- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
Daha bana diyorki sen evi terk ettin gittin affedilmeyecek şey yaptın bütün çevresine karım evi terketti gitti diye anlatmıs dediğiniz çok doğru adamlıktandan da ödün vermemiş olurlarBirde böyle erkekler kendini adamdan sayıyor ya en çok ona bozuluyorum.
Allah razı olsun imtihamım diyorum demekki Rabbim güçlü görmüş diyorum ama belli bi noktadan sonra kopuyorum dayanamıyorum babamın o acı çektiği anlar geliyor gözümğn önüne ağlamaktan anlamıyorum kendimiÇok üzüldüm kardeşim, burası imtihan dünyası malum, hepimiz türlü imtihanlar yaşıyoruz. Ya Sabır, bence şuan eşini hiç düşünme, hassas bi dönemden geçiyorsunuz ailece, senin yanında olması gerekiyor aslında, böyle günlerde kişi karakterini ortaya koyuyor. Şimdilik babanı düşün, ona moral olun, birbirinize destek olun. Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin...
AslanÇok geçmiş olsun öncelikle.Merakımı bağışlayın ama burcunuz yay,ikizler,balık ya da başak mi?
Onun için çok şey yaptiginiz için böyle olmuş. Affedersiniz ama argoda bir yerleri kalkmış. ..Su anlamda diyorum ben bu adam için neler yaptım neler hiç mi yaptıklarımım değeri yoktu hiç mi yasasıklarımın hattı yoktu da bu adam en ufak bişeyde sırt döndü bana
Çocukluk hayalim ebe hemşirelik bölümün o kadar hevesliydimki ama şuan hiç bişeyde hevesim kalmadı, benim baba evine dönmem eşime cesaret verir ona inat daha iyi yerlere gelmem lazım o da biliyordu benim bu bölümü çok istediğimiİnan hastalık her yönden imtihan. Bende bi sağlık problemi geçirdim aylarca hastanelik .eşimin ailesi neler etti o süre boyunca. Kimin nasıl biri olduğunu anlaman için bi imtihan hayırlısı ile atlatin inşallah .derdi veren allah ona katlaniliyor bir şekilde de insanların yaklaşımı daha ağır geliyor insana .Eğer bölümün mezuniyetten sonra is bulunabilecek gecerlilikte bir bolumse bırakma hirslan ve mezun ol hayatını kur. Değilse dondurup ailenin yanına dönüp başka is bulup hem hayatını yavaştan kurar hem ailene destek olursun. Allah yardımcınız olsun ailecek inşallah
terapi alman lazım canım acilenBasa kalkar gibi laf konuşuyorlar utanmadan inanın çok Yoruldum nereyi tutsam elimde kalıyor gercekten çok bunalımdayım antidepresanlar la duruyorum.
Aynen öyle işteOnun için çok şey yaptiginiz için böyle olmuş. Affedersiniz ama argoda bir yerleri kalkmış. ..
Onuda alıyorum şuan doktor kontrolundeyim zaten doktorumda çok kızdı neredeydin bunca zaman diye ilaçlarla ayakta duruyorum.terapi alman lazım canım acilen
Anladım.Astrolojiye merakım var biraz,inanır mısınız bilmem ama.Burcu ya da yükselen burcu bu saydigim 4 burçtan olanlar çok zor bir dönemden geciyorlar da,acaba siz de onlardan biri misiniz diye merak ettim.Umarım bi an önce feraha çıkarsınız.
Ya sadece yaptıklarına üzülüyorum sevip evlendim sonra basıma kakıldı işte Allah görsün hepsiniAllah şifa versin babanıza. Bol bol dua edin rahatlarsiniz. Burası sınav dünyası. Allah sevdiği kullarına daha çok dert verirmis. Esiniz konusunda ise hiç birşey sizden değerli olamaz. Sizi mutsuz eden bir adam ve ailesi için kendinizi yipratmayın boşuna
sakın bırkamaOnuda alıyorum şuan doktor kontrolundeyim zaten doktorumda çok kızdı neredeydin bunca zaman diye ilaçlarla ayakta duruyorum.
Yoruldum arkadaşlar Yoruldum hayat mı çok ağır geliyor bana yoksa ben mi agır geliyorum hayata...
Bir taraftan Kanserle başladı babamın hastalığı akciğeri kurtarmaya çalışırken bir taraftan felç geçirdi yürüyemedi, babamı yürütmeye çalışırken,diğer taraftan yüz felci geçirdi her ağrı girdiğinde yalvarıyor beni kurtarın dayanamıyorum diye, babamın kanser olduğunu bile hatırlamaz olmuştuk Allah derdi dertle kapatıyordu sanki..
Diğer taraftan 4 yıl önce çok büyük aşkla evlendiğim adama bakıyorumda ben bunun neresinde ölmüşsüm bitmişsim diyorum, biz babamı minibüsler de hastaneye geitirp götürürken adam bizim olan arabayı ailesinin altına eşşek yapmış ailesini gezdiriyor, dayanamadım okula gidiyorum diye bastım gittim eşimin memleketine beni görünce sok yasadılar günlerdir telefon açmayan adam mangal başındaydı yazık dedim hem de çok yazık ben orda hastane köşelerindeyken sen burada mangal basındasın ha senin adamlığın batsın dedim, 4 yılın birikimini iyice kustum rezil ettim herkese sonra annesi bi laf etti bana bizim kızlar ailesine karsı gelip evlenmezdi dedi o an sok oldum işte doğru dedim, ben el kızıyım karsı geldim evlendim şimdide karsı geldim bosanıyorum dedim, bizim erkeklerde boşanıp boşanıp ayrılmaz dedim sen utanmadan bir de gelip bana bu lafı mı ediyorsun dedim, arabamı getireceksin dedim o evede bir daha gelmeyeceksin dedim çıktım İstanbula gelip okula başladım.
Bunalıyorum hem de çok bunalıyorum bir taraftan babama dayanamıyorum diğer taraftan eş olacak şahsiyetin ailesine ve kendisine lanet okuyorum mahvettiler hayatımı öyle çok çaresizimki bi başıma kaldım koskoca şehirde babam git oku kurtar kendini yeniden kur hayatını dedi ama diğer taraftan da erkek kardeşim okulunu dondurdu babama bakmak için ona da çok üzülüyorum ne yapcam ben böyle hiç bir seyde hevesim kalmadı.
Tabiki görüyor. Bu dünyadan sonrası var Adaleti sonsuz Rabbimiz var. Böyle düşünün rahatlarsiniz. Insanoglundan herşey beklenir. Bundan sonra vicdanlı merhametli insanlarla karşılaşırsınız inşallah.Ya sadece yaptıklarına üzülüyorum sevip evlendim sonra basıma kakıldı işte Allah görsün hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?