Hayat çok ağır geliyor.

İnan hastalık her yönden imtihan. Bende bi sağlık problemi geçirdim aylarca hastanelik .eşimin ailesi neler etti o süre boyunca. Kimin nasıl biri olduğunu anlaman için bi imtihan hayırlısı ile atlatin inşallah .derdi veren allah ona katlaniliyor bir şekilde de insanların yaklaşımı daha ağır geliyor insana .Eğer bölümün mezuniyetten sonra is bulunabilecek gecerlilikte bir bolumse bırakma hirslan ve mezun ol hayatını kur. Değilse dondurup ailenin yanına dönüp başka is bulup hem hayatını yavaştan kurar hem ailene destek olursun. Allah yardımcınız olsun ailecek inşallah

Çok geçmiş olsun öncelikle.Merakımı bağışlayın ama burcunuz yay,ikizler,balık ya da başak mi?

Birde böyle erkekler kendini adamdan sayıyor ya en çok ona bozuluyorum.
Daha bana diyorki sen evi terk ettin gittin affedilmeyecek şey yaptın bütün çevresine karım evi terketti gitti diye anlatmıs dediğiniz çok doğru adamlıktandan da ödün vermemiş olurlar

Allah şifa versin babanıza. Bol bol dua edin rahatlarsiniz. Burası sınav dünyası. Allah sevdiği kullarına daha çok dert verirmis. Esiniz konusunda ise hiç birşey sizden değerli olamaz. Sizi mutsuz eden bir adam ve ailesi için kendinizi yipratmayın boşuna

Allah razı olsun imtihamım diyorum demekki Rabbim güçlü görmüş diyorum ama belli bi noktadan sonra kopuyorum dayanamıyorum babamın o acı çektiği anlar geliyor gözümğn önüne ağlamaktan anlamıyorum kendimi

Su anlamda diyorum ben bu adam için neler yaptım neler hiç mi yaptıklarımım değeri yoktu hiç mi yasasıklarımın hattı yoktu da bu adam en ufak bişeyde sırt döndü bana
Onun için çok şey yaptiginiz için böyle olmuş. Affedersiniz ama argoda bir yerleri kalkmış. ..

Çocukluk hayalim ebe hemşirelik bölümün o kadar hevesliydimki ama şuan hiç bişeyde hevesim kalmadı, benim baba evine dönmem eşime cesaret verir ona inat daha iyi yerlere gelmem lazım o da biliyordu benim bu bölümü çok istediğimi

Ya sadece yaptıklarına üzülüyorum sevip evlendim sonra basıma kakıldı işte Allah görsün hepsini

Onuda alıyorum şuan doktor kontrolundeyim zaten doktorumda çok kızdı neredeydin bunca zaman diye ilaçlarla ayakta duruyorum.
sakın bırkama
ilaçlar yetmez, memeleketi çok mu uzaktı ki arabanı alıp dönseydin ya da biriyle gidip arabanı da getrseydiniz?
bi de tek gittiysen nasıl bi cesaret yürek varmış sende kardeş...
ailesinin içine tek girmişsin adamın

çok geçmiş olsun..Allah şifasını versin yardımcınız olsun inşallah..böyle günlerde akla kara belli olurmuş.sizde öğrenmişsiniz kimin ne olduğunu.inşallah bundan sonra yüzünüz gülsün dilerim..

annem yogun bakimda akcigerleri iflas etmisti, kanserdi.
o ara ben bosandim.
vicdansiz Adam yanimda olmadi.
iyi ki de bosanmisim.

psikolojimin ne Kadar bozuldugunu tam simdi anliyorum aradan iki yil gecti annem cok sükür düzeliyor.
baban daha önemli düsündügün tek sey baban olsun
Allah sifa versin

çok geçmiş olsun, eşine de anasına da yazık diyorum, böyle bir dönemde sana böyle destek oluyorlar demek
eşinin anne babasının başına gelmiş olsa, her gün hastaneye gitmen ilgilenmen beklenirdi, sen mangal başı keyif yapsan kimbilir neler olurdu (yani seni ve eşini tanımıyorum da genel olarak yazdım)

Ya sadece yaptıklarına üzülüyorum sevip evlendim sonra basıma kakıldı işte Allah görsün hepsini
Tabiki görüyor. Bu dünyadan sonrası var Adaleti sonsuz Rabbimiz var. Böyle düşünün rahatlarsiniz. Insanoglundan herşey beklenir. Bundan sonra vicdanlı merhametli insanlarla karşılaşırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…