Hayat çok ağır geliyor.

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Yoruldum arkadaşlar Yoruldum hayat mı çok ağır geliyor bana yoksa ben mi agır geliyorum hayata...

Bir taraftan Kanserle başladı babamın hastalığı akciğeri kurtarmaya çalışırken bir taraftan felç geçirdi yürüyemedi, babamı yürütmeye çalışırken,diğer taraftan yüz felci geçirdi her ağrı girdiğinde yalvarıyor beni kurtarın dayanamıyorum diye, babamın kanser olduğunu bile hatırlamaz olmuştuk Allah derdi dertle kapatıyordu sanki..

Diğer taraftan 4 yıl önce çok büyük aşkla evlendiğim adama bakıyorumda ben bunun neresinde ölmüşsüm bitmişsim diyorum, biz babamı minibüsler de hastaneye geitirp götürürken adam bizim olan arabayı ailesinin altına eşşek yapmış ailesini gezdiriyor, dayanamadım okula gidiyorum diye bastım gittim eşimin memleketine beni görünce sok yasadılar günlerdir telefon açmayan adam mangal başındaydı yazık dedim hem de çok yazık ben orda hastane köşelerindeyken sen burada mangal basındasın ha senin adamlığın batsın dedim, 4 yılın birikimini iyice kustum rezil ettim herkese sonra annesi bi laf etti bana bizim kızlar ailesine karsı gelip evlenmezdi dedi o an sok oldum işte doğru dedim, ben el kızıyım karsı geldim evlendim şimdide karsı geldim bosanıyorum dedim, bizim erkeklerde boşanıp boşanıp ayrılmaz dedim sen utanmadan bir de gelip bana bu lafı mı ediyorsun dedim, arabamı getireceksin dedim o evede bir daha gelmeyeceksin dedim çıktım İstanbula gelip okula başladım.

Bunalıyorum hem de çok bunalıyorum bir taraftan babama dayanamıyorum diğer taraftan eş olacak şahsiyetin ailesine ve kendisine lanet okuyorum mahvettiler hayatımı öyle çok çaresizimki bi başıma kaldım koskoca şehirde babam git oku kurtar kendini yeniden kur hayatını dedi ama diğer taraftan da erkek kardeşim okulunu dondurdu babama bakmak için ona da çok üzülüyorum ne yapcam ben böyle hiç bir seyde hevesim kalmadı.

hayatın zor bir döneminden geciyorsun canım.ALLAH sabır versin o adamı düsünme olacagına varar zamanla esinle ilişkin.

babana size sbır sifa versin.

insallah kardesinde devam eder sonra bugun okuyamıyorsan bile yarın oku bunu aklından cıkarma.cocuk varmı

Çocuk yok Allah razı olsun..

canım bu dünya gecici biryer .suan kötü seyler yasıyrosun ama elbet bir düzlük olacak .bazı seyleri görmüş oldun . kayınvalidenler adam olsa utanırlardı .kocanda oyle .
Basa kalkar gibi laf konuşuyorlar utanmadan inanın çok Yoruldum nereyi tutsam elimde kalıyor gercekten çok bunalımdayım antidepresanlar la duruyorum.

Belki de esinin nasil biri oldugunu anlaman icin babanin bu hallere düsmesi gerekiyormus. Bu bir sinav canim, sakin pes etme. Er ya da gec hersey düzelecek . Allah babanin acilarini dindirsin insallah tez zamanda. Inan okurken tüylerim diken diken oldu. Allahim Yar ve yardimciniz olsun.

Inan çok üzüldüm canım. Allah ' a sigin .Rabbimizden başka sığınacak kapımız yok .esin illaki senin kıymetini anlayacaktır .Rabbim babana da acil sifalar versin ınş. ..

Bende hep öyle düşündüm çok teşekkür ederim gözyaşları içinde yazdım zaten kanadı kırık kus gibiyim babamın sağlığı yerinde olsaydı diyorum beni ezdirmezdi üzdürmezdi diyorum herkes babamın bu halinden yararlandı çok zoruna gidiyor

Allah yardımcın olsun
babana şifa sana ve ailene dayanma gücü versin
eşin ve ailesine de vicdan merhamet

Inan çok üzüldüm canım. Allah ' a sigin .Rabbimizden başka sığınacak kapımız yok .esin illaki senin kıymetini anlayacaktır .Rabbim babana da acil sifalar versin ınş. ..
Allah razı olsun duanız yeter bize sıradan bir evlilik yapsaydım bu kadar üzülmezdim belki ama çok fedakarlık yaparak evlendim karşılığı bu mu olmalıydı..

Cocuk yoksa bas tekmeyi el alemin kahrini cekme zaten senin derdin sana yetiyor

Öyle düşünme benim evliliğim sıradan sayılır ama...
Su anlamda diyorum ben bu adam için neler yaptım neler hiç mi yaptıklarımım değeri yoktu hiç mi yasasıklarımın hattı yoktu da bu adam en ufak bişeyde sırt döndü bana

Çok üzüldüm kardeşim, burası imtihan dünyası malum, hepimiz türlü imtihanlar yaşıyoruz. Ya Sabır, bence şuan eşini hiç düşünme, hassas bi dönemden geçiyorsunuz ailece, senin yanında olması gerekiyor aslında, böyle günlerde kişi karakterini ortaya koyuyor. Şimdilik babanı düşün, ona moral olun, birbirinize destek olun. Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin...

Toprak111 canım Allah yardımcın olsun. Çocukta yokmuş boşa gitsin hiç uğraşma. Sen kendi geleceğini kurtar okulunu bitir. Babana da çok geçmiş acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…