem inanmayacak bunu kendi istegimle zevk için yaptıgımı düşünecek o yaşta tabiki zevk falan buna idrak etmedim o zaman korktum çünkü gerçekten annemden çok şiddet gördüm anlatsam bana ne yapacagını bile tahmin edemedim o yüzden söylemedim çok ugraştım söyleyim dye yani babam diyecekki 8 yaşında yaşamadın 18 yaşadın bu sadece
Kızlar naçizane fikrimi belirtmek istiorum.
Konunun doğru olduğuna inanmayanların sorgulamak yerine cavap yazmamayı tercih etmelerini rica ediyorum, çünkü ne olursa olsun doğru olma ihtimali var ve doğruysa, zaten yaralı ve sıkıntılı, derdini paylaşmak için buraya açmış bi arkadaşımızı bi de bu şekilde üzmüş olucaz.
aynen şuan yemin ederimki aglıyorum bende isterdim herşey güzel olsun zor zamnaımda sırtımı yaslıcam birileri olsun ama olmadı işte ben kendimi biliyorum isteyerek kimseyle bişey yaşamadım bunu GÜZEL ALLAH IM bliyo
konunun doğru olduğuna pek ihitmal vermeyen biri olarak şunu diyebilirim.
İnsanların akıl vermek için mesaj yazma hakkı olduğu gibi, inanmayan biri olarak da kimseye hakaret etmediğim sürece benim yazma hakkım da var.
kimsenin tekelinde değil bu durumda..
doğru olma ihtimali kadar yalan olma ihtimalini de göz önünde bulundurursak,
bu kadar insanın yalan bir konu üzerinden vaktini almış olması ihtimalini de düşünmek gerekir.
burda defalarca aynı şey oldu çünkü..
ölmek isteyipte ölemeyen bi ben varım heralde 8 yaşında bitti hyatım okula giderken ugradıgım tecavüz ve ailemin çok baskıcı olması söyleyememm bundan büyük dert olabilir mi
bu çook ciddi bi konu hepimizin evladı var kimse istemez böyle bişeyle karşılaşmak ALLAHTA karşılaştırmasın ...
çelişkiler var bu tarz bişey arkadaşımda yaşadı ama anlattı insan anlatmadan duramaz hele 8 yaşında bunun zararı olduğunu idrak edemedin banyo yapmayı nasıl düşündün..neyse doğruysa ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?