Çocuk yok Allah razı olsun..hayatın zor bir döneminden geciyorsun canım.ALLAH sabır versin o adamı düsünme olacagına varar zamanla esinle ilişkin.
babana size sbır sifa versin.
insallah kardesinde devam eder sonra bugun okuyamıyorsan bile yarın oku bunu aklından cıkarma.cocuk varmı
Allah razı olsunAllah ailece yardımcınız olsun,inşallah babanız tez zamanda iyileşir siz de kendinize yeni bir düzen kurarsınız..
canım bu dünya gecici biryer .suan kötü seyler yasıyrosun ama elbet bir düzlük olacak .bazı seyleri görmüş oldun . kayınvalidenler adam olsa utanırlardı .kocanda oyle .Çocuk yok Allah razı olsun..
Basa kalkar gibi laf konuşuyorlar utanmadan inanın çok Yoruldum nereyi tutsam elimde kalıyor gercekten çok bunalımdayım antidepresanlar la duruyorum.canım bu dünya gecici biryer .suan kötü seyler yasıyrosun ama elbet bir düzlük olacak .bazı seyleri görmüş oldun . kayınvalidenler adam olsa utanırlardı .kocanda oyle .
Bende hep öyle düşündüm çok teşekkür ederim gözyaşları içinde yazdım zaten kanadı kırık kus gibiyim babamın sağlığı yerinde olsaydı diyorum beni ezdirmezdi üzdürmezdi diyorum herkes babamın bu halinden yararlandı çok zoruna gidiyorBelki de esinin nasil biri oldugunu anlaman icin babanin bu hallere düsmesi gerekiyormus. Bu bir sinav canim, sakin pes etme. Er ya da gec hersey düzelecek . Allah babanin acilarini dindirsin insallah tez zamanda. Inan okurken tüylerim diken diken oldu. Allahim Yar ve yardimciniz olsun.
Allah razı olsun duanız yeter bize sıradan bir evlilik yapsaydım bu kadar üzülmezdim belki ama çok fedakarlık yaparak evlendim karşılığı bu mu olmalıydı..Inan çok üzüldüm canım. Allah ' a sigin .Rabbimizden başka sığınacak kapımız yok .esin illaki senin kıymetini anlayacaktır .Rabbim babana da acil sifalar versin ınş. ..
Çok teşekkür ederim.Allah yardımcın olsun
babana şifa sana ve ailene dayanma gücü versin
eşin ve ailesine de vicdan merhamet
Öyle düşünme benim evliliğim sıradan sayılır ama...Allah razı olsun duanız yeter bize sıradan bir evlilik yapsaydım bu kadar üzülmezdim belki ama çok fedakarlık yaparak evlendim karşılığı bu mu olmalıydı..
Su anlamda diyorum ben bu adam için neler yaptım neler hiç mi yaptıklarımım değeri yoktu hiç mi yasasıklarımın hattı yoktu da bu adam en ufak bişeyde sırt döndü banaÖyle düşünme benim evliliğim sıradan sayılır ama...
Bitti zaten sadece kırgınlıklarım ve kızhınlıklarım kaldı.Cocuk yoksa bas tekmeyi el alemin kahrini cekme zaten senin derdin sana yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?