- 8 Ağustos 2017
- 143
- 281
- 33
- 44
Ozaman sakin vazgeçme. Rabbim şifa versin babaniza.aklini başına topla hergün ara babanı aileni ve bitir okulunu. Bi arkadaşım evliyken başka şehirde Ünv okuyirdu gel git yapıyordu ayda falan derken eşi yanında olmadı mezuniyete gelmedi başka şeyler de oldu derken bosandi ve elinde mesleği hoop ise başladı dimdik ayakta. Aradan 3 sene geçti harika bir evlilik yaptı .güçlü ayakta durabilmek için kendine yetebilmelisin baban olsun yada olmasın..hirslan ve o aileye karşı güçlü ol al diplomani inşallahÇocukluk hayalim ebe hemşirelik bölümün o kadar hevesliydimki ama şuan hiç bişeyde hevesim kalmadı, benim baba evine dönmem eşime cesaret verir ona inat daha iyi yerlere gelmem lazım o da biliyordu benim bu bölümü çok istediğimi
Üzülme baban hasta da olsa Allahin var ona sığın sabret bu zor günler de geçecektir. Tüm güzellikler seninle olsun.Bende hep öyle düşündüm çok teşekkür ederim gözyaşları içinde yazdım zaten kanadı kırık kus gibiyim babamın sağlığı yerinde olsaydı diyorum beni ezdirmezdi üzdürmezdi diyorum herkes babamın bu halinden yararlandı çok zoruna gidiyor
Bende hep öyle düşündüm çok teşekkür ederim gözyaşları içinde yazdım zaten kanadı kırık kus gibiyim babamın sağlığı yerinde olsaydı diyorum beni ezdirmezdi üzdürmezdi diyorum herkes babamın bu halinden yararlandı çok zoruna gidiyor
O kadar sinir tepemdeydi ki gözüm hiç bişeyi görmüyordu artık hiç korkum yoktu da yok..sakın bırkama
ilaçlar yetmez, memeleketi çok mu uzaktı ki arabanı alıp dönseydin ya da biriyle gidip arabanı da getrseydiniz?
bi de tek gittiysen nasıl bi cesaret yürek varmış sende kardeş...
ailesinin içine tek girmişsin adamın
Sizi çok iyi anlıyorum Rabbim anneniz gibi babama da şifa verir inşaallah sizin adınıza çok sevindimannem yogun bakimda akcigerleri iflas etmisti, kanserdi.
o ara ben bosandim.
vicdansiz Adam yanimda olmadi.
iyi ki de bosanmisim.
psikolojimin ne Kadar bozuldugunu tam simdi anliyorum aradan iki yil gecti annem cok sükür düzeliyor.
baban daha önemli düsündügün tek sey baban olsun
Allah sifa versin
Ona göre direk boşanma sebebi olurdu zor gününde yanında değilsem ne zaman olacaktın olurdu .çok geçmiş olsun, eşine de anasına da yazık diyorum, böyle bir dönemde sana böyle destek oluyorlar demek
eşinin anne babasının başına gelmiş olsa, her gün hastaneye gitmen ilgilenmen beklenirdi, sen mangal başı keyif yapsan kimbilir neler olurdu (yani seni ve eşini tanımıyorum da genel olarak yazdım)
Çok teşekkür ediyorumTabiki görüyor. Bu dünyadan sonrası var Adaleti sonsuz Rabbimiz var. Böyle düşünün rahatlarsiniz. Insanoglundan herşey beklenir. Bundan sonra vicdanlı merhametli insanlarla karşılaşırsınız inşallah.
Aynen öyle çok haklısınız.Bu yasadıklarının seni yıpratmasına değil daha güçlendirmesine izin ver. Dediğin gibi beterin beteri var. Bunların hepsi er yada geç bitecek emin ol. Yaşadıkların senin iraden dışında gelişen olaylar bu yüzden bazı şeyleri akışına bırakmak en dogrusu üzülmek hiç bir şeyi çozmuyor.
Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim dualara çok ihtiyacım varRabbim yar ve yardımcın olsun toprağım.. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim.. Bunu devamlı söyle bugün bende senin için hep okumaya çalışıcam..
Rabbim her daim yanında olsun .. Hastalık süreci zordur Rahmetli babamdan biliyorum canım..
Onun yanında da güçlü durmaya çalış evet oku ki başar ki Ardına dönüp baktığında iyiki diyeceğin şeylerin olsun.
Hep güzellikler seni bulsun canım..
Beynimde sadece o laf bizim kızlar öyle yapmazdı böyle yapmazdı bu lafı yediremiyorum kendime onunda kızı var bakalım o nasıl evlenecek.Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Çok zor yaşadıklarınız ama hep böyle gitmeyecek. Elbet bir gün güneş yeniden doğacak. Bol bol inşirah okuyun.
Allah babanıza acil şifa, size de huzur versin inşallah.
Eş tarafını da nasıl biliyosa öyle yapsın. Vicdansızlar. Kv denen kadına bir gün büyük konuştuğu o cümleyi yedirirler bir gün.
Çok teşekkür ederim inşaallah..Ozaman sakin vazgeçme. Rabbim şifa versin babaniza.aklini başına topla hergün ara babanı aileni ve bitir okulunu. Bi arkadaşım evliyken başka şehirde Ünv okuyirdu gel git yapıyordu ayda falan derken eşi yanında olmadı mezuniyete gelmedi başka şeyler de oldu derken bosandi ve elinde mesleği hoop ise başladı dimdik ayakta. Aradan 3 sene geçti harika bir evlilik yaptı .güçlü ayakta durabilmek için kendine yetebilmelisin baban olsun yada olmasın..hirslan ve o aileye karşı güçlü ol al diplomani inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?