Mrb kızlar ve kız hesabı açan beyler.. Uzun zamandır yoktum tekrardan geldim ve sizleri çok ozleyerek geldim :) neyse benim asıl sorunum ki sorun bile değil ama anlatayım okulum bitti ama iş buladigim için surekli evdeyim kız kardeşlerim de başka şehirlerde ünv okuyor ve ben tamamen yalnizlastim eminim aranızda benim gibi olanlar vardır acaba bana yardımcı olabilecekler mi? Şimdiden çok tesekkur ediyorum ve öpüyorum sizi
Ay keske ben de evde bos bos otursam
Lakin bakmam gereken bir aylik bir bebisim ve 31 yasinda bir kocam var naparsin
Bosver bugunlerin tadini cikar ileride totonu kasimaya vakit bulamazsin
kızlar ve kız hesabı açan beyler kısmına koptum
oraya buraya cv bırak
internette araştırmalara devam et
kendini geliştirebileceğin iş konusunda kurslar varsa ona gidebilirsin hem yeni insanlarla tanışma hem farklı iş imkanları çıkabilir
yaşadığın yer küçük mü büyük şehir mi
Ay keske ben de evde bos bos otursam
Lakin bakmam gereken bir aylik bir bebisim ve 31 yasinda bir kocam var naparsin
Bosver bugunlerin tadini cikar ileride totonu kasimaya vakit bulamazsin
kızlar ve kız hesabı açan beyler kısmına koptum
oraya buraya cv bırak
internette araştırmalara devam et
kendini geliştirebileceğin iş konusunda kurslar varsa ona gidebilirsin hem yeni insanlarla tanışma hem farklı iş imkanları çıkabilir
yaşadığın yer küçük mü büyük şehir mi
Mrb kızlar ve kız hesabı açan beyler.. Uzun zamandır yoktum tekrardan geldim ve sizleri çok ozleyerek geldim :) neyse benim asıl sorunum ki sorun bile değil ama anlatayım okulum bitti ama iş buladigim için surekli evdeyim kız kardeşlerim de başka şehirlerde ünv okuyor ve ben tamamen yalnizlastim eminim aranızda benim gibi olanlar vardır acaba bana yardımcı olabilecekler mi? Şimdiden çok tesekkur ediyorum ve öpüyorum sizi