Hayat çok zor..

Bizde severek evlendik ama bazen ole durumlar oluyoki ya nebilim çokmonoton bi hayatim oldu hic böle dusunmuyodum evliligimi çok şükür sagligimiz yerinde bi kizimiz var ne bilim dile getiremedigim çok şey var aslinda

Buraya bnde katilmayimmm... Dedim ve katildim
Cok zorlaniyorum yaa annelik gercekten cok zor kesinlikle baharcim uzaktan davulun sesi coook hos geliyoo
Rabbim yardimcimiz olsun

Bu araa beratmm k.maras limisin ordami oturuyon yoksa bmde o tarafli sayilirim

Bizde severek evlendik ama bazen ole durumlar oluyoki ya nebilim çokmonoton bi hayatim oldu hic böle dusunmuyodum evliligimi çok şükür sagligimiz yerinde bi kizimiz var ne bilim dile getiremedigim çok şey var aslinda
içine atma hiçbirşeyi sonra büyür büyür daha fazla sorun verir. ben de senin gibiyim çoğu şeyi dile getiremiyorum. birşeye sinirlensem bile kimseye kolay kolay anlatamıyorum ve bunun zararını ben çekiyorum. her zaman dinlerim seni yardımcı olmaya calışırım :). ben de monotonluğa alışkın değilim bebek doğmadan önce eşimle başbaşa dışarı çıkardık gezer dolanırdık şimdi ise onu yapamıyoruz artık ha herşey gezip dolaşmak değil tabiki ama evde çok bunalıyorum ev hanımlığı bana göre değil zaten mesleğime uygun iş de bakıyorum ama şuan kızım mutlu olsun diye monoton bi hayat içerisindeyim bu da beni çok bunaltıyo. benim de dile getiremediğim o kadar çok şey var ki dediğim gibi duygularını kolay kolay dile getiren biri değilim bu suskunluk da yüzüme yansıyo. amaaaaaann bilmiyorum işte cıvıl cıvıl bi insandım aslında ben ama kalmadı daha

Buraya bnde katilmayimmm... Dedim ve katildim
Cok zorlaniyorum yaa annelik gercekten cok zor kesinlikle baharcim uzaktan davulun sesi coook hos geliyoo
Rabbim yardimcimiz olsun
amin elifcimm amin valla bu küçük kız beni çok zorluyo canıma okuyo diyebilirim. çok huysuz yaaa iki saniye durmuyo oturamıyorum artık doğru dürüst uyku da yok zaten sabah 4.30 da dikti beni ayağa. yorgunluktan derslerime de bakamıyorum valla herşey bekarlıktaymış. ev işiydi yemekdi ütüydü çocuk bakmaydı bi de bunlara ders eklenince zorlanıyorum anlayacağın 24 saat yetmiyo artık bir gün için. çocuk uyuyunca dinlenmek istiyorum ama fırsat yok :) ama en güzel yanı yüzme bakıp gülüyo ya işte o zaman ne yorgunluk ne sinir ne de stres kalıyo dünyalar benim oluyo. bazen kızıyorum kendime çok mu kötü bi anneyim diye eskiden kadınların işi daha zormuş her işi de yapıyolarmış kızıyorum kendime bazen abartıyorsun bahar diye

Yani ewet o.acidan dusununce oyle ama bizim ki suan rahatlik yani aynen bizimkide oyle yatirsam agliyohep kucakda yaa gezmk diaari cikmak istiyo bedenim okadar yorgunki uykusuzlugu alistim gibi bise hic uyumuyom hayirlisi ile buyuselerdii

uykusuzluk çok kötü bunyemiz bence iyi dayanıyor . bende 5den sonra hiç uyumuyorm ,o saate kadar da yarım yamalak :-(

aynen öyle valla. ama canları sağ olsun da bizim uykusuzluğumuz önemli değil

Butum sorunda burda basliyo ya zaten.uykumu alanayinca bn cok sinirli oluyorum onceye nazaran alistim tabide ama sabr i annelikte ogrendim tek bildigim bu yanii

[QUOTEvanYRNNS, post: 37490904, member: 620434"]amin elifcimm amin valla bu küçük kız beni çok zorluyo canıma okuyo diyebilirim. çok huysuz yaaa iki saniye durmuyo oturamıyorum artık doğru dürüst uyku da yok zaten sabah 4.30 da dikti beni ayağa. yorgunluktan derslerime de bakamıyorum valla herşey bekarlıktaymış. ev işiydi yemekdi ütüydü çocuk bakmaydı bi de bunlara ders eklenince zorlanıyorum anlayacağın 24 saat yetmiyo artık bir gün için. çocuk uyuyunca dinlenmek istiyorum ama fırsat yok :) ama en güzel yanı yüzme bakıp gülüyo ya işte o zaman ne yorgunluk ne sinir ne de stres kalıyo dünyalar benim oluyo. bazen kızıyorum kendime çok mu kötü bi anneyim diye eskiden kadınların işi daha zormuş her işi de yapıyolarmış kızıyorum kendime bazen abartıyorsun bahar diye[/QUOTE]
Saol canim ya aslinda bi psikologa gidicem benim derlesicegim pek kimsem yok acikcasi ailem haric ama onlarida uzuyorum busefer esimin ailesiyleilgili problemlerim var onlari asamiyorum buda herseyimize yansiyo cok ince buriyim herseyi dert ediyorum işte

çok iyi anlıyorum seni dediğim gibi paylaşmak istersen dinlerim seni canım. açıktan yazmak istemezsen özelden konuşuruz ama kesinlikle içine atma ben bunun zararını çok görüyorum. hayat bu işte problemler bırakmıyo insanın peşini.hiçkimse de kendi anne baban gibi olmuyo insanlar zor onlara alışmak daha da zor

Butum sorunda burda basliyo ya zaten.uykumu alanayinca bn cok sinirli oluyorum onceye nazaran alistim tabide ama sabr i annelikte ogrendim tek bildigim bu yanii
ben zaten sabırlı bi insandım ama anne olunca sabır taşı oldum valla uykusuzluktan gözlerimin altı simsiyah oldu

Saolasin tekrarbenim hatam herkesi kendim gibi gormek istemem sanirim buarada benim kizda uyumuyo ayni dert bendede var yani delirti beni buaralar kafamin üstünde fil oturuyor sanki

benim hatam da o malesef. şimdiki çocuklarda uyku diye birşey yok

neden uyumuyor bunlar he suan o kadar uykusuzm ki bayilabilirm o kadar yani ve benim ki oynuyor cin gibi . zaten gündüz uyursa da ben uyuyamam işler var,dunde misafir vardı yatili da vardı..anlayacaginız hayat zor .. Bekarliktan söz etmişsiniz bekarken çalışırdim işten gelince anneme bile yardım etmezdim yorgunum diye ondan sonra evlenince hem hamileydim hem çalışıyordum hem yemek misafir evliliğe alismak eşi memnun etmek ohoo .. Ne demiştim Hayat Zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…