Hayat çok ağır geliyor.

Rabbim yar ve yardımcın olsun toprağım.. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim.. Bunu devamlı söyle bugün bende senin için hep okumaya çalışıcam..
Rabbim her daim yanında olsun .. Hastalık süreci zordur Rahmetli babamdan biliyorum canım..
Onun yanında da güçlü durmaya çalış evet oku ki başar ki Ardına dönüp baktığında iyiki diyeceğin şeylerin olsun.
Hep güzellikler seni bulsun canım..

Rabbim yardımcınız olsun
Babanıza şifa versin
İnanın herkes bir şekilde sınavda
Sabredelim mükafatımız büyük olur inşallah

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Çok zor yaşadıklarınız ama hep böyle gitmeyecek. Elbet bir gün güneş yeniden doğacak. Bol bol inşirah okuyun.
Allah babanıza acil şifa, size de huzur versin inşallah.
Eş tarafını da nasıl biliyosa öyle yapsın. Vicdansızlar. Kv denen kadına bir gün büyük konuştuğu o cümleyi yedirirler bir gün.

Ozaman sakin vazgeçme. Rabbim şifa versin babaniza.aklini başına topla hergün ara babanı aileni ve bitir okulunu. Bi arkadaşım evliyken başka şehirde Ünv okuyirdu gel git yapıyordu ayda falan derken eşi yanında olmadı mezuniyete gelmedi başka şeyler de oldu derken bosandi ve elinde mesleği hoop ise başladı dimdik ayakta. Aradan 3 sene geçti harika bir evlilik yaptı .güçlü ayakta durabilmek için kendine yetebilmelisin baban olsun yada olmasın..hirslan ve o aileye karşı güçlü ol al diplomani inşallah

Üzülme baban hasta da olsa Allahin var ona sığın sabret bu zor günler de geçecektir. Tüm güzellikler seninle olsun.

Esin iyisi kötüsü zor günde belli olur. Babana asıl şifalar dilerim. Zor günler ama bu zor günlerde daha da gucleneceksin. Kendi gücünü yeniden bulmaya çalış. Beni ezdirmezdi falan diye düşünme, kimse seni ezmedi. Kayınv. Ve kocan sana terbiyesizlik yapmislar

Allah yardımcın olsun. imtihan dünyasındayız. o yüzden şu anki halimize şükredelim. bunalım sizi isyana teşvik edecektir. şeytana uymayalım. Saygılar

Üzülmeyin, düşmez kalkmaz tek Allah... Size gözyaşı döktürenlerin yarınlarının garantisi var mı? Etme bulma dünyası.. Emin olun buna. Sabredin...Allah ın ipine sımsıkı sarılıp, dua edin. Güç bulursunuz kısa sürede.

Kınayan, üzüntünü önemsemeyenler öyle hızlı kendi çukurlarına düşüyorlar ki, bu hiç şaşmıyor. Allah halden anlayanlarla, gerçekten insanlığı olanlarla karşılaştırsın.

Konularını biliyorum zor dönemlerden geçiyorsun yolun sonuna gelmiş gibi düşün bütün sıkıntılar bitecek gibi düşün kendini yıpratma

Bu yasadıklarının seni yıpratmasına değil daha güçlendirmesine izin ver. Dediğin gibi beterin beteri var. Bunların hepsi er yada geç bitecek emin ol. Yaşadıkların senin iraden dışında gelişen olaylar bu yüzden bazı şeyleri akışına bırakmak en dogrusu üzülmek hiç bir şeyi çozmuyor.

O kadar sinir tepemdeydi ki gözüm hiç bişeyi görmüyordu artık hiç korkum yoktu da yok..

Sizi çok iyi anlıyorum Rabbim anneniz gibi babama da şifa verir inşaallah sizin adınıza çok sevindim

Ona göre direk boşanma sebebi olurdu zor gününde yanında değilsem ne zaman olacaktın olurdu .

Aynen öyle çok haklısınız.

Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim dualara çok ihtiyacım var

Beynimde sadece o laf bizim kızlar öyle yapmazdı böyle yapmazdı bu lafı yediremiyorum kendime onunda kızı var bakalım o nasıl evlenecek.

Çok teşekkür ederim inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…